Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂
@matus_bazant minule som ochutnala cierneho radlera s citronom. Top kombinacia pre mna
Jahoda ,rebarbora je top mnaam
Najviac je pre mna levandula, to je najuzasnejsia prichut, ale teraz sme si kupili tmavy citron a ten je teda ze WOW, naozaj sa podaril! Uplne ma prekvapil a to tmave moc nemusim. Musim naozaj pochvalit ☺️
Mozem vsetky prichute, ale vedie CITRON.
Nakoľko som tehotná, fičím si teraz na radleroch 0,0. Musím povedať, že Zlatý Bažant má rozhodne najväčší výber príchutí. Pre mňa je top citrón,baza,mäta a ešte klasika citrón 🙂
Najlepšia je klasika, citrón, ale doťahujú sa na neho jahoda a rebarbora a nový tmavý citrón <3
@matus_bazant Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light 🏖
Na lete milujem, keď sa bažantom osviežiť viem.
0,00% je pre mna ideál, pretože doma malú prísavku mám ❤️
Tato ten rad 10sinku, mama z výletov dovezie našu rodinku.
Ale mne to nevadí, chuť Radleru mi to vYnahradi 🌞
Hneď mám krajší slnečný deň , keď si citrón-bazu-mätu doprajem.
Tmavý citrón je tohtoročný favorit 😊, bude to leta 2018 hit!!!
Tak Vám za tieto osviežujúce mňamky ďakujem a pekný start do nového týždňa prajem
Citron, baza, mata je u nas top👌ale ani broskyna, bazalka nie je zla kombinacia🙂
U mna top jahoda - rebarbora, a levandula light
U nás doma ficime na tmavom citrone, ten je naozaj 🔝👌🏻🙂
@matus_bazant Ja mam najradsej origos "horke" pivko.. Ale ked radler, tak osvedcena klasika- citronovy 🙂
@matus_bazant Citrón🍋,baza,mäta u nás nemôže chýbať ani na jednej grilovacke,opekacke alebo gulasiku 🍻🍻🍻
Levandula 🙂
U nás boduje broskyna-bazalka, ale aj citrón-baza-mäta 👍🏻👍🏻👍🏻 Už sa tešíme na vyskúšanie novinky - tmavý citrón 😉
V lete fičíme na grepovom (alko), ale musím povedať, že novinka tmavý citrón zabodoval neskutočne 👏
Dobrý deň,
tak Dni s Bažantom Radler je trefa do čierneho v týchto horúcich dňoch. Priznám sa, že momentálne nemám ani jeden Radler v chladničke, priznám sa aj že som neochutala všetky príchute, no Bažan Radler citron, mäta a baza je TOP! Tiež levandula a čierna ríbezla.
Bažant Radler nealko je skvelá vec,
bez neho neodíd z domu preč.
V horučave skvelo chutí
spája množstvo ľudí.
citrón +baza+mäta ;)
Top citron, baza, mäta 👍👏🙂
U nas su 2 Topky Levanduľa,čierna ríbezla a broskyňa, bazalka
Citrónová príchuť je pre mna top 😊
Jahoda a rebarbora je u nás 🔝 ale aj limitka Slivka a ďumbier bola dobrá 😉👍
Pre mňa je TOP Broskyňa-bazalka, za ním nasleduje Jahoda Rebarbora a Citrón baza mäta. Ale všetky sú úžasnéé. Kupujeme domov na striedačku asi všetky druhy.. 🙂 😍 😝
Za mňa "klasika" baza+mäta+citrón 👍
Citron-baza-mäta je naj😀
Citron je TOP
Moznosti na vyber je vela, no mne a mojej rodine zachutil najviac grep 👍
Baza mäta je pre mňa top