Zaujímate sa o jeho zloženie a o to, či je prírodný? Alebo je dôležitejšia príchuť? 😉 Siahate radšej po nápojoch s umelými sladidlami bez kalórií alebo raz za čas "zhrešíte" s nápojom, v ktorom je klasický cukor? Alebo si radšej pripravujete vlastné limonády? Pri kupovaných nápojoch preferujete plechovky, plastové fľašky alebo sklo? Dávate prednosť domácim výrobkom alebo si kupujete aj zahraničné?
Kopec otázok, ale naozaj som zvedavý, že čo máte radi a čo si všímate pri nákupoch... Možno svojimi názormi inšpirujete aj naše hurbanovské mamičky pri vymýšľaní nových radlerov 🙂
radler je náš oblubený v príchutiach citron/nealko a priznám sa prvu plechovku som kupila,lebo ludia predomnou ich kupili,aj pred nimi kupili,aj akcia bola,,tak šup aj do mojho košíka ...Vobec som si zloženie neobzerala,proste,ked mi chutí,tak neriešim 🙂 a dobre trávi
manžel oblubuje citron,baza,mata 😉 ,,,prve čo si všimnem je obal,obrázok nanom a inšpiruje ma reklama 😉 Uprednostnujem Slovenske výrobky,v dobrej cene 🙂 a obaly recyklujeme,na doma kupujeme plechovky
Radler nealko si sem tam dam. Zachutil mi od Vas levandula a cierna ribezla, no mrzi ma, ze ako som ho dvakrat kupila, viac ho uz nemozem zohnat. Bud je cypredany alebo este v obchodoch ani nebol. Obehala som vacsie obchody v dvoch mestach a nic. Kupujem si len tie od vas a v plechovkach.
V lete je pre mňa dôležité aby to bolo hlavne chladené 😀 aby sa dalo hneď piť 😀
no man jednoznačne chuť. asi radšej cukor ako sladidlo. ale viac menej to nesledujem. v čom je nápoj ma nejak netrápi. zväčša kupim čo je v akcii ...teda čo je nové alebo nová príchuť a potom pijem to čo mi chutí bez ohladu na cenu. a popravde netuším či su naše alebo zahraničné . samozrejme bažant a tie klasiky ano .
@lubica285 Prvá várka levandule sa naozaj veľmi rýchlo rozpredala... Minulý týždeň sme už v Hurbanove uvarili ďalšiu várku a tá by mala byť na ceste do ďalších obchodov... Ďakujeme za trpezlivosť. 🙂
@tiumen Chladené musí byť 🙂 Máloktorý nealko nápoj chutí dobre keď nevychladený (ak nerátame čaj a kávu) 🙂
@matus_bazant super, tak uz sa nanu tesim 😊musite rychlejsie varit. Priatelovi radler nechuti ale tento mu tiez zachutil 😊
@lubica285 😀 😉
@matus_bazant
ja mám radler rada a poviem pravdu v našej domácnosti je stále pre návštevy k dispozícii v špajzi 🙂
skôr kupujeme nealko,pre šoferov a aj radler citron alebo baza...
potešila ma osobne novinka,že je v uzatváratelnej fľaši,presne z tých dôvodov,ktoré uvádzate v reklame...stále sa oblejeme 😀 alebo v lete niečo vletí do plechovky a my si to nevšimneme...
@matus_bazant
levandula? to som v živote nevidela v obchode...
ja by som vymyslela príchuť šalvia...vraj je to proti poteniu,tak v lete by sa šiklo...
a ak ju vymyslíte,chcem podiel na zisku 😀
Ja momentálne preferujem čistú vodu alebo vodu s citrónom. Kedysi mi Radler chutil, ale v tehotenstve som mala cukrovku a tak som vylúčila všetko sladké 🙂 V tehotenstve ma človek silnú inšpiráciu a za tých pár mesiacov si odvykne. Teraz mi aj rožok príde sladký. Preto ak už niečo pijem s príchuťou, tak je to sladené prírodne t.j. Stévia alebo najlepšie len jablková šťava.
Pochadzam z Hurbanova a pivovar naozaj doverne poznam od pociatkov kedze tam pracoval hojny pocet mojej rodiny..Od babicky pocnuc az po krstnu mamku (sama som tam pracovala za studentskych cias v kancelarii.. )... 🙂Cize viem akymi zmenami presli vyrobne procesy a naozaj by som odporucala den otvorenych dveri v pivovare a absolvovat exkurziu naozaj ako take pivko ci Radler,Cider vznika - je to velmi zaujimave a tie vone..Mnaam 🙂 🙂
1., zlozenie (cim cistejsi produkt - bez vselijakych extra pridavnych latok,cukor atd. )
2., sklenena flasa !! aluminiove plechovky niesu ani zdraviu prospesne ale ani Apple Cider z nich nechuti tak ako z flias...
