Víkend sa blíži a s ním aj čas "vypadnúť" niekam mimo miesta svojho bydliska. Nezabudnite však počas cestovania dodržiavať pitný režim.
Zlatý Bažant Radler 0.0% si môžete dať na bicykli aj za volantom, doplní energiu a v uzatvárateľnej PET fľaši sa nevyleje.
Ak ste si naplánovali s rodinkou nejaký osviežujúci výlet, podeľte sa s nami o tipy alebo fotografie. Po víkende si ich vyhodnotíme a vyberieme výhercov darčekových balíčkov🙂
S rodinkou sa chystame na grilovacku s priatelmi a ich detickami do zahrady jednych z priatelov. Posedime na teraske, popijeme radler 0,0 a ochutname aj novinku levandula cierna ribezla. Samozrejmek dobremu jedlu. 🙂 🙂
Cez víkend
@janka_bazant
My si plánujeme cez víkend opäť výlet na zrúcaninu Uhrovského hradu. Všetka ta námaha stojí naozaj za to. Tieto fotky boli urobené v decembri, pôsobí to neskutočne. Čo poviete......
@janka_bazant jani take krasne fotky nemam ale uz asi hodinku balim veci pre celu rodinu a ideme na nasu vysnivanu malu chatku. Budeme varit v kotliku gulas,nas tatino robi najlepsi na svete🙂 pride aj svagrina s detmi bude tam vela smiechu ale aj žalovaciek ale ta pohodicka ze nie si v meste a si v lese na cerstvom vzduchu sa neda opisat. Pri gulasiku urcite padne aj nejake to pivko, to k tomu jednoducho patri. Dakujem za tieto dva tyzdne na MK bolo to skutocne osviezenie take ake ma byt. Drzte sa a niekedy opat zavitajte medzi nas🙂
@janka_bazant My sa chystame do Zoo 🙂 Dinopark. Nas syncek je autista, a toto je jediny vylet, ktory mu fakt ze robi radost a usmev na tvari. Je uplne fascinovany zvieratkami a ja to beriem aj ako moznost vyucby. Vzdy si nagooglim o vsetkych zvieratkach nieco a rozpravam mu. Aj ked je to iste len 50 na 50, ze rozumie, no nevzdam to 🙂
A tak jasnacka, ze nam spolocnost bude robit radler 0,0 😉
Sme vasnivi hubari, tak cez vikend planujeme pozret myjavu a okolie, tam je kraaaaasne a mozno este najdete nejake majovky a spravime si fantasticku polievocku🙂
Nas oblubeny rodinny vylet je na Pezinsku babu. Je to kusok od Bratislavy , prostredie Malych Karpat je uzasne, lesy krasne, plne spievajucich vtacikov, kvietkov a z casu na cas sa nam podari stretnut lesne zvieratka. Ja som velkym 0%holikom vasich 0% Radlerov, nie su presladene, osviezia, vytravi po nich obed a to ze su vo flasi je pre mna uzasna prakticka vychytavka! 👍 Preto isla s nami dnes citronoa Radler PET-ka na vylet 👍do Malych Karpat 🌄
My sme dnes navstivili Zadielsku dolinu. Bolo úžasne. Odporucam.
Ak máte chuť na víkendové osvieženie pre veľkých aj malých doporučujem Tarzániu v Zlatníckej doline v Skalice, super-dcérky si ponamáhali svaly, tatino tiež a nezabudli sme ani na osvieženie- Radler 0,00= bol s nami, ale manžel sa tešil, keď si dá doma poriadne orosený Zlatý Bažant z chladničky. Takže Tarzanka + RADLER=super osviežujúci víkend u nás. @janka_bazant aj @matus_bazant aj ostatných v Zlatom bažante prajem krásne májové dni a vďaka za super osvieženie v podobe Vašich príspevkov a infošiek, aj tie boli osviežujúce a a super dni. VĎAKA
@irenaliza Dakujem velmi pekne 🙂 Som rad, ze sa ti s nami pacilo 🙂
Dakujeme krasne za tipy na vikend alebo rodinny vylet, verim, ze sme sa navzájom inspirovali a motivovali "vypadnut" niekam von do krasneho jarneho pocasia. Osviezenim v podobe nasho radlera za vase prispevky odmeníme @matyuska @wahdie @kupcovci @kajastefan @katarinka 26 Prosim napiste mi do spravy vasu postovu adresu a mobilny telefon kvôli zasielke. Este raz dakujem za prijemne stravene dni s vami, bolo nam aj s @matus_bazant s vami super!
alebo aj takto🙂