Dobrý deň . Potrebovala by som poradiť najlepšie z priamej skúsenosti. Do akého auta sa Vám vošli bez problémov 3 autosedacky v 2.rade?
Viem že väčšina MPV to zvládne ale skôr by sme chceli SUV pripadne combi alebo pick-up.
Ešte poznámka: musia to byt plnohodnotne autosedacky, nie len kombinácia s podsedakom.
Ďakujem krásne za všetky rady, skúsenosti a doporučenia ☺️
My máme vw touran a máme 3 plnohodnotné sedačky i veľký kufor 😉
Mame Kiu Sorento a Fiat Freemont. Nemaju plnohodnotne, ale 3x Romer pre deti 8,6,4 tam vojdu. Ale bez izofixu.
Ja mám sharana a zmestia sa tri mala som aj tourana a aj tam sa zmestili tri sedačky mám cybex sedačky 15-36kg tuším 😂
Ford S-max -vzadu samostatne sedadlá,veľa priestoru a veľký kufor.Odporúčam!
@danusskaaa ďakujem super
Ďakujem krásne všetkým ...niektoré auta nemajú vzadu presne 3 sedačky s zdá sa to malé preto je vlastná skúsenosť na nezaplatenie
Mame tri v zadu a Honda frv, chceli sme nové auto no nič nám nevyhovuje tiež iné. Tu mam aj veľký kufor, aj deti plnohodnotné sedia
Sharan, SMax, maju tri plnohodnotne sedadla a krasne sa tam vedela seba zmestia tri sedacky. My mame najnovsie Ford 7 miestny. Jeden Reboarder Britax Römer Max way plus, vajicko concord Air Safe a raz za cas Este aj sedacku Kiddy. Miesta je tam ako na letisku.
My sme teraz kupili Citroen C4 Spacetourer,ma 3 samostatne sedenia v 2 rade,3 sedacky vojdu v pohode a na vsetkych troch miestach je moznost pripojenia na isofix.A obrovsky kufor k tomu.
*Ford Galaxy 7 miestny
Zmestia sa aj do wv passat combi🙂 tento novsi model
Mame seat alhambra 7-miestne, tri plnohodnotne sedacky v druhom rade a treti rad tiez plnohodnotne sedacky aj s isofixom. No a posuvne dvere su pri zaputavani na nezaplatenie, to je uplna bonusovka uz ine ako posuvne dvere nechcem, vsetci viacdetny v okoli maju bud sharan alebo alhambru. Alhambra je lacnejsia pri vw platis aj za znacku aj ked auta su "dvojicky".
Tiež máme Citroen Grand Picasso vzadu tri isofixy a samostatne sedačky.velky kufor, odporúčam
ja mam sharan a mam tri plnohodnotne sedacky s isofixmi. v mensom aute nebudes mat tri plnohodnotne sedacky. Mala som aj touran a tam sa sice vojdu tri sedacky, ale velmi velmi tesne, nepohodlne
vacsina suv ma dve plnohodnotne sedacky a v strede len taku mensiu, resp taku prerobitelnu na pultik
tmave sedadla su touran, svetle sedadla su sharan, vidis o kolko miesta je tam viac, okrem toho pri tolkych detoch su posuvne dvere na nezaplatenie... a ked potrebujes ist na vylet, dovolenku, zlozit surodenecky kocik, tak jednoznacne sharan, pre mna je aj to male auto. Este poznamka, touran som mala davnejsie, medzitym som mala dalsie dve auta, tusim 2009 alebo 2010 rocnik je to, cize je mozne, ze novsi touran ma uz viac miesta