3.,radsej podporit domaci produkt (ale to je zas tiez diskutabilne .. )
U nas cela rodina fici na radler nealko citro,baza,mata denne kedze su soferi 😀 ja osobne nie som "pivkar" a malo kedy ho dopijem no levandula je top
@dominika6 😀 Dáme vedieť mamičkám do Hurbanova 🙂
Pre mňa je dôležité, aby bol nápoj bez obsahu alkoholu - jednak preto, lebo som donedávna ešte dojčila dcérku,
a jednak preto, lebo jazdím počas dňa autom - staršiu dcérku do školy/zo školy, prípadne krúžky, nákupy, lekára....
Radler si dáme s manželom radi v lete, keď je horúco, prípadne pri grilovačke - u nás vyhráva citrónová príchuť, ale vyskúšali sme už aj iné pre zmenu - chutili aj tie.
Záleží na tom kam si nápoj kupujem, keď viem že si ho dám doma tak radšej v skle ale keď niekam von tak v plechovke, kalorie ja nejak neriesim aj tak by sa mi zišlo pribrat 😀 s radlerov mi chuti najviac grapefruit 😝
Citron baza mata je top
Uprednostňujeme prírodné zloženie. Ak niečo kupujeme, všímame si z čoho je vyrobené, čím najmenej chémie a vôbec nie glukózový sirup, mám alergiu z toho, že sa pridáva už takmer všade, len aby sa ušetrilo. To už radšej klasický cukor, alebo stéviu. A nápoj radšej vo fľaši ako v plechovke. Kupujem výrobky nie podľa krajiny, kde sa vyrábajú, alebo podľa kvality. Ale váš radler je naj.
@matus_bazant Ja sa priznam, ze v prvom rade casto citam zlozenie. Cim menej neznamych nazvov, tym lepsie, zistila som, ze najviac mi aj chutia napoje aj jedla cisto z prirodnych surovin bez umelych prichuti, dochucovadiel a podobne. Cize to ide jedno s druhym, prirodne zlozenie aj chut. Ale to je dnes tazko zohnat, takze hlavne pre mna je, aby nebolo zlozenie rozpisane na 10 riadkov so samymi chemickymi nazvami. Prevazne ale pijem to, co si doma spravime.
Doteraz som pivo nepila,hrozne mi smrdelo,ale koľkokrát cez leto by som vypila ...Len ,nie a nie ťa chuť a vôňa. Až raz,ste vymysleli váš radler.Úžasné! Strašne mi chutí baza,mäta,citrón.teším sa na to nové v reklame,len nie je ešte v obchode.Výborne chutí,preto neriešim,či má cukor alebo nie.A super,že je aj 0%.Tiež mi je jedno,či je v plechovke alebo pet,či sklo.Podľa potreby,kde ho budem piť.Super nápady na chute máte, ešte veľa takých vyrobte!
Neplanujete nejaky ten radler sladeny cisto so steviou bez pridavnych latok??
AHOJ...
sklo je top. ale hodne neprakticke. plechovka je lahka a skladna, a radler si bere clovek aj na cesty takze plechovka isto. vo flasi som neskusala, berem ze zatvaracia flasa fe fajn, ale aj ked nealko, stale j to pivo a na to sa mi hodi sklo alebo plechovka..
a radsej normalny cukor ako sladidla...
dolezitaje pre mna prichut.. ked chcem nieco prirodne, urobim si limču doma 😉
Najradšej pre mňa a moju rodinku kupujem nápoje zložené z prírodných látok, môže tam byť trochu cukru, no nesmie to byť presladené, ako sú napr.detské džúsiky. Uprednostňujem sklo, ale ak sme mimo domova sem-tam keď kúpime nápoj v stánku, tak plechovka neprekáža. Plastom neverím, neviem, totiž kde predajca výrobky skladuje.
je jedno aké zloženie , proste pri dobrom jedne , fájne chladení je najlepší či už je to aká chut , nevyberám ..
Ako už tu spomínali ostatné mamičky na trávenie vynikajúci, teraz práve čítam, že či sledujem zloženie pív, musím sa priznať, že nie. Najviac mi chutí tmavé pivo, fandím aj baze/mäta. Cez leto niečo úžasné, fajn vychladené. Kupujeme plechovku.
V lete keď je hoúco,zloženie nie je podstatné,príchuť mäta alebo čierne ríbezle je proste top!
Ak pivo tak v plechovke...co sa tyka radlera, na mna moc sladke, ten posledny chuti ako zubna pasta 😀... inak sladene napoje nekupujeme vobec. Mame najradsej vodu z vodovodu - setrime tym peniaze aj zivotne prostredie, lebo nemusime riesit zber plastovych flias. Na prenos vody mam uz par rokov flasu z plevneho plastu s velkym hrdlom. A ak predsa mame chut na nieco ibe ako vodu, tak si radsej zarobime syrup (domaci) alebo pridame do vody ovocie, pripadne matu... 😉
Zlozenie napojov citame aj kvoli tomu cukru - ze kolko g. na liter a aky typ.
@matus_bazant radšej si robím doma, ale ak má kúpiť, tak radšej sklo a klasický cukor a čo najmenej prísad