Nie je zvlhčovač ako zvlhčovač. Treba si vedieť naozaj správne vybrať, keďže tento pomocník bude pre vás doma pracovať každý deň aj noc! http://www.stadlerform.sk/desatoro-spravneho-zv...
Mozno blba otazka, no su aj take, co ak uz je dana vlhkost v miestnosti, tak sa vypne a potom nasledne ak treba same zapne?
@anka2103 Výborná otázka, samozrejme sú zvlhčovače, ktoré majú aj automatický režim. Jednoduchší automatický režim pracuje tak, že si vieš nastaviť požadovanú úroveň vlhkosti (napr 50%) a keď stroj túto vlhkosť dosiahne, tak sa automaticky vypne, takýto je napríklad Oskar, Oskar Big. Plný automatický režim, ktorý využíva naša Eva, prostredníctvom technológie Adaptive Humidity™ upravuje úroveň výstupu tak, aby ticho a efektívne dosiahla a udržovala požadovanú vlhkosť počas celého dňa. http://www.stadlerform.sk/kategoria-produktu/zv...
Dakujem za odpoved. Toto som potrebovala vediet. Musim to uz poriesit 😊
@denisa_stadlerform
@anka2103sleduj nás a môžeš sa tešiť na špeciálnu ponuku pre baby z koníka na nákup našich prístrojov 😝
Viete odpovedat na. Vseobecne hocijaky zvlhcovac alebo iba z tejto znacky? 🙂
@01tatianka posnažím sa odpovedať na to, čo v tejto oblasti viem, takže aj všeobecne 😉
@denisa_stadlerform dakujemm, vacsinou sa prise na obale, ze do zvlhcovacov sa musi piuzivat IBA destilovana voda, co je natom pravdy a co sa moze stat ak by som pouzila cistu voduu.dakujem
@01tatianka ahoj, podľa mojich skúseností, do všetkých zvlhčovačov ide práveže čistá voda, pri ultrasonickej technológií a prirodzenom odpare by destilovaná voda ani nefungovala a touto technológiou disponujú skoro všetky moderné zvlhčovače. Pri čistej vode je jediný problém - vodný kameň, ktorý keď sa usádza a občas nevyčistí, môže funkčnosť prístroja obmedziť. Ale aj nato je riešenie = dobrá konštrukcia stroja - aby sa dal dobre čistiť a v StadlerForme máme aj Ďalšie riešenie - odvápňovaciu kazetu, ktorú dáš do stroja a kameň sa vďaka nej tvorí menej 👍 destilovaná voda sa možno využívala v starých zvlhčovačoch, ktoré mali horúcu paru a nedal sa tam dobre čistiť vodný kameň, možno tam to výrobcovia chceli ,,zachrániť,, destilovanou vodou. No dnes už doba pokročila a máme tu našťastie nové bezpečnejšie technológie 😎
@denisa_stadlerform mala som ptesne tento Esperanza EHA002 Cool Mist.. Myslela som si ze bude fajn ide tam len destilovana voda aspon co pisali v navode, a po 2 pouzitiach nam aj vytekala aa aj nam zvlhcovac nesiel.. Vratili smme. Ho.. Bola som aj sklamana lebo asppon prr nas je 30€ velmi vela .. Taketo potrebne veci by mohli byt asppon trochu viac dostupne aj pre rodiny s. Velkymi vydavkami a. Nizsim prijmom ☹ ale je fajn ze sa vas mozem pytat v tomto smere, na izbu do 15m2 aky typ by nam stacil?
@01tatianka verím, že to nie je pre každého najlacnejšie, no vidíte aj podľa vašej skúsenosti, že tie lacné zvlhčovače potom nie sú kvalitné a je s nimi viac problémov ako radosti. Na 15m2 by mohol byť zo StadlerFormu model Anton: http://www.stadlerform.sk/obchod/zvlhcovace-vzd..., sleduj nás a využi ponúknutú akčnú ponuku na nákup pre baby z modrého koníka, kde bude v ponuke aj Anton za špeci cenu 😉
@denisa_stadlerform supeer,sledujem kazdy den 🙂
Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke:
https://www.eta.sk/eta-airco-0629-90000/ vedeli by ste mi poradiť či je toto dobrý zvlhčovač vzuchu? Neviem či skôr zvlhčovač vzuchu alebo difuzer. Ďakujem
Ahojte žienky, pokiaľ máte akékoľvek otázky pri výbere zvlhčovača, napíšte ich sem a rada vám zodpoviem, poradím 😝