Správna vlhkosť vzduchu v spálni môže pomôcť a odstrániť chrápanie počas noci! Ako bojujete s chrápaním vy?
Ja spim ako drevo 😂😂😂 ale manzel chrape iba ked je na chrbte. A vacsinou spi na bokucize je tichucko 😊
Manzela poslem spat do pracovne 😴 Chrape vtedy, ked si vypije, staci aj uplne mini mnozstvo. Ja mam velmi lahky spanok, mna zobudi aj ked si pavuk prelozi nohu cez nohu, tak ak sa chcem vyspat, musi vtedy spat v inej izbe.
To je aká správna vlhkosť?
no takto :D u nás v rodine moja mama chrápala a otec sa nikdy nevyspal a riešil to niekedy dobrým bojovým spôsobom :D klaksónom na bicykel
Ja cccukam 😂 alebo ho zobudim, aby sa otocil na druhu stranu 😂😂
Moj muz nechrape ale skripe zubami a v nose mu piska pri vydychovani. Mame zvlcovac vzduchu ale prd mu to pomoze
Našťastie chlap spí v izbe deti a krpci somnou 😂😂😂
Ja manzela poklepakam 😀aby nechrapal
ja na zaciatku manzela poklepkam. V pripade neucinnosti klepkania mu dam ranu do pleca 🙂
@noni99 optimálna vlhkosť je 40% až 60%. Mám osobnú skúsenosť so švagrom, ktorý odkedy zvlhčujú spálňu, tak prestal chrápať 🙏
Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke:
@denisa_stadlerform kedy aa chystaju dalsie akcie a dni s touto znackou ?
Partner chrápe len výnimočne, ale mne to už ani nevadí. Zvykla som si. 😃😂💤