Milé dievčatá, určite aj vy radi s rodinou a priateľmi v lete oddychujete, či už na dovolenke, alebo na záhradke, balkóne, terase, alebo pri vode. Viete si však tieto chvíle aj poriadne osladiť? Napríklad zmrzkou, domácim koláčom, alebo sviežim ovocím?
Pošlite nám vaše „zvečnené“ sladké momenty a my 10 najkrajších fotiek odmeníme sladkou nádielkou slovenského cukru! Každý balíček bude obsahovať 4 kilogramy kryštálového cukru.
Súťaž potrvá od 13.7.2015 do 17.7.2015 do polnoci. V sobotu 18.7.2015 uverejníme mená výhercov, ktorým do dvoch týždňov zašleme výhru.
Vyhodnotenie:
Ďakujeme vám všetkým, ktorí ste sa zapojili do našej súťaže SLADKÝ ODDYCH. Podľa vašich krásnych obrázkov je jasné, že si viete chvíle oddychu poriadne vychutnať aj osladiť. Opäť bolo nesmierne ťažké vybrať 10 najkrajších a najoriginálnejších fotiek a príbehov. Nakoniec sme vybrali nasledujúcich desať výhercov:
@andrejka159
@ivankajar
@fxcvikotova
@laluska11
@nikenzi
@ankazdca
@kupcovci
@irenaliza
@radka168
@aluxka
Gratulujeme vám a zároveň vás prosíme, aby ste nám do správy zaslali vaše adresy pre doručenie výhry.
Ďakujeme!
Jasné, že v lete je super dať si zmrzlinku, domácu mrazenú dreň, ale keďže my máme 4 dcérky a dve z nich sú narodené v lete, tak by som sa rada s Vami podelila o Vaše narodeninové sladké torty, ktoré ale pečie môj MANŽEL sám vlastne ozdobujú s nim moje dcérky,a, že sú naozaj chutné o tom svedčia rúčky dcér, ktoré jedia najradšej rovno z tortičiek .manželovi zato patrí moja veľká vďaka, pretože robí náš život sladším a nielen tortami. 🙂 🙂
Naše sladké momenty nealko mojito🙂