Kocky, mate niekto vzadu v aute kia sportage 3 autosedacky? Ake konkretne sa vam tam zmestili? Potrebujem 2 autosedacky od 9 kg a vajicko.
musis to vyskusat.zavisi aj do toho,aky stary typ auta a pod.
nedas, do vacsiny suveciek je problem dat, riesili sme to akurat, skusali sme viacero aut.. nakoniec sme skoncili pri s-maxe.. znamaa ma v rapide 3 autosedacky, ale dost natesno..
sedacky su Safety 1st Guide 65 Sport
tiez treba mat na pamati,ze dieta nesmie byt priputane len okolo pasa,ale normalne zvrchu..cize 3 bezpecnostne pasy,ktore idu aj okolo hrude musia byt. nam sa zmestili 3 sedacky dozadu,ale kedze nastal tento problem,museli sme zmenit auto na Ford galaxy,tam si ako v autobuse:}
@zuzinabila v strede moze mat vajicko. Dieta je tam priputane pasmy s autosedacky.
lenze ked decka vyrastu a bude treba 3 rovnake sedacky v smere jazdy bude problem.
@tova kazde vajicko jedine trojbodovym bezpecnostnym pasom.v ziadnom pripade nie dvojbodovym.neviem,ci hovorime o tej istej veci
Kocky dakujem vam za skusenosti a rady. Moc ste ma nepotesili 😕 clovek by myslel, ze take velke auto pojme aj viac ludi. Inak oficialne pisu, ze sa tam maju zmestit 2/3 autosedacky
ano, tri bezpečnostne pasy. Každa autosedačka musi byt v aute priputana zvlašt. Budte radi za take velke auto.
@xlolax80 no neviem, či tam napchas 3 sedačky. Do VW Touran, Sharan škoda Octavia, Citroen .....Dáš aj 3. Možno to s vajíčkom to ešte vtesnas, ale 3 klasické autosedačky tam nedáš podľa mňa. Jedine voziť jedno dieťa vpredu, ďalšie 2 vzadu + jeden dospelý. Ten sa tam nejako potlačí.