Keď sa už dnes rozprávame o výžive - vedeli ste, že naše Radlery 0,0% obsahujú antioxidanty, široké spektrum prírodných cukrov, ideálne na doplnenie energie po športe, a zároveň majú optimálny pomer sodíka a draslíka? Zistili to odborníci priamo z Výskumného ústavu potravinárskeho.
@dazdovka aj ked je nas radler bez alkoholu a cisto prirodny, detom pod 18 rokov ho vsak nemozeme odporucat. Koniec koncov je to predsa len znacka piva - Zlatý Bažant Radler... Ale pre dospelých suhlasim - ovela lepsie ako mnohé "zafarbene vody"
@janka_bazant to by som nepovedala ze radler moze byt dobry aj popri sporte a pri podobnych aktivitach. Mne to vzdy prislo ze to je len sam cukor
No tak toto milo prekvapilo aj mna 🙂 aspon si ho mozem dopriat aj pri chudnuti a bez vycitiek 🙂
toto je novinka pre mňa😉 detský Radler neplánujete spustiť?😀
Toto som netusila prijemna sprava. A s tym detskym Radlerom uz ma synator otravoval kedy bude nieco aj pre deti.
@lubila Naše radlery vyrábame iba z nealko piva a prírodnej limonády z ovocných štiav. Ak športuješ, prírodné cukry na doplnenie energie sú aj podľa odborníkov na výživu ok. dôležité je, aby nápoj neobsahoval žiadne prídavné látky. Pri nápojoch podobne ako pri všetkých potravinách preto odporúčame čítať zloženie.
Mne sa osvedcil po dlhom behu, kam sa hrabu iontaky 🙂 len teraz sa k nemu nijako nedostanem, musim vyckat do leta, nez dojdeme na svk🙂
No tak toto je ŠOK! Radlery do kazdej skolskej jedalne, do kazdeho skolskeho bufeta, ved ake napoje tam deti dostanu kupit - sirupovu vodu, zafarbenu citronadu, dzus s 1/4 cukru v objeme?!