Tak a je to tu! S Peťou sme poctivo vyberali, hodnotili, žrebovali...
Verím, že sme mali šťastnú ruku!
V každom prípade, ešte raz sa vám chcem všetkým poďakovať za vašu aktivitu, kreativitu a dobrú náladu. Naša tretia kampaň na Koníku bola z nášho pohľadu vynikajúca a myslím si, že určite nebola posledná. 🙂
Ak ste sa našli v zozname nižšie, prosím, napíšte nám e-mail na matus.benza@heineken.com a na petra.bacova@heineken.com a identifikujte sa svojou prezývkou a súťažou, v ktorej ste získali cenu. Následne vám zašleme súhlas so spracovaním osobných údajov (podľa najnovších pravidiel GDPR) – aby sme vám mohli kuriérom poslať výhry.
Aby nás z toľkej logistiky neporazilo, výhry budeme posielať naraz, po tom ako získame kontaktné údaje na všetky z vás. Dajte aspoň dva pracovné týždne času. Verím, že nedôjde k žiadnym komplikáciám ako minulý rok a všetky výhry prídu tak, aby ste si ich mohli do sýtosti užiť.
Ešte raz ďakujeme! Ste skrátka W0,0W!
Aký kúsok prírody máte doma?
3x 6pack:
@sabusik321
@666sunny
@z1995
Vaša najobľúbenejšia kombinácia
1x 6pack:
@erikaemkina
Buď EK0,0 a recykluj!
1x 150 radlerov:
@victoria021
Milujeme farby!
1x 150 radlerov:
@monicka9
Prírodné nápoje z vašej kuchyne
3x 6pack:
@plotas
@mooonushka
@irenaliza
Pivná diéta
3x 6pack + bežecké tričko
@denisa2019
@keena
@janka2812
Ktorá príchuť je najviac W0,0W?
3x 6pack
@ewelina821
@livinka1111
@renkova22
Kvíz: Spoznávate prírodu?
1x 150 radlerov
@zuzanatl
Čaro budúcnosti:
3x 6pack
@sonkaxxx
@dazdovka
@prosac
Váš obľúbený Radler a Váš obľúbený rúž:
3x 6pack
@rough
@sabusik321
@nely19
Výlety s Radlerom 0,0% sú W0,0W!
1x 6pack
@janica009
Súťaž, ktorá osvieži.
1x Víkend v prírode
@petronelak
1x 150 radlerov
@sunsflower
5x darčeková škatuľka + bežecké tričko
@tichanska1
@kukucka100
@kathy93
@petawoman
@greta123
Ďakujem krásne za výhru. Ešte nikdy som nič nevyhrala. Radosť je obrovská. Matusovi a Petre dakujem za skvele sutaze a zelam im vsetko len to naj. Majte krasny den. A este raz dakujem.
Jeeeej ďakujem❤️
😍⛰ juj ja neverim vlastnym ociam👀 milujeme nase tatry nase hory som stastna dakujem za uzasny tyzden s Vami zato ze Radler moj oblubeny citron-baza-mata existuje a tesim sa s nim opat do nasich hor, gratulujem aj pstatnym vyherkyniam uspim deti a napisem mail
Jeej dakujem kraaasne mam velku radost a teda zasoby radlerov na celé leto😍😘🍻
Jéj 😍 Ďakujem velmi , velmi krásne ❤ Píšem adresu
Gratulujem baby 😉 🙂
Ďakujem 😊
Ďakujem 😚
Ďakujem 😘aj keď to neni tých 150😂ako by som prijala najradšej ale aj tých 3x6 veľmi poteší👍
Jeeej, teším sa veľmi. Mail treba poslať obom, alebo stačí len jednému?
Jednemu som posielala😊
@livinka1111 já som poslala na obom
Aha tak idem aj na druhy mail teda poslat.
@erikaemkina
@monicka9 tak teraz čítam ako som to napísala 😀 ako tatar .. ta tak to tam píše že aj na druhí email , tak neviem
Nezabudni na nick ..
dakujem potesilo😘
@erikaemkina aj adresu do mailu??? Nepíšu tam..
Gratulujem všetkým.. Užite si leto 😉
Super, veľmi pekne ďakujem za výhru.😍
blahozelam vsetkym vyherkyniam a dakujem za podnetne sutaze aj clanky, ja som sice nevyhrala hoci som si 100% fandila ze konecne prvy raz v zivote prave tento raz to vyjde, aj som to uz vcera oslavila radlerom ! :D a opat nic ! ale nevadi, snad nabuduce 🙂
@z1995 No jasné , ne v zlom ale prečítaj celé ... áno aj Adresu , nick a čo si vyhrala .. no Aspon ja som to tak zadala
Dakujeem ❤️ Síce sme chceli tých 150 na svadbu v auguste ale nevadí 😊😂 potešilo
Daaaakujem za výhru, prvý krát som niečo vyhrala sa tesiiiim juhuuu
Blahoželám všetkým a ďakujem za vyhru a Vám za super týždeň 🍀💗
@prosac to nie je 3x6 🙂 ale že 3 výherkyne a každá po 6
Aj ja dakujem. Idem pisat mail. 😊
@sabusik321 kokos ja som to tiez tak pochopila ze 3x6. 😂😂 ale teda vystacime si aj so 6ks. 😂 aspon ty ich mas 12ks ked ta 2x vyzrebovali. 👍🏻👏🏻👏🏻
A gratulujem @victoria021 k 150 radlerom! Minuly rok bike a teraz radlery! 👏🏻👏🏻👏🏻 Super!
Dievcata pisali ste do mailu aj aku prichut chcete?
@keena ďakujem 😘 dobrú pamäť máš😘......nie nepísala som😉,myslím že oni pošlú mix😉
Vyherkyniam gratulujem,užívajte 😉
Matusovi a Petre ďakujem (myslím že v mene mnohých) za tentoraz skveleeeeeeeee súťaže.aj keď som nevyhrala (teda strašne som dúfala,lebo momentálne by sa výhra fakt veeelmi hodila..),ale tak snáď sa na mňa usmeje šťastie niekedy inokedy.teda snáď ešte budú súťaže..
..a pekný deň vsetkym