Nie je zvlhčovač ako zvlhčovač. Treba si vedieť naozaj správne vybrať, keďže tento pomocník bude doma pracovať každý deň aj noc! Aká vlastnosť/funkcia zvlhčovača je podľa vás najdôležitejšia? Napíšte nám aspoň jednu a vyhrajte zvlhčovač Anton v hodnote 99€! Z vašich príspevkov vyžrebujeme zajtra ráno jedného z vás.
Mám dcérku, ktorá máva spasticke broonchytidy a synčeka, ktorý zase máva laryngitidy. Vtedy musíme vzduch zvlhčovat v noci. Teda dôležitá vlastnosť je nízka hlučnosť.
Podľa mňa by mal mať zvlhčovač jednoduché ovládanie, nízku hlučnosť, ionizačnú tyčinku, ktorá ničí baktérie a veľmi dôležitá vlastnosť je regulácia vlhkosti. Bolo by super mať ho doma.🙂
Jednou z najdôležitejších vlastnosti je pri každodennom používaní spotreba energia,oplatí sa investovať do zvlhčovača s vyššou energetickou triedou. Ďalej sú to hlučnosť, keďže je zapnutý aj v noci tak aby bol čo najtichsi. Musí vyhovovať rozmeru miestnosti, nemôžeme si kúpiť malý zvlhčovač a zvlhčovač vzduch vo veľkej miestnosti. Musí mať jednoduché ovládanie, ľahké čistenie a najlepšie keď bude podporovať aj aromaterapiu, poprípade keby v sebe mal aj čističku vzduchu 🙂 určite by si tento zelený Anton našiel miesto v drobcovej detskej izbičke 🙂
Podla mna by mal zvlhcovac hlavne zabezpecit doma optimálnu vlhkosť aby sme sa vyhli suchému vzduchu, ktorý dráždi ku kašľu, vysušuje sliznicu a robí ju zraniteľnejšie voči vírusom, baktériám či roztočom....a mal by sa dať lahko čistiť ...
mal by mat opltimalnu vlhkost, nizku spotrebu energie ,nie je dolezita cena ale vykonnost 🙂
Vzhľadom k tomu, že hlavne môj syn často trpí kašlom a nádchami, je potrebné aby zvlhčovač mal antibakteriálny filter a zabezpečil tak hygienické zvlhčovanie, aby sa dal ľahko čistiť, ďalej samozrejme kvôli deťom musí byť bezpečný, tichý a potom iné vlastnosti ako je dobrá výkonnosť ale zároveň nízka spotreba energie 😉
mi sme rodina s astmou....dcerky maju od narodenia a pravidelne chodíme na liečenie koli tomu...ja by som uvitala taký,,nenáročny,s dobrou a lahkou udržbou,nehlučny,aby sa pri tom dalo spinkat(čakáme tretiu princeznu za pár dní) a aby filtre neboli drahe,alebo aby neboli žiadne na dokupovanie..potom aby boli bezpečne,ked k nim pride dieta a aby bol lahký,aby som ho hravo presunula do inej izby <3
❤❤❤❤ no nasa mala nam v noci nedychava amaly mal akutnu laryngitidu takze by sa nam hodilo aby nebol moc.hlucny nakolko by,sme ho potrebovali vyuzivat v noci a cez den by bolo fajn,aby,sa do,neho dali dat nejake esencialne.oleje aby sme si trosku prevonali vzduch prijemnymi upokojujucimi vonami. A samozrejme vykon je dolezity. tato pomocka by nam,velmi pomohla aspon by som,sa uz.konecne vyspala a nemusela nacuvat ci mala dycha. Vzdy jej pomoze teraz v zime ked otvorim okno dokoranhned sa jej,ulavi alebo teda ten hrniec s vodou. Takto by,som,nemusela behat ale kludne spat. Je tu,vela mamiciek,ktorym by sa takato pomocka hodila tak prajem stastny vyber ❤❤❤😇
Pre nas je to v prvom rade hlucnost, aby mohol bezat neustale a nerusil drobca pri spanku, ale aj bezpecnost pre dieta, aby som nemusela stale kontrolovat, ci k nemu neleti. Jednoducha udrzba a lahko zohnatelne filtre.
Jednoduchy dizajn je uz len velke plus 🙂.
Drobec casto bojuje s laryngitidou a doma mame dost sucho, preto kupu zvlhcovaca aktualne intenzivne riesime.
