Kvalita vzduchu doma môže byť až 5-krát horšia ako vonku, vedeli ste to?

denisa_stadlerform
Moderátor
5. feb 2018

"Nalejme si čistého vzduchu 🙂" Mám tu pre vás pár zaujímavých zistení. Každý deň sa nadýchneme 20 000-krát, čo je viac ako 12 000 litrov vzduchu denne! Na kvalite vzduchu jednoducho záleží! Vedeli ste, že vo vnútri trávime skoro 90% svojho času a vzduch je tam až 5-krát horší ako vonku? http://www.stadlerform.sk/vzduch-okolo-nas/

kim_rossi_stuard
5. feb 2018

sem s nimi😉

evittam
5. feb 2018

Áno viem, a preto sa chystám kúpiť domov SF. Uz sa moc tesime. Chceme aroma difúzer Jasmine.

denisa_stadlerform
autorModerátor
5. feb 2018

@evittam počas tohto týždňa som tu pre vás a rada vám zodpoviem akékoľvek otázky 👍 o Jasmine budeš môcť aj súťažiť v priebehu týždňa, tak nás sleduj a dozvieš sa viac 😝

nelly761
5. feb 2018

@denisa_stadlerform fuuu uz sa na sutaz tesime. Aj nam,by sa hodil, kedze 5rocna dcerka ma alergie na velke mnozstvo kvitnucich rastlin a v ich obdobi by nam takato super vecicka urcite pomohla. Tesim na tento tyzden ze sa dozviem nieco nove a v pripade potreby,budem vediet co treba kupit resp,vyhrat 🍀😂

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@nelly761 👏

martinkaha
8. feb 2018

Dobrý deň, prosím Vás, viete mi, v krátkosti, vysvetliť rozdiel medzi čističkou vzduchu a práčkou vzduchu?

denisa_stadlerform
autorModerátor
8. feb 2018

@martinkaha v podstate je to len terminológia, ktorý výrobca to ako uvedie ale môže to byť aj úplne to isté. Často výrobcovia hovoria o ,,práčke vzduchu,, keď má okrem čistenia aj funkciu zvlhčovania, vtedy akože ,,perie,, vzduch a rieši aj optimálnu vlhkosť aj čistotu vzduchu

martinkaha
8. feb 2018

Ďakujem za odpoveď, a ako je to s Vašou značkou? Je to to isté?

denisa_stadlerform
autorModerátor
9. feb 2018

@martinkaha áno, my máme samostatné čističky vzduchu (napr. Roger), samostatné zvlhčovače (napr. Anton), zvlhčovače s čistením hrubých nečistôt (rodina Oskar) a vzduchovú práčku Robert, ktorá má aj plnohodnotné čistenie aj zvlhčovanie

denisa_stadlerform
autorModerátor
11. feb 2018

Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke: