Vezmite Zlatý Bažant Radler 0,0% spolu s rodinou na prechádzku do prírody, odfoťte sa a vyhrajte jeden z piatich balíčkov plných osvieženia. Tešíme sa na vaše zábery!
Ja som zobrala svoj/ náš obľúbený radler ešte minulý rok do Toskánska 🙂, lebo nie je nič lepšie po horúcom dni na pláži ako dobre vychladený slovenský radler . Chcela som min rok veľmi vyhrať bažantí slnečník , ale nestalo sa tak - inak by bol aj ten s nami v Toskánsku - na fotke 🙂 Ale vôbec ma to neodradilo od pitia tohto skvostu z Hurbanova . Ďakujem Vám za 0,0%
@matus_bazant Ahoj 🙂 do kedy prosím trvá súťaž? Ďakujem 💙
@sperka A chutil mu? 😉
@matus_bazant som mu nezobrala slamku :D ani neokoštoval, nevie o čo prišiel. Lebo chuť je to božská ;)
@sperka
@matus_bazant 🙂 Samo sa drží asi tohto motta 🙂
@katarinka26 keďže robím v obci knihovníčku, aj v tomto mu viem vyhovieť ;)
@sperka ty si neskutocne vsestranna zena 🙂
@katarinka26 akurát to tak vyšlo. Zhoda náhod ;)
ahojte, tak aj ja som siahla po zlatusikovi a zobrala ho na dnesnu turistiku. jedine ma mrzi, ze nemali plast a zobrala som plechovku. nevadi 🙂 chutil aj tak 🙂 a kolko zazitkov mal, len som nestihla vytihanut fotak, videli sme krasne 4 srnky 🙂 najprv som si myslela, ze ide niekto so psom a on to nebol pes a nebol jeden 🙂 pripajam foto z krasnej prirody. Nech ziju krasne slovneske lesy! nazdravie!🙂
apropo - sirovec rastie, modraky zacinaju 🙂 nakolko sme vasnivi hubari, tak tych rozcvickovych 15 km po kopcoch stalo za to 🙂
krasny dnik 🙂
@katarinka26 katka v karpatoch uz rastu, cez sirovec, modraky,majovky atd... ale chapem, zlatusik je zlatusik 🙂
@s1m.one u nas nic , sucho az sa prasi, az v sobotu vecer sprchlo , my mame chatu pod pezinskou babou smer Limbach a co sme vybehli na hreben, tak ze nic ziaden modrak ... :(
@katarinka26 my sme boli v častej - ešte len začínajú - ale v jure už minuly tyzden boli..
S Bažantom pri Vinnom Jazere 🙂 Slovenska priroda je krasna 🙂