Náš spoločný týždeň sa pomaličky chýli ku koncu a pred nami je posledná anketa. Treba uznať, že po celý čas ste boli úplne fantastické a poctivo ste nás zásobovali zaujímavými tipmi, receptami a radami, pričom za každú jednu vám veľmi pekne s Matúšom ďakujeme. 🤗
V Hurbanove by sme radi vedeli, aká nová príchuť Radlera by vás v budúcnosti určite potešila. 🤔 Napíšte nám do komentára jednu ingredienciu alebo kombináciu viacerých a môžete od nás získať 6-pack nula nuliek. A možno si vašu navrhovanú príchuť kúpite aj v obchode. 😊
Mix citrus.Vsetky citrusy v jednej plechovke😋.
Ďakujeme za príjemný tyzden🙂
Ja navrhujem nejakú letnú príchuť ako napríklad Mangovy Radler, Žlty melon alebo Maracuja ? ❤️☺️
Ale ani zimná limitovana edicia by nebola zlá. Napriklad škoricovy by bol super 😻
Každopádne ďakujem za super týžden 💜💜💜
cernica s materinou duskou, sladko kyslasta s fialovo ruzovou farbou 😂
Už sa to tu spomínalo, ale za mňa tiež mangová príchuť, je sladké a svieže a s horkou chuťou pivka by to šlo...
Určite by som rada vyskúšala čierne maliny a kiwi pivo.Milujem to ovocie.😗
lesná jahoda 😊
Niečo z exotického ovocia ako pitahaya, mango, kiwi, hurmikaki, pomelo 🙂
Jednoznacne egres 🙂
Určite by ma potešila chuť tropické ovocie taky mix, alebo melon bylinky, ale zas vedela by som si predstaviť aj limetku
Egreš s medovkou
Páčil sa mi týždeň s Bažantom. Nás by potešil Radler príchuť ananás/kokos, jablko/škorica alebo osviežujúce mätové 💚
Ja by som rada vyskusala kombinaciu Materina duska - citron - karamel ☺ 🍺
Určite medovkaaaaa 🙂
Hroznova alebo ananasova prichut😊
Brusnicová príchuť
Čierny Radler s príbytku Ginga alebo čierny Radler s príchuťou paradajky.
@michal_neuschl nebudem konkrétna, ja som za "domáce produkty". Čiže keď je bažant náš, slovenský, hurbanovsky, tak niečo domáce (levanduľa, čierna ríbezľa tu už je.....) niečo nie sladké ale osviežujúce..... Egreš, červená ríbezľa, malina, jablko (niečo ako cider) ..... Niečo "kyslé" osviežujúce a bylinka len minimálne - mäta, medovka, citrónka....
Radlera s príchuťou zeleného čaju Matcha, alebo citrón a med 🙂
Mna by urcite potesil melon, zlty melon. 🍉 A mango a papaya 🥭
Prichut medovnikov 😉
osviežujuci limetka- mäta 🙂
Aloe vera a jahoda 🍓 alebo zázvor a melón 🍉... Mnaaaaaam🤗
Mango
Limetka + mäta (tento som už niekde spomínala ☺️) alebo meloooooooon😍
Tmavy radler s prichutou vanilka😏
Alebo svetly radler prichut ananas kokos
Myslím si ze mango by bolo super 😍😍😍
višna je moja najoblubenejšia chut ta jej horkosť a prijemna trpkosť neskutocne lahodna a preto taka tiez horkejsia chut ktora by mi sedela by mohla byt vdaka drienke alebo vdaka egrešu😊😋 preto navrhujem tieto chute drienka a egreš😊😋 a posielam foto mojeho najsamlepsieho višňoveho😍😋🍺
Dakujem za prijemne sutaze a ankety a tesim sa opat na buduci rok na dni so Zlatym Bazantom🍺🍺🍺😋