Aká je najlepšia autosedačka 9-18kg?

katarina.banska
10. nov 2010

Ahojte, chcela by som vediet vase tipy, nazory na autosedacku ? Zatial mame vajicko, no coskoro budeme kupovat novu autosedacku. Chcela by som od 9 kg do 18 kg. Co najlepsiu, najbezpecnejsiu, aby sa dala polohovat a aby bola pre dieta pohodlna. Asi aj isofix aby mala, alebo ten netreba? Neviem nevyznam sa, nemam skusenosti....
Tesim sa na Vase tipy, dakujem pekne

jerryjanka
10. nov 2010

maxi cosi tobi alebo priori

renabr
10. nov 2010

Presne toto som aj ja zvedavá, aj my budeme kupovať zachvílu, ja zatial uvažujem o maxi cosi, neviem ešte presne ktoru...chcela som isofixovu, máme v aute isofix, ale zasa ak budu brať malého starkovci ich autom, tak oni isofix nemaju, a neviem či sa dá isofixová pripevniť aj pásmi...???

danulik
10. nov 2010

my mame romer 9-18 kg s isofixom, je polohovatelna, aj pohodlna, dcera je spokojna 😉 v druhom aute mame britax evolva 123, tiez super, ta je az do 36 kg 😉
neda sa povedat, ktora je najlepsia, treba vyskusat, posadit tam dieta a uvidis..

evickapooh
10. nov 2010

suhlasim maxi cosi priori je dobry tobi sa mi nepaci lebo ten podhlavnik je napevno ak t dobre viem,romerky maju isofix co si myslim ze nie je az tak potrebny , ze vraj je to bezpecnejsi ako tie co treba normalne namontovat do auta s pomocou pasov ale si myslim ze to je len nepotrebny nadstandard mali sme sedacku s isofixom ,lahsie sa da namontovat aj vybrat z auta bol to romer duo fix ,ale neodporucam je len mierne polohovatelny priori je lepsi

katka1981
10. nov 2010

My mame Britax Evolava 123, je super, mala v nej rada spi. Da sa dat trochu nalezato, my mame aj v aute sedadla trosku zaklonene dozadu, cize mala velmi prechod z vajicka ani necitila. Co sa tyka Isofixu, pokial je auto na isofix a vzdy pojde sedacka do auta s isofixom, tak radsej isofix. My nemame isofix, lebo mame stare auto a nejde to.

ludka140281
10. nov 2010

neodporucam nijaku znacku,len si kup polohovatelnu...ja mam aj taku aj taku nepolohovatelnu a soj jednoznacne za polohovatelnu 😀

katren
10. nov 2010

@renabr existuje romer duo, ta je na isofix a aj na pasy...my to mame naopak, my isofix nemame a stari rodicia maju, tak veeelmi nad nou uvazujeme 🙂