Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
Ja by som celkom rada ochutnala slivkovu prichut 🙂
Čerešne
U mná čučoriedka,zbožňujme všetko čučoriedkovééé
A ešte egreš😁
príchuť s mätou
Mozno by boli fajn broskyne ci malinky alebo cucoriedky tie niesu ani extra sladke 🙂
@macik45 Taký už jeden máme 🙂
ríbezle - či už čierne alebo červené - mňam. podľa mňa sa do radlera hodí len nejaké kyselkavé ovocie
Medovka, mata, melon 🙂
Višna 🙂
Ja by som brala prichut Cernica alebo josta 😊
Ribezle
Melon
ešte rozmýšľam nad bielym hroznom, ale či by to nebolo ako miešať pivko s vínkom... ? 😀
Mix citrón - jahoda. Kyslá kombinácia so sladkou...........a bude to ten správny stred 🙂 😉 😝
Hrozno plus cervene jablko
marcipan :D :D :D
Ostruzina, rakytnik, baza
1. broskyna
2. malina
3. slivka /????/
granátove jablko. Hrozno
Za mna kombinacia josta-vanilka, alebo visna-mata 😎
Ja by som neodolala materiná dúška - brusnice, resp. mäta - brusnice 🙂
Nova príchut čerešna , višna , malina a iné skvele a chutne ovocie 🙂 🙂
@trudy1717 Čo je to josta?
Mna by zaujal radler s prichutou visne popripade hruska-jablko
@kengurica Tak to je teda naozaj netradičný nápad 🙂
Marhula
černica a mata
Určite jahoda alebo malina ako má Lidl 😀 ale ani ten melón by nemusel byť zlý.. napr ja nemám veľmi rada ochutené Kofoly ale tá melónová novinka je mňam 🙂
Jahody 🙂