Kašlete, máte vysušenú pleť a zle sa vám spí v zimnom období?

denisa_stadlerform
Moderátor
6. feb 2018

Dôvodom týchto prejavov môže byť práve suchý vzduch a jeho kvalita, ktorá sa počas zimného vykurovania doma zásadne mení! Viete aké problémy vám môže spôsobiť suchý vzduch a naopak, aké výhody prinesie správna vlhkosť a čistota vzduchu u vás doma? http://www.stadlerform.sk/

sophinka17
6. feb 2018

Dobry den, viete mi prosim laicky vysvetlit rozdiel medzi difuzerom a zvlhcovacom vzduchu, do ktoreho sa daju pridat aromaticke oleje? chcela by som nieco, co mi vzduch zvlhci a zaroven prevonia nejakym aromatickym olejom. 🙂

anka2103
6. feb 2018

Aj ja uz dlhsie uvazujem nad zvlhcovacom a rada si dam poradit 😊

nelly761
6. feb 2018

Aj mna by zaujimalo ktory je najvhodnejsi do detskej izby a tiez by som bola rada keby bol univerzalny aby v obdobi choroby som mohla pouzit aj nejake esencialne oleje.

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@sophinka17 rozdiel medzi difuzerom a zvhlčovačom je ten, že difuzer slúži iba na rozptýlenie vône v miestnosti, teda nedokáže miestnosť zvlhčiť, je to malinké zariadenie, do ktorého sa dávaju voda a éterické oleje a môžeš si ním rozvoniať byt, niečo ako kedysi vonná lampa. Zvlhčovač je väčšie zariadenie, kde nalievaš niekoľko litrov vody a dokáže zvlhčiť miestnosť. Aby zvlhčovač správne fungoval, je potrebné vybrať vhodný stroj podľa veľkosti miestnosti. Na trhu už dnes máme zvlhčovače, ktoré podporujú aromaterapiu - čiže sú prispôsobené na používanie éterických olejov. Sleduj nás tento týždeň, budeme hovoriť veľa zaujímavých vecí a informácií či už o zvlhčovačoch ale aj o difuzeroch 🤓 a tiež budeme o ne súťažiť 😝

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@anka2103 sleduj nás tento týždeň a dozvieš sa mnoho informácií, ako vybrať správny zvlhčovač, čo je to difuzér a mnoho ďalších tém 😊 všetko nájdeš aj na našej stránke: www.stadlerform.sk

denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

@nelly761 Zvlhčovač treba vyberať podľa velkosti miestnosti a technológie. Pre deti je jednoznačne dobré zvoliť si technológiu, ktorá je bezpečná (nie horúca para, aby nepopálila dieťa), my máme napríklad studenú paru alebo prirodzený odpar vody, ktorý efektívne zvlhčí priestor a je bezpečný. Doporučujem model Anton alebo model Oskar, ktorý má navyše aj čistenie hrubých nečistôt a prachu. Všetky naše zvlhčovače sú tiež vybavené špeciálnou nádobkou na aromaterapiu - takže v nich môžeš bezpečne používať eterické oleje 👌

nelly761
6. feb 2018

@denisa_stadlerform super ❤ dakujem zas som o nieco mudrejsia 😊

sophinka17
6. feb 2018

@denisa_stadlerform dakujem za vysvetlenie!🙂 budem citat cely tyzden a tesit sa na sutaze 🙂

zoizoi
6. feb 2018

Čistá pravda tento článok. 👍

klauduska33
8. feb 2018

Určite si tieto informácie prečítam, zaujíma ma to pretože mám problémy v noci s dýchaním a spaním, možno to bude vzduchom, ďakujem

denisa_stadlerform
autorModerátor
8. feb 2018
denisa_stadlerform
autorModerátor
11. feb 2018

Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke: