Už ste niekedy použili bylinky? Esenciálne oleje sú prírodné zložky, ktoré sa nachádzajú v kvetoch, stonkách, koreňoch či iných častiach rastlín a plodov. Sú koncentrované a preto účinkujú veľmi rýchlo a efektívne. Pomáhajú a podporujú pri uzdravovaní nie len nášho tela, ale aj našich emócií. Ako ich doma používate vy?
vonné sviečky aromalampy,bylinkové voňavé kúpele😉😍❄☃👍
Pouzivame aromalampu, napriklad naposledy som kupila eukalyptovy olej, ked sme boli chori. A pouzivame to aj na relax, ukludnenie, sprijemnenie atmosfery doma, mame rozne vone.
Milujem vonu olejcekov aj do vane aj do vonnej lampicky.
@oira perfekt!
v difuzeri kazdy vecer. eukaliptus, mentol, pomaranc, tie su naj
zEO nemame vela, ale mame kadidlo a myrhu - manzel ich pouzival pri liecbe tazkej formy exemu a podozreni lekarov z non hodg. lymfomu - rozmiesane v kokos. alebo oliv. panenskom oleji si vtieral na miesta zvacsenych uzlin a jedol ich aj vnutorne 3 x denne, difuzer nemame (chceli by sme) , ale s uzivanim topicky aj ustne mame dobre skusenosti 🙂
difuzer ... vyborna vec. hlavne ked su chalani chori alebo choroby okoko zuria. tak sa z casti spolieham na ich pomoc. njektore vonaju fantasticky!
používame aromalampu .) ja milujem vonu vanilky 🙂 ked sa nam zle dýcha,davam eukaliptus,matu,alebo mentol,to len na chvilku,lebo je to dost silná vona .)
Najcastejsie tea tree a eukalyptovy do zvlhcovaca v syncekovej izbicke. Nedam na ne dopustit.
Môžu sa tieto oleje používať aj na "ochutenie" vody. Teda najmä tie citrusové a mätové?
@mocca dottera určite áno, pravidelne dávam do vody citrusy a pije to aj môj malý (3 roky) 👍
Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke:
Napr na noc zapiname difuser, robime kupele levandulove a ine.
Ale pravda je, ze vyuzivame sluzby aromaterapeuta 😊