ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

xxxxxnnnnn
8. máj 2017

Určite u nás citrón-baza-mäta👍🙏 🍻

danys1
8. máj 2017

U nás je citrón 🍺

janbrna
8. máj 2017

Citrón je u nás naj

skerinko
8. máj 2017

Ja mám rada levanduľa a čierna ríbezľa ale nepohrdnem ani broskyňa a bazalka

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@skerinko Takže už si mala možnosť okoštovať aj našu novú príchuť Broskyňa - Bazalka? Čo na ňu hovoríš? 🙂

jaq
8. máj 2017

Sice som ju este nemala, ale myslim, ze nutne potrebujem vyskusat jahodu a rebarboru (kedze rebarbora je kyslasta a jahody lubim, tak verim, ze aj prichut bude taka mnam mnam) 😲

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@janbrna Citrón je klasika... 🙂 Už si ochutnal aj našu menej sladkú novinku - citrónový Radler 0,0% Light?

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@jaq Som zvedavý, čo na ňu povieš. Podľa mňa je výborná. 🙂

margieamatusko
8. máj 2017

Jednoznačne klasika...citrón nealko..
👍

babybazar1
8. máj 2017

Ochutnala son uz vsetky no najviac mi chuti citron

magdicka111
8. máj 2017

Jednoznacne levandula super chut jari

mirka907
8. máj 2017

@matus_bazant na mňa je Broskyňa - Bazalka veeeeeľmi sladká....ale ja celkovo necukrím, takže dôvod bude tam🙂 Ja sa teším citrónu a teraz ešte viac light citrónu 🙂

jarnicka
8. máj 2017

Zacinam chudnut ale radlera sa nechcem vzdat takze novinka radler citron light

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@mirka907 Vážne? A pritom v Broskyni je menej cukru ako v Baze Mäte alebo v Levanduli Čiernej Ríbezli... Mne sa Broskyňa zdá taká akurát, ale zas je to moje dieťa. 😇 Ako sa vraví - sto ľudí, sto chutí a vidno ako každý vnímame chute a vôňe úplne inak 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@jarnicka Držím palce, ja by som mal tiež... 😇

monicka821
8. máj 2017

Mame radi vsetky prichute hlavne v lete super osviezenie preto si ich doma striedame odpoved : vsetky su vynikajuce a hlavne ak sa striedaju 😉

pillipilli
8. máj 2017

U mna radler je top ,ale len Zlaty bazant. Fakt. Skusala som aj ine znacky ale nic mi tak nechutilo ako Bazant. Mne chuti najviac klasika s citronom. Ostatne prichute mi pridu ako malinovka.

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@pillipilli To som rád, že ti chutia práve tie naše 😍 😘 😇 Určite vykúšaj aj našu ľahkú novinu - Zlatý Bažant Radler 0,0% Light - je menej sladká a má príjemnú o málinko pivnejšiu chuť.

pillipilli
8. máj 2017

@matus_bazant ja som dievca z dediny, u mna radler musi mat trosku grady ... na light si nepotrpim ,ved uz vsetko co je v obchodoch je light . Mame taku prelightovanu dobu

adoela
8. máj 2017

Mne najviac chutí s citronovou príchuťou, aleaj grapefruit je výborný. Inak ešte som nevyskúšala všetky príchute, takže aj iné môžu by top. Tiež pijeme väčšinou Zlatý bažant.

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@pillipilli Jasné 🙂 Len som myslel, že ak chceš "nemalinovkovú" chuť, tak menej sladký radler môže byť dobrá voľba...

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@adoela Túto jar sme priniesli zopár noviniek. Budem rád, keď niektoré z nich vyskúšaš... 😎

danusa64
8. máj 2017

Ja mam najradsej citron-baza-mäta, ale pochutnam si aj na klasika citron 😉

adoela
8. máj 2017

@matus_bazant Poprosila by som, ktoré novinky sú to? Alebo zatiaľ to má byť prekvapenie?

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@adoela Máme Citrón 0,0% Light - ten má o 30% menej cukru ako klasický Citrón 0,0% (no neobsahuje žiadne umelé sladidlá)... A potom sme prišli ešte s kombináciou Broskyňa - Bazalka 0,0%... A milovníkov alko radlerov určite poteší tohtoročná letná limitka - Jahoda - Rebarbora (s obsahom alkoholu 1,8%).

22maja22
8. máj 2017

Mnami zlaty bazant minimalne pri kazdej opekacke , grilovacke su nasou sucastou ci mladych ci starych🙂 kazdy chce ochutnat zo vsetkeho...u mna a manzela fici najviac Levandula cierna ribezla a este citron🙂 Pekny den🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@22maja22 Júj, tak to sa teším. 😍 Levanduľa už je dostupná aj v praktickej PET fľaške - na grilovačku priam ideálne... 🙂 Ochutnali ste s manželom aj novú Lightku?

22maja22
8. máj 2017

@matus_bazant Este nie ..este somto ani nezaregistrovala :D Ale pri dalsej prilezitosti isto vyhladame a ochutname🙂

dadica
8. máj 2017

Na obrázku síce nie je, ale u nás najviac chutí RADLER GRAPEFRUIT 🙂 .

janbrna
8. máj 2017

@matus_bazant ešte nie