Správne vlhký vzduch nám zabezpečí domácu pohodu a zdravie, a to obzvlášť našim deťom, ktoré ho potrebujú ešte viac ako dospelí. Našťastie dnes existujú cenovo dostupné riešenia, ako zduch doma správne zvlhčiť. Prečo ešte váhate?
https://www.youtube.com/watch?v=voRYvK0BAoM@sabinka277 áno verím, je to myslené v porovnaní s tým, čo je na trhu. Pomer výkon/cena/účinok
Ja vaham, lebo sa neviem rozhodnut aky 🙂 a na rozdiel od obyvacky mame v spalni vlhko a robi sa nam tam plesen. Takze este neviem co by bolo pre nas idealne riesenie
@denisa_stadlerform Dobrý deň, potrebujem zvlhcovac do detskej izby cca 40 m2. Ktorý by ste prosím odporúčali? Ďakujem
@sophinka17 keď je vlhkosť v priestore vysoká (viac ako 60%), tak sa môžu tvoriť plesne, takže to tiež nie je dobré, na odvlhčenie priestorov máme tiež prístroj - odvlhčovač, ktorý môže byť pustený 24 hodín denne a zníži vlhkosť na primerané hodnoty v takýchto problematických priestoroch: http://www.stadlerform.sk/kategoria-produktu/od..., pokiaľ máš zase priestory, kde je vlhkosť nízka, tak je dobré vybrať zvlhčovač hlavne podľa veľkosti miestnosti, máme zvlhčovače na 25m2 - Anton, 30m2 - Oskar Little, 50m2 - Oskar, 100m2 - Oskar Big : http://www.stadlerform.sk/kategoria-produktu/zv...
@zarrinka do detskej o tejto výmere je ideál zvlhčovač Oskar, je vhodný do 50m2, využíva technológiu prirodzeného odparu vody ako v prírode, takže je bezpečný pre deti, má dokonca aj čistenie hrubých nečistôt vďaka filtrom a aromaterapiu na použitie esenciálnych olejov, takže ideálny pomocník pre váš domov 👏 práca s ním je jednoduchá a je dobre odolný aj voči vodnému kameňu. Na udržanie kvality vody v zásobníku využíva striebro, takže sa nemusíš báť, že voda v ňom sa pokazí: http://www.stadlerform.sk/obchod/zvlhcovace-vzd...
@bielamacka3 predaj a kúp si pomocníka, ktorý aj dobre vyzerá 😝
@denisa_stadlerform Prepáč a čo sa ti nepáči na tom mojom?
ten zelený je otrasný, mimochodom
ja zvlhčujem od cca pol roka pretože sme mali časté laryngitídy, vadí mi tá neskutočná para, ktorá je potom v izbe, takže používam to len v prípade choroby dieťaťa
Pretoze u nas zvlhcovac ktory stal 30€ stal za nic.. Vytekala z neho voda, nenaparoval ako mal.. Napriklad pre nas je to dost vysoka cena a niekto si dovolit drahr veci ani nemoze 🙂
My by sme si radi dopriali zvlhcovac vzduchu lebo sme obe ja aj mala dcerka alergicke. Ale zial kvalitny zvlhcovac nieco stoji. Mozno neskor.🙏
@denisa_stadlerform Ja som skor pozerala zvlhcovac Eva. Viac sa mi pozdava aj ten sposob zvlhcovania 😉
ja mám v bazáriku
My máme v byte aj bez zvlhčovača otrasne vlhku - ráno sú dole na okenných rámoch zvnútra obrovskí kvapky vody a sklá zarosené jak ďábel
@bielamacka3 ok, ak ti zelená nesedí, tak je na výber z rôznych farieb
@rakywanda akú máš v miestnosti paru? akú technológiu má tvoj zvlhčovač?
@01tatianka chapem, no bohužiaľ často tie zvlhčovače v takej cenovej relácií nefungujú, preto je lepšie našetriť a kúpiť si kvalitný zvlhčovač, je to vyššia suma ale verím, že človek zase ušetrí na liekoch a za zdravie a pohodu celej rodiny to stojí
@05ada pripravíme pre baby z modrého koníka aj špeciálnu akčnú ponuku na naše výrobky, tak sleduj a možno poteší 😉
@denisa_stadlerform no paru, fičí to 12 hodín na plný výkon (hlavne v noci), dávam vincentku, nie obyčajnú vodu, technológia? musela by som vyhrabať doklady k nemu a to sa mi nechce, už ho nepoužívame, max. dve noci za celú zimu
@zarrinka Eva je TOP produkt v rámci zvlhčovačov s najvyšším výkonom, určite je to výborná voľba, pokiaľ si ochotná pripratiť o niečo viac 👏
@denisa_stadlerform ano, vsimla som si, vratilu sme ho no musime si zaobstarat iny lepsi,..rocne dvojicky majjubcasste laryngitidy chronickeho typu tak je to tazke naparovat izby len pomocou uterakov .. A ten kto vravi ze na zapnuty radiator prevesit vyprate uteraky tak si riadneriadnee .... Do ust.. Tolko chemie z praskov dava detom dychat ze si to ani nevie predstavit ako tym skodi...
@denisa_stadlerform ok, budem sa teda tesit na Vasu speci ponuku pre mk 😉
@denisa_stadlerform môže mi, prosím, ako laikovi, vysvetliť kam ide tá para, ktorá vychádza z toho vášho stroja? za podmienky, že stroj ide na plný výkon zhruba 12 hodín v kuse. A myslím, že je rozdiel ak ho naplním obyčajnou vodou alebo minerálkou vincentka (na odporúčanie lekára), lebo v tom prípade som každé ráno utierala soľný poprašok z nábytku. Máte aj toto odskúšané?
Každopádne sú zvlhčovače super vec.
@denisa_stadlerform
Budeme sledovat ! Dakujeme, ze niekto mysli aj na mamicky. Inak poucna a zaujimava tema, citam vsetko ohlade zvlhcovaca.👏
Pre niekoho cenovo dostupné znamená dosť vysokú cenu napríklad.. 🙂