Aká autosedačka pre 2-ročné dieťa?

anavi0944
3. jún 2024

Dobrý deň,
mame 2 ročného syna a pri každej dlhšej trase autom (aj po 30min) zvracia. Už sme aj jedlo pred cestou obmedzili a stále mu príde zle, nejde teraz o odporúčania na lieky, skúsime Kinedryl, len by sme chceli inu autosedacku, mame umiestnenú za vodičom a zrejme aj to je chyba, že nemôžem priamo pred sebou sledovať cestu. Chceli by sme kúpiť takú, aby bola v STREDE. Mame 3kovu klasicku Octaviu, poradíte prosím aku kúpiť? Ďakujem pekne.

motogirl699
3. jún 2024
evka_21
3. jún 2024

@anavi0944 my mame autosedačku za sedadlom spolujazdca (vraj je to najbezpečnejšie miesto 🤷🏼‍♀️ ) a dala som hlavovu opierku vyššie a vidí na cestu (ja sedím zatiaľ vzadu pri ňom a to ma už 2,5r)
Autosedačku má túto: https://www.bambini.sk/40-105cm/i-spin-grow-sig... (Ten kto vymyslel tento otočný systém by si za mňa zaslúžil Nobelovu cenu 😂)
Neviem si ale celkom predstaviť ako ho budeš "nakladať" do sedačky ked bude v strede 🤷🏼‍♀️

really8
3. jún 2024

@evka_21 nedavno som citala ze najbezpecnejsie je v strede v zadu😀 v skodovke tam idu testovat a vymyslat nejaku naj sedacku.

K otazke: urcite sa porad s deti v aute ako pisu vyssie.

simca06022011
3. jún 2024

ja ti poviem, ze moja sa vzdy pogrcala v aute= jedine ak jedla mliecne veci predtym, alebo ovocne a mierne v kombinacii s ocinkovym stylom jazdy. CIze toto sme vyhodili a bolo.... Nemyslim, ze je to iba zo sledovania "von oknom". to mzes skusit niecim dieta zabavit aby von oknom nepozeralo.. existuju roletky do auta, pripande dopredu na sedacku das rozpravku alebo nejaku hracku na cestu atd..
nova sedacka neveim, aj z tade ked bude chciet bude kukat do boku... riesila by som jedien keby ine veci nepomohli.

really8
3. jún 2024

@anavi0944 a 2 rocneho ti nikto neodporuci vozit v smere jazdy. Zloz mu hlavove opierky nech vidi do zadu, daj mu zrkadlo, zakry okno.. pridaj sa na fb do skupiny autosedacky-bezpeci pro deti. Tam sa tema vracania riesila milionkrat, urcite najdes vselijake dalsie tipy