A je koniec chrápaniu!

denisa_stadlerform
Moderátor
6. feb 2018

Správna vlhkosť vzduchu v spálni môže pomôcť a odstrániť chrápanie počas noci! Ako bojujete s chrápaním vy?

zoizoi
6. feb 2018

Partner chrápe len výnimočne, ale mne to už ani nevadí. Zvykla som si. 😃😂💤

nelly761
6. feb 2018

Ja spim ako drevo 😂😂😂 ale manzel chrape iba ked je na chrbte. A vacsinou spi na bokucize je tichucko 😊

simsalabim
6. feb 2018

Manzela poslem spat do pracovne 😴 Chrape vtedy, ked si vypije, staci aj uplne mini mnozstvo. Ja mam velmi lahky spanok, mna zobudi aj ked si pavuk prelozi nohu cez nohu, tak ak sa chcem vyspat, musi vtedy spat v inej izbe.

noni99
6. feb 2018

To je aká správna vlhkosť?

judar
6. feb 2018

no takto :D u nás v rodine moja mama chrápala a otec sa nikdy nevyspal a riešil to niekedy dobrým bojovým spôsobom :D klaksónom na bicykel

nataya
6. feb 2018

Ja cccukam 😂 alebo ho zobudim, aby sa otocil na druhu stranu 😂😂

babatkoo
6. feb 2018

Moj muz nechrape ale skripe zubami a v nose mu piska pri vydychovani. Mame zvlcovac vzduchu ale prd mu to pomoze

majocka24
7. feb 2018

Našťastie chlap spí v izbe deti a krpci somnou 😂😂😂

kupcovci
7. feb 2018

Ja manzela poklepakam 😀aby nechrapal

uglybetty1234
7. feb 2018

ja na zaciatku manzela poklepkam. V pripade neucinnosti klepkania mu dam ranu do pleca 🙂

denisa_stadlerform
autorModerátor
7. feb 2018

@noni99 optimálna vlhkosť je 40% až 60%. Mám osobnú skúsenosť so švagrom, ktorý odkedy zvlhčujú spálňu, tak prestal chrápať 🙏

denisa_stadlerform
autorModerátor
11. feb 2018

Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke:

inngrid
23. sep 2019

@denisa_stadlerform kedy aa chystaju dalsie akcie a dni s touto znackou ?