SÚŤAŽ: Akú máš dnes náladu?

denisa_stadlerform
Moderátor
9. feb 2018

Vedeli ste, že difúzovaním éterických olejov môžete ovplyvniť vaše zdravie a tiež náladu? Akú náladu dnes máte vy? Pošlite foto alebo príspevok a súťažte o 3x difúzer JASMINE, ktorý vám spríjemní chvíle krásnou vôňou. Vyhodnotenie súťaže bude zajtra ráno 🌞

erikaemkina
9. feb 2018

Krásny deň prajeme 🙂 tak deň mám taký všelijaký a Ja sa nerada foťím , fotogenicka niesom vôbec
Tak Vám posielam úsmev a náladu Moja Emka

dasiacik
9. feb 2018

To ovplyvnenie nálady by sa občas hodilo,keďže pravidelne týždeň pred menštruáciou sa to so mnou,podľa osadenstva doma,nedá vydržať 😎 Pravdu povediac,v tieto dni mám problém vydržať aj sama so sebou,takže nejaký nenásilný voňavý pokus o zlepšenie nálady by som neodmietla 🤗

dominika234
9. feb 2018
anishka
9. feb 2018

Náladička musí byť, dnes skvelá 😉 s vôňou citrónovej trávy ktorá ma povzbudí 😊 + vôňa poobedňajších kávy 🙂

evulienkaslx
9. feb 2018

Dnes zatiaľ bez nálady 🙂 dcérka sa zobudila o 5tej, ja som dostala svoje dni, bolia ma križe, sedím ešte v práci a teším sa domov 🙂 čakajú ma tam minimálne 2 práčky, keďže sa deti v škôlke včera šmýkali na blato-snehu po zadkoch a všetky veci od hlavy po päty sú špinavé a tak.... dúfam, že sa cez víkend vyspím, oddýchnem. Dáka fajná arómka by sa hodila 🙂

shilou
9. feb 2018

Náladička paráda. Dva týždne sme sa trápili s mladšou dcérkou a jej 1000 bodkami od kiahní..a včera ich chytila aj staršia dcérka, aktuálne z 5timi bodkami. 😂

kupcovci
9. feb 2018

U nas veselo Od rana 😀robime si disco doma 😀🎧🎤🎵

meiwe
9. feb 2018

Naladicka ala party 🙂 vesela 🙂-

lbk
9. feb 2018

Dnes je krásne počasie a tak aj moja nálada je dnes skvelá a usmievavá. Pekný deň prajem.

nelly761
9. feb 2018

Naladu mam dnes fajn kedze sa na nas vonku skeri zubate slniecko. Cize pocasie ma dost ovplyvnuje. ten difuzer by sa nam velmi hodil. Nakolko mam problemy s chrbticou a musim kazdy den cvicit tak by to bola PECKA keby mi tento,difuzer sprijemnoval tieto chvile a popri tom mi liecil aj nervicky ukudnujucimi eterickymi olejmi 😊 v pripade choroby zas by nas liecil vhodnymi eterickymi olejmi ❤ bolo by to super ho vyhrat. Bol by vyuzity na 100% ❤🍀

mamca31
9. feb 2018

Dnes mame super naladu, aj slnko svieti 🌞, tesime sa, ze je piatok a zajtra sobota 😁, hrame sa a saskujeme, ako vzdy 😊🍀vyhra by nas urcite potesila, tak si budeme drzat palce 😊 Krasny den vsetkym 😙

ja_bb
9. feb 2018

Dnes som toho vela nenaspala... Ale rano ma vacsinou startuje jazminovy caj 🙂 Takze uz len to slovo mi vycari pohodu,aj keby oci spali :D

sarra01
9. feb 2018

Mam tri zdrave deticky - Citim sa UZASNE KAZDY DEN 🙂

reni1512
9. feb 2018

My mame dnes pracovnu naladu,kedze kasleme a nie sme v skolke vyrabame budku pre vtacika na projekt do skolky 🤗

01tatianka
9. feb 2018

Dnes mam naaladu na jednicku 🙂 s detmi som u babky, srstra mi oznamila ze budem krstna (caka baby), manzel dnnes ulozil podlahu do spalne prvykrat sam ... Dnes je medzinarodny den manzelstva tak sa uz tesim . Take krasne dni by mohli byt staaale 🙂

1cimina1
9. feb 2018

My mame dnes takuto ;)

ludka140281
9. feb 2018

dnes nám je veselo,divoko,, chystáme si kostým na karneval

doloresmk
9. feb 2018

ja a drobec ako jedno ja 🙂 , vela plno ❤️❤️❤️ 😍, vacsinou, i dnes veselo

babybazar1
9. feb 2018

@denisa_stadlerform super naladu blizi sa vikend cela rodinka po kope uz Len vyhrat zvhcovat a radost este vacsia

asire
9. feb 2018

Smutnú 😢 tak som už čakala že sa mi ozvú a už budem mať po materskej prácu a zase to nevyšlo...ale kvôli synčekovi musia isť slzy preč 😊

pandica
9. feb 2018

My dnes celkom ok, i napriek tomu, že sme od druhej rána hore, lebo sme chorí...Nahodili sme úsmev a ide nám to skvele...Pekný zvyšok dňa.

svetlusb
9. feb 2018

Náš dník, môj smejko nám ho spríjemňuje svojimi grimaskami😅😍💙

keena
9. feb 2018

Dnes mam naladu opic 🐵🙈🙉🙊🐒😂👍🏻👌🏻

mucilienka
9. feb 2018

Nalada dobra, len telo s nadchou a chripkou to odmieta akceptovat 😏

haidi
9. feb 2018

Aj ked sme doma s chripkou😷🤧 tak dcerku neopusta dobra nalada
😁

ankahe1
9. feb 2018

U nas je to dnes narocne - mame za sebou prve ockovanie. Ale aj napriek tomu sa sem tam mihne usmev, ktory je na nezaplatenie 🙂

vonava007
9. feb 2018

Nálada u nás momentalne nič moc. Po dvoch tyždnoch liečenia synčeka ochorela teraz dcérka.....juuuj hneď by som si to s ňou vymenila....

katharines
9. feb 2018

Ja mam dnes skvelu naladu (oproti vcerajsku) a usmievam sa tak, ako slniecko vonku i napriek unave. Je krasny den 😀.

sklenarova
9. feb 2018

My máme super náladu,doobeda upratovanie,rýchly obed ,poobedny spánok a za hodinku sa zacina karneval..velmi sa tešíme!🙂skoda,ze mi nechce pridat fotku :(