Súťažíme o jeden rodinný vstup do našich bazénov x-bionic aquatic sphere. Losujem večer 😉
Pekne pocasie a ist von s rodinou, priateľmi, ci uz na výlet, túry, bicykle, alebo opekačka
Proste stráviť príjemný cas s ludmi, ktorých mame radi
Ideálna rodinná nedeľa je najideálnejšia, keď sa stretneme všetci spolu. 💗
Spolu straveny den. Ziadne nahlenie, povinnosti, zhon, len pohoda, smiech. V peknom pocasi niekde vonku, hory, voda, cesta, necesta. V zlom pocasi doma, cajik, spolocenska hra, pripadne dobry film. Je velmi vela moznosti aka je idealba rodinna nedela, neda sa vybrat ta naj. Hadam podmienkou by mali byt spolocne menovatele uvedene vyssie. Apropo jedna z takych uz dnes zacala.
Rodina je na prvom mieste. Byt spolu, vonku v prírode, zabávať sa a zažiť kopec srandy. 😊😊😊
@hana_xbionicsphere spolu straveny cas s mojimi najblizsimi niekde v prirode ak je pekne pocasie a ak je pocasie zle tak sme doma hrame sa na policajtov, popripade nejake spolocenske hry. Hlavne ze sme spolu a zazijeme kopec srandy 🙂
Tak ako dnes.... NEVARÍÍÍM....juchuuu... ideme von s deťmi....
Byť spolu celá rodina, ísť niekde na výlet, aquapark, prechádzka, venovať sa synovi na plno, zobrať ho do zoo alebo tam kde sa páči jemu, nech má radosť a iskričky v očiach, to je pre mňa ideálna nedeľa. Milujem svoju rodinu a preto som šťastná vtedy, keď sú šťastný oni 👪❤
spolocny cas vonku s priatelmi a bez povinnosti , relaaxxx🙂
Ranajky by mi pripravila moja polovička 🙂 samozrejme aj pre dcerku zeby spravil..zeby som aspon jeden den nemusela robit vsetko sama..zeby sme po spolocnom obede sli niekam do parku,pozriet zvieratka,alebo teraz v lete niekde na kupalisko 🙂
V lese alebo pri vode 🙂
Idealna nedela je rano vstat a prist vecer zrelaxovani po celodennom cvachtani sa v bazenoch, lebo v taketo dni Nemam styri deti, ale Len jedno, najmladsie je pri mne, velkacov cely den skoro ani nevidim, jedine ked su hladni ma hladaju na zakladni😂
vylet s rodinou, napriklad bicyklami na ihrisko v inej casti mesta, potom niekam na obed nech nemusim varit a ked budu deti spat, prebehnem sa alebo si spravim nechty 🙂
Pre mna idealna nedela je ked mame upratane (co nebyva pri malej tak casto :D ) a ked sa spolu hrame hry, rozpravame, ideme vonku na ihrisko ci ine spolocne aktivity ♥
Byť spolu, nikde sa neponáhľať a stráviť nedeľu tak,aby všetci boli spokojní.
Byt spolu a nikam sa neponahlat
S rodinkou niekde na vylete,sadnut na obed,nevarit,oddychovat.
leňošiť 🌳🌞☕📓
relaaaaaaaaax kdekolvek a hlavne spolu 🏕🏖😎
Pohodovu nedelu vsetkym a 🍀 pri losovani 😉
na počasí nezáleží, ale to že sme spolu...
1. krásne počsie a my sme na kúpalisku....
2. prší a my podriemkávame a potom sa hráme sa s deťmi doma...
idealny?
zobrat rodinu na vylet, kde je cisty vzduch, krasna priroda, moznost volneho pohybu bez hrozby slapnutia do vykalu..
deti sa hraju vo vode, s blatom, pieskom, nehadaju sa, najmladsi nereve a nehadze sa o zem, vsade pocut vtaciky, my s muzom sedime, rozpravame a pozerame na deti. deti su spokojne s vyberom jedla co som zobrala so sebou.. potom, ked je cas obeda sa zazracne v nasej kludnej oaze objavi dostatocne blizko dobra restauracia, kde nikomu nelezu pritomne deti na nervy, maju dobre jedlo a prijemnu obsluhu.. cely den je bez hadok a upozorneni.. na druhy den je este minimalne tyzden muz doma 😁😁 a doplnenie: ked sa vratime domov, vsetko je upratane, mam pripravene jedlo a potom deti idu spat bez hadok..
takto nejako si predstavujem idealnu nedelu.. zvacsa sa tie nase aj trocha podobaju, len su popretkavane nedokonalostami.. 😁😁
rodinna nedeľa......všetci spolu, niekam vybehneme, snažíme sa stále niečo podnikat, mať stále program, keď je pekne snažíme sa tráviť čas vonku, keď prší, doma tvoríme alebo ideme do kina, alebo niekam pod strechu 😁, určite by sme sa radi pozreli aj k vám do AdventureLand, snáď cez prázdniny niečo vymyslíme 😘 a pre mňa je nedeľa každý deň keď ma moje deti ráno obijmu a povedia mi, že ma ľúbia, sú zdravé a plné energie ❤
Jaaaj, zabudla som, kym muz spi a syn pozerá TV, tak klasika: čítam konