Napriek tomu, že som chlapec z mesta (ako hovorí môj otec - ošľahaný vetrom kaviarenských ventilátorov), rád sa z času na čas vyberiem aj na prechádzku do prírody. Najrýchlejším únikom pred mestom je návšteva Horského parku alebo prechádzka po Kráľovej hore nad bratislavskými Dlhými Dielmi. V máji ma však čaká návšteva Vysokých Tatier, takže si užijem aj trochu ozajstnej turistiky v ozajstných horách. 😉 Máte aj vy obľúbené miesto kam chodíte na prechádzky? Aké sú vaše turistické plány na tento rok?
Z Vašich tipov vyberieme tri, ktoré odmeníme balíčkom uzatvárateľných Radlerov 0,0% podľa vlastného výberu 🙂
Na naozajstnu turistiku mame najradsej Slovensky raj a Terchovu, tam je kraaaasne 🙂
Na take light vychadzky les nad Dubravkou, Liscie udolie, Zeleznu studnicku, povodie Moravy 🙂
@girlie_konik Líščie údolie mám tiež rád 🙂
@matus_bazant mame psa a 2r syna, takze hladame take miesta, kam mozeme ist vsetci 🙂
Najradšej chodime na výlety do Tatier je tam vždy čo obzerať a hlavne trocha pohybu nezaškodi :D
Mojim najkrajším miestom sú Pieniny 🙂 Je tu veľa možností na turistiku - Tri koruny, Sokolica, Haligovské skaly... splav Dunajca- plte, rafting... alebo len tak prechádzka Prielomom Dunajca... Niedziký zámok, priehrada... každý si príde na svoje 🙂
@matus_bazant velmi dlho ma laka bojnicky zamok a kedze je to daleko a moja sestricka sa nedaleko prestahovala tak konecne mame moznost ist na vyletik. Sice neviem ci pri tolkych moznych oslavach ktore nas cakaju sa este najdu peniazky na vyletik toho roku,ale dufam ze ano. A na vychode urcite odporucam vinianske jazero a viniansky hrad 😉
@anka2103 V Bojniciach som ani ja nebol... :( Mal by som to niekedy napraviť...
My sme chodili na Oravu na chatu , pekné prostredie , chodili sme do lesa na huby .. no zopakovala by som si to
my tohto roku chata vo Važci, prechádzky do Tatier do okolia Štrbského plesa, je tam aj lanový park aj pre dospelých, aj pre deti, vo Važci jaskyňa, jedna z tích ľahších, plus prechádzky do lesa na huby (dúfam, že budú rásť), inač chodievame klasika Dedinky - tam je super jazero, Strečno a zrúcanina, spomínané Bojnice, alebo zoo v Spišškej novej vsi, jaskyne Dobšinská ľadová, Demäňovská, tohto roku chceme aj zrúcaniny v okrese BA popozerať v rámci jednodňových výletov, bobriu hrádzu v Kuchyni, reštauráciu na Seneckých jazerách v tvare pirátskej lode
mozem odporucit jamske pleso je to pri strbskom ziadny bufet vsade ticho... ide sa od hotela Kempinski 😅
Minuly rok sme boli v Jasnej v hoteli Junior, velmi sa nam tam pacilo, skoda ze zhorel. Boli sme aj na vylete vo Vysokych Tartrach, velmi sa nam Tatry zapacili a tento rok sa chystame do Tatranskych Matliarov. Na spiatocnej ceste domov sa zastavime u rodiny v Ciernom Balogu ako aj minuly rok 🙂 Tam je nadherne
U nás vyhráva Terchová... ale blízko máme Bojnice aj tam je fajn... 😉 🙂
Naša rodina je taká cestovateľská a "trajdáme" spolu vždy keď sa dá. Hory, lúky, Zoo, hrady, zámky, sánkovačky,Tatry ... je jedno kde sme, hlavne že sme spolu so synčekom, je nám dobre a relaxujeme 🙂
Tento rok by sme chceli určite navštíviť ZOO Lešná, ktorá je podľa mňa TOP spomedzi ZOO na Slovensku.
Pekný deň.
@puklica123 admin
@misel0806 Už som aj ja nahlásil...
nakolko les mame 10 minut od domu, mame aj oblubenu trasu v malych karaptoch s ukoncenim na peknej ceste nad krasnanmi (bratislava), kde si vzdy nieco dobreho opecieme a baby sa vyblaznia na paradnom ihrisku, co tam postavili.....
co sa tyka leta ....urcite dame par vyletikov v zapadnych aj vysokych tatrach, ked budeme na chalupe... ale len nieco lahsieho, nakolko mladsia ma len 3,5 roka a celodennu "vysokohorsku turistiku" este neda... urcite to budu vystupy na žiarsku chatu, kvacianskej a prosieckej doliny a potom niektory vikend pred letom dame "hohe wand" v AT co je raj pre deti....
@matus_bazant kraasne zachytene
@anka2103 Ďakujem 🙂 Bola celkom zima, ale inak super 🙂
My mame radi Morske oko...krasne prostredie,priroda...chodime na opekacky a relax a je tam dobry vzduch..a potom este Spissky hrad