Dobrý deň..chcela by som sa len opýtat respektíve o radu poprosiť... Môj syn 23mes... Nevydrži v autosedačke keď niekde ideme... Nepomáhajú ani hračky proste nič...
Nervózny... plače... skrátka tie cesty sú utrpenie...
to isté sme mali s dcérou, navyše jej bývalo aj zle. Vyskúšali sme 6 rôznych sedačiek okrem našej - požičiavali sme si na skúšku - nepomohlo.
Obmedzili sme jazdu autom len nutné cesty, sedačku sme mali vedľa vodiča v smere jazdy - tak cestu zvládala, ale max 45 minút.
2 rocny je uz rozumny aby pochopil .. moja tak vyzliekala nonstop pas az nas zastavili policajti a vysvetlili jej preco je dolezity a ze este raz tak nam daju pokutu a nebudem mat na jej hrcky a sladkosti... odvtedy ma nonstop pas a sedi jak prikovana 😀 nemas policajta v okoli nech mu vysvetli preco sedacka dolezita? ak nie inak nez pretrpiet jazdu nepomoze.. radsej nech vrieska ako by sa daco malo stat
je v protismere alebo po smere jazdy? sedí za spolujazdcom alebo za šoférom ? vyskúšať aj tak aj tak. niektoré deti proste ešte nezvládajú tú rýchlosť, necítia bezpečie, skúste si s ním niekto sadnúť dozadu a držať ho za ruky. ak už rozpráva nejak od neho zistiť či sa bojí alebo ho bolí hlavička
@katusa32 u nás pri malej zaberá len tablet a jedlo😄