Spoznávate prírodu? II. časť!

matus_bazant
Moderátor
16. jún 2018

Milé dámy, náš spoločný týždeň sa pomaly blíži ku koncu. :( No nič nám nebráni v tom, aby sme sa ešte posledné dva dni poriadne zabavili a možno aj zistili, či sme sa viac priblížili našej prírode.

Spravte si záverečný test a prezraďte nám, akou odborníčkou na prírodu ste sa stali po pár dňoch strávených s našim 100% prírodným Radlerom. Nebojte sa - otestujte sa!

PS: v otázkach môže byť aj viac správnych odpovedí!

1. Ktorá kôra patrí buku?

2. Ktoré z týchto bobúľ sú jedovaté?

3. Ktorý z týchto kvetov je materina dúška?

4. Čo nám v prírode určuje sever?

5. Ktorý z týchto vtákov je vrana?

Spoznaj výsledok!

5 správnych odpovedí: Ó,óó dokonale spätá s prírodou!
4 správne odpovede: Wo,ow vy sa vyznáte!
3 správne odpovede: Ste na dobrej ceste!
2 správne odpovede: Chce to viac výletov do prírody...
1 správna odpoveď: Príroda vám chce dať príučku.

Správne odpovede: 1. a), 2. a), b), 3. a), 4. a), b), c), 5. c)

nelly761
16. jún 2018

WO,OW paradny tyzden. Uzila som si ho ma 100% 👏👏👏👌👌👌
Dozvedela som sa nieco nove, zasutazila som si a uz sa tesim na spravne odpovede z prvej casti spoznavame prirodu 😊😊😊😊
A co,sa tyka tohto kvizu, dvojka spravna odpoved je iba a) nieeee? To b) je datelinka....ciiii?
A aj stvrta otazka ma nejako dostala....
Podla mna to b)patri orechu. No ak sa mylim tak som pohorela na dvoch odpovediach 😏😏😏😱😱😱😭😭😭
Cize som na dobrej ceste??? 😟
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

janicka8880
16. jún 2018

AABCAB

aadrika
16. jún 2018

tak vysli mi 4 body-nie je to so mnou az take zle 😀 Ale vyborne kvizy, dakujem, opat som sa nieco poucila :-* Dakujem za skvely tyzden so Zlatym bazantom a tesim sa aj nabuduce 😀

erikaemkina
16. jún 2018

po pravde som dávala tip - ak sa na to pozriem , no poviem si - ty si ale hlupa 😂😂😂
Tip som si zadala - napísala na papierik 😀😀😀 .. a kuk pozriet správne a chytit sa za hlavu ....
Ja Dakujem za skvelí a perfektní tyžden , škoda že sa nám pomaly blíži ku koncu ...

macca1000
16. jún 2018

Bol to fajn prijemny tyzden! 👍😉

majocka24
17. jún 2018

Vy tam mate aj odovede 😂 tak tie som si vet pporiadne nevšimla ale ste proste super 🔝

sabusik321
17. jún 2018

3jecka :D nič moc 🙂
Ďakujeme

cupakabricka
18. jún 2018

ahoj. dakujem za krasny tyzden ,za sutaze,napady a tipy aaa tento kviz u mna nic moc.... uhadla som akurat vranu a materinu dusku 😝😀🙂🙂🙂

cilkau
18. jún 2018

AABAB🙂😉😉😍😘👍🌞

marton_popradske
18. jún 2018

Nazdravie. Nech sa Vám darí 🙂