Hurbanovské mamičky vždy vedia, čo je pre vás najlepšie. Nielen radler úplne bez alkoholu, ale aj v uzatvárateľnej fľaši, s ktorou sa vyhnete trapasom. 😀 Pozrite si našu najnovšiu reklamu.
https://www.youtube.com/watch?v=_wbEVpsqw7MA pamätáte si aj tú z minulého roka? Ktorá sa vám pačila viac? 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=lPMSccuSjm0@matus_bazant nedá sa nepoznať :D :D ale áno toto retro Vám vyšlo... 🙂 Ja som BažantRadler pozitívna 🙂
nepijem ,ale páči sa mi č.2
@miyya Tak to ma veľmi teší. 🙂 Naozaj sme sa pri nakrúcaní riadne nasmiali...
@matus_bazant veru verím tomu. Ja sa vždy teším slovenský výrobkom a keď je to ešte tak svetové,tak o to viac.... 😉
Poznam, mne sa strasne pacila ta prva, povodna 😉
mne sa páči viac tá nová reklama a tú zatvárateľnú fľašu som už niekoľkokrát ocenila 😀 😀
hee no ja pivo fakt ze nemusim ale pivo tipu radler mam rada a nove chute vzdy skusam 😀 a samozreme dobra reklama výrobok predava a musim povedat ze tieto reklamy su bozske 😀 obe su dobre vystihuju tipicke slovensko ake bolo kedysi 😀 tazke za mna su obe super pri oboch sa vzdy zasmejem ked idu v tv 😀 ale ked sa ma rozhodnut tak tohotorocna 😀 😉
@hranolka22 Áno? Podeľ sa s nami 🙂
@matus_bazant
milujem nealko radler s mätou,ale ochutnal ho už aj môj najmenší syn ešte voľakedy z plechovky a veľmi mu chutí.A hoci je to nealko predsa len by sa ešte nemal učiť pivko tak zavčasu 😀 tak teraz v tej fľaši utiahnem silno uzáver a nedostane sa k nemu 😀
tiež v aute som ocenila pitie z fľaše a hlavne potom odloženie,že to nemusím mať stále v rukách. A tiež bonus,že to vyzerá v tej fľaši skôr ako nejaká limča a nie pivo. Lebo už som si neraz vypočula komentáre od kadekoho keď som si dala radlera na nejakej akcii kde sme boli aj s deťmi,že či sa nehanbím pri deťoch piť pivo 😅 😉 darmo,že to bolo nealko a ešte k tomu radler...no čo už, chuťovým pohárikom nerozkážeš 😀 😀
vzdy mam doma aspon jeden 6pack vasho radlera kedze som mamina a takmer stale soferujem alko si nemozem dopriat ale myslim ze o nic neprichadzam nakolko to vase nealko je svetove dakujem za vsetky prichute ktore ste uviedli na trh a tesim sa snad casom este nejake pribudnu malinovy by potesil 🙂
Ja som sa ešte S takým flaskovym nestretla 😕... Alebo že by som ho prehliadla, keď vždy idem automaticky po plechovke?
Mne sa paci ta novsia 😀 aj ked.. ani "Hurbanovske mamicky" nie su zle 😉
@hranolka22 Pokojne povedz kamarátom a známym, že radler je radler a pivo je pivo 🙂 V každom prípade, aj keď je Radler 0,0% bez alkoholu, tak ho odporúčame piť len dospelým. Koniec-koncov, na dobré veci si treba počkať 😉
@zuzkanemethova Zuzka, to sme radi... Na naše Radlery 0,0% sme veľmi hrdí, aj práve preto, že chutia tak dobre ako tie alkoholické...
Za mňa tá prvá 😀 na tej sme sa zasmiali - a aj našli - tiež sa nám už stalo, že radler skončil neplánovane na tričku 😀
@matus_bazant
však toto 🙂 pravidelne keĎ malý vidí,že mám radlera riešime,že kedy to bude mať on tých 18 rokov 😀
mne nechutí žiadne pivo,ani iné ovocné pivá,jediné čo vypijem sú vaše radlery 😅
akurát som ešte nenatrafila na ten fialový v obchodoch a ochutnávaciu akciu som tiež prepásla tak musím sliediť ďalej v obchodoch 🙂
Mne sa paci viacej ta druha reklama 🙂radlery mam velmi rada sice som este nemala ten novy v uzatvaratelnej flasy ale urcite ocenim ze sa da flasa znova uzavriet hlavne pri mojich nezbednikoch sa mi neraz stalo ze mi radler rozliali 🙂
Super výmysel,hlavne pri deťoch,a pri mne,čo nevypijem naraz celé pivo.
@kupcovci @maryon1 @jajula1409 Ach jaj, ani kvapka na zmar 😒 😉
@matus_bazant no veru akurat idem z jednoty a veru do našej obce nedorazila ešte ani levanduľa-ribezla, ani radler vo fľaške..
Unas doma iba radler a ficime na tom aj ja a manzel a reklama je super a co je natom najlepsie ze aj manzel v praci v letnych dnoch si moze dat pivko 0,0% a nemusi sa bat ze nafuka co je super aj ked ideme na oslavy kedze nekonzumujeme alkohol toto je super
Ta nova je super,paci as mi 🙂
Táto nová reklama je výborná,ešte som ju nevidela v TV......vtipná a uzatvárateľná fľaša praktická...... 😉 🙂 😀
@matus_bazant ahoj Matus, som z Hurbanova, a napadla ma myslienka, preco ste nepouzili realne mamicky a ludi z mesta??? posobilo by to este doverihodnejsie a myslim ze vyber by bol bohaty 😵 😵 😵
Mne sa viac páči tá novšia reklama 😉
Da sa pozriet aj viac krat za den 🙂
mne sa pacia obe, super na seba nadvazuju, druha by bez prvej nebola taka dobra, ale predsa, nasmiala som sa a stale sa este smejem na tej novej, ani kvapka nazmar :D mame uz aj v spajzi v zasobe, nazdravie 🙂
@matus_bazant super reklama poznam aj s Tv.... No ta uzatvaratelna flasa nema chybu... Milujem radler najviac baza mata citron... Doma mam vzdy zasobu.... Ste supeeeeeer.... Na zdravie Slovensko☺
mne zachutil levandulovy radler
Pamatam si ju velmi dobre, ta stara reklama je super a vzdy si rada pochutnam na radlerovi. Ale aj ta nova nie je najhorsia ale za mna vyhrava ta stara, ta sa mi viacej paci 🙂