Vedeli ste, že difúzovaním éterických olejov môžete ovplyvniť vaše zdravie a tiež náladu? Akú náladu dnes máte vy? Pošlite foto alebo príspevok a súťažte o 3x difúzer JASMINE, ktorý vám spríjemní chvíle krásnou vôňou. Vyhodnotenie súťaže bude zajtra ráno 🌞
To ovplyvnenie nálady by sa občas hodilo,keďže pravidelne týždeň pred menštruáciou sa to so mnou,podľa osadenstva doma,nedá vydržať 😎 Pravdu povediac,v tieto dni mám problém vydržať aj sama so sebou,takže nejaký nenásilný voňavý pokus o zlepšenie nálady by som neodmietla 🤗
Náladička musí byť, dnes skvelá 😉 s vôňou citrónovej trávy ktorá ma povzbudí 😊 + vôňa poobedňajších kávy 🙂
Dnes zatiaľ bez nálady 🙂 dcérka sa zobudila o 5tej, ja som dostala svoje dni, bolia ma križe, sedím ešte v práci a teším sa domov 🙂 čakajú ma tam minimálne 2 práčky, keďže sa deti v škôlke včera šmýkali na blato-snehu po zadkoch a všetky veci od hlavy po päty sú špinavé a tak.... dúfam, že sa cez víkend vyspím, oddýchnem. Dáka fajná arómka by sa hodila 🙂
Náladička paráda. Dva týždne sme sa trápili s mladšou dcérkou a jej 1000 bodkami od kiahní..a včera ich chytila aj staršia dcérka, aktuálne z 5timi bodkami. 😂
Dnes je krásne počasie a tak aj moja nálada je dnes skvelá a usmievavá. Pekný deň prajem.
Naladu mam dnes fajn kedze sa na nas vonku skeri zubate slniecko. Cize pocasie ma dost ovplyvnuje. ten difuzer by sa nam velmi hodil. Nakolko mam problemy s chrbticou a musim kazdy den cvicit tak by to bola PECKA keby mi tento,difuzer sprijemnoval tieto chvile a popri tom mi liecil aj nervicky ukudnujucimi eterickymi olejmi 😊 v pripade choroby zas by nas liecil vhodnymi eterickymi olejmi ❤ bolo by to super ho vyhrat. Bol by vyuzity na 100% ❤🍀
Dnes mame super naladu, aj slnko svieti 🌞, tesime sa, ze je piatok a zajtra sobota 😁, hrame sa a saskujeme, ako vzdy 😊🍀vyhra by nas urcite potesila, tak si budeme drzat palce 😊 Krasny den vsetkym 😙
Dnes som toho vela nenaspala... Ale rano ma vacsinou startuje jazminovy caj 🙂 Takze uz len to slovo mi vycari pohodu,aj keby oci spali :D
Mam tri zdrave deticky - Citim sa UZASNE KAZDY DEN 🙂
Dnes mam naaladu na jednicku 🙂 s detmi som u babky, srstra mi oznamila ze budem krstna (caka baby), manzel dnnes ulozil podlahu do spalne prvykrat sam ... Dnes je medzinarodny den manzelstva tak sa uz tesim . Take krasne dni by mohli byt staaale 🙂
@denisa_stadlerform super naladu blizi sa vikend cela rodinka po kope uz Len vyhrat zvhcovat a radost este vacsia
Smutnú 😢 tak som už čakala že sa mi ozvú a už budem mať po materskej prácu a zase to nevyšlo...ale kvôli synčekovi musia isť slzy preč 😊
My dnes celkom ok, i napriek tomu, že sme od druhej rána hore, lebo sme chorí...Nahodili sme úsmev a ide nám to skvele...Pekný zvyšok dňa.
Nalada dobra, len telo s nadchou a chripkou to odmieta akceptovat 😏
U nas je to dnes narocne - mame za sebou prve ockovanie. Ale aj napriek tomu sa sem tam mihne usmev, ktory je na nezaplatenie 🙂
Ja mam dnes skvelu naladu (oproti vcerajsku) a usmievam sa tak, ako slniecko vonku i napriek unave. Je krasny den 😀.
My máme super náladu,doobeda upratovanie,rýchly obed ,poobedny spánok a za hodinku sa zacina karneval..velmi sa tešíme!🙂skoda,ze mi nechce pridat fotku :(
Krásny deň prajeme 🙂 tak deň mám taký všelijaký a Ja sa nerada foťím , fotogenicka niesom vôbec
Tak Vám posielam úsmev a náladu Moja Emka