Myslím, že najdôležitejšia funkcia je tá primárna - zvlhčiť príliš suchý vzduch. No hlučnosť (či skôr tichosť) je mimoriadne dôležitá tiež, keďže moje deti sa budia aj na tichulilinké poodchýlenie dverí 😖 No ktovie - možno práve takáto vecička by spôsobila, že by si na istý monotónny zvuk zvykli a zlepšilo by im to kvalitu spánku nielen skvalitnením ovzdušia ;)
Ahoj pre mna je najdôležitejšie VYKON zvlhcovaca ,spotreba energie, aku intenzitu zvlhcovania má,určite je výhodou tichá prevádzka,na cenu az tak nepozerám keďže za kvalitu si treba priplatit.Dcérka Zuzka 2r.mava casto laryngitidu takže takyto ponocnik by sa doma zišiel ☺
Rovnomerne a hygienicke zvlhčenie priestorov, tichy chod, nizka spotreba elekt.energie a k tomu pekny dizajn😊
Mňa by zaujímalo, aký zvlhčovač kúpiť, či skôr kam ho umiestniť, aby bol bezpečný vzhľadom na aktívne objavujúcu ročnú dcérku 👶
Nakoľko máme suchý vzduch aj v noci ocenili by sme nízku hlučnosť určite aby bol vhodný k dieťaťu tzn aby vypúšťal studenú paru aby mal ionizér pre zlepšenie kvality vzduchu možnosť pridať aromatické oleje, ľahké čistenie a aby nám vyhovoval veľkostne, aby dokázal zvlhčiť miestnosť dostatočne 😊
Nizka spotreba a hlucnost su tie naj.
Najdolezitejsia je pre mna hlavne hlucnost, ionizator, ale tiez bezpecnost, lahke ovladanie, spotreba energie. Je toho viac, co by mal dobry zvlhcovac vzduchu splnat. My mame celkovo suchy vzduch v byte a kazde rano sa budime s plnym/resp. suchym nosom, mierne bolavym hrdlom, takze od zvlhcovaca tiez ocakavam, ze tieto problemy eliminuje, alebo uplne odstrani 🙂
@denisa_stadlerform
pre mna je dôležité že:
dokáže rovnomerne zvlhčovať vzduch
vypudzovať obľúbenú vôňu po celej miestnosti ak má takú možnosť..
dokáže dostať do vzduchu až miestnosti do 25m2
jeho nízka spotreba energie,nízka hlučnosť
a hlavne vyhnúť sa suchému vzduchu,ktorý dráždi kašeľ, vysušuje sliznicu ,hlavne počas vykurovacej sezony
Dcerka dlhu dobu mavala problem s kaslom...vzduch sme casto zvlhcovali mokrymi uterakmi na postielke, podla mojej babky sa to takto robievalo vzdy za ich cias 🙂 ja si myslim ze troska doba pokrocila a je uzasne ze niekto vymysel nieco ako zvlhcovace vzduchu...sluzi to celej rodine a mam znamych ktorych deti po kupe tohto zvlhcovaca prestali v noci kaslat 🙂 jedna z naj veci do domacnosti podla ma nizku spotrebu a tiez ma pekny dizajn cize splna aj esteticku funkciu🙂 ps : dufam ze vyhram 😉 😉
My zvlhčujeme varením zemiakových šupiek alebo morskej soli ..už sme sa obzerali aj po zvlhčovači nakolko v noci sa nedá strážiť hrniec ešte sme nevybrali lebo na každom nás niečo odradilo no ked sme našli ideálny tak zas tá cena 😵
každopádne očakávame od dobrého zvlhčovača aby mal ionizer, aby para rovnomerne zvlhčila vzuch a bola studená,super by bolo aby sa doň dali používať eterické oleje a samozrejme tichý chod a nízka spotreba energie a pre mňa antitalenta na technické veci jednoduché ovládanie 😍😍😍
Velmi dolezity je ionizer, nizka spotreba energie, jednoduche ovladanie, moznost pridavat etericke oleje a tichy chod
Používame zvlhčovač takmer každú noc a keďže má už čo to za sebou,je aj hlučnejší ako na začiatku. Takže za mňa je dôležitá hlučnosť ale aj dizajn nakoľko sa každú chvíľku sťahujeme do nového 🙂
myslim, ze je najdolezitejsie aby vedel optimalne zvlhcit vzduch. ak sa da pridat do neho nejaky esencialny olej je to uplny top 🙂
Tazko vybrat jednu najdolezitejsiu vec. Podla mna je dolezity ionizer,samozrejme nizka spotreba a nizka hlucnost,kedze ho pouzivame kvoli malemu hlavne. Mna by potesila moznost pridat etericky olej. Zvlhcovac je super vec
Tak včera som pridávala fotku , ako to vyzerá u Nás 🙂🙂
Vyberala by som podla troch kriterii - musi zvlhcovat tak "primerane" , dostatocne na to aby pomahal, ale zase nie prilis aby nevznikali v dome plesne. Kedze sa pusta aj v noci, tak musi mat nizku hlucnost. A v neposlednom rade je tu "hygienicka" stranka, to je jednoduche a efektne cistenie, antibakterialny filter pripadne ine benefity
Taktiez mame asthmatikov deti no v prvom rade hlucnost. Spotreba energie . ci ma ionizator alebo nie. A hlavne ci je potrebne dokupovat nejake filtre atd... Dakujeme moc by potesil nase 5deticky