Ďalší diel nášho miniseriálu inšpirovaného novinkami z rodiny Radlerov je tu. Dnes sa zameriame na kľúčovú zložku tretej novinky, Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavá višňa. Tento tmavý Radler je uvarený zo štyroch jačmenných sladov a zachováva si jemnú horkosť a sýtu farbu typickú pre tmavé pivá. Jemne kyselkavá višňová šťava vytvára s tmavým pivom lahodnú a osviežujúcu čisto prírodnú kombináciu bez alkoholu. A teraz sa už sústreďme na višne a ich účinky na krásu.
Višne obsahujú veľa vody, takže pomáhajú hydratovať celé telo, vďaka čomu je pokožka čistá a pružná. Ak sa chystáte na slnko, doprajte si aspoň pohár višňovej šťavy. Jej pravidelná konzumácia dokáže ochrániť kožu pred škodlivým UVA a UVB žiarením. Rovnako ako čučoriedky, aj višne obsahujú antokyány, ktoré poskytujú koži ochranu proti rakovine vďaka svojej antikarcinogénnej povahe. Okrem toho nájdete vo višniach aj betakarotén, ktorý prospieva zdraviu pokožky a chráni ju pred slnečným poškodením.
Užitočnosť višní pre kožu sa však týmto ani zďaleka nekončí. Okrem toho, že pomáhajú spomaľovať jej starnutie, dokážu aj potláčať stopy po akné a tmavé škvrny od slnka. Niekoľko višní rozmixujte s čajovou lyžičkou kurkumy a medu. Vzniknutou pastou môžete potierať jazvy alebo ošetrovať miesta na pokožke s nerovnomerným zafarbením. Keďže višne obsahujú melatonín, ktorý reguluje spánok, považujú sa za potravinu, ktorá ho dokáže zlepšiť. Spánok má mimoriadny význam pre celkové zdravie a krásu. Ak budete spávať kvalitne, vaša pokožka bude doslova žiariť.
Tak čo, aj vy ste dostali chuť na višne? 🙂
Ja som dostala chut skor na dobry spanok😄😄😄po niekolkych rokoch bdenia by sa zisiel🤭
už som ho skúšala, len ja višne moc nemusím... ale napriek tomu je celkom chutný 😀
Ja som po tomto prispevku dostala chut na visne v cokolade 😁 🍒🍫 ale ani visnovym radlerikom by som nepohrdla ☺ 🍻
My sme mami obrovsku Višňu n záhrade ako deti
Stále keď si dam tento radler sa prenesiem do detstva ❤️ Mnam
Dobrý. Mám rada višne a aj som tento radler skúšala ale moc mi nesadol :( nechápem prečo lebo doteraz všetky prichute mi chutili 🙂 pekný deň prajem ;)
visne pre melatonin by mali byt povinnou vybavou kazdej mamicky, ktora zly spanok urcite poza..nnnooo a mozno aj v podobe visnoveho radleru by si ich mohla dopriat 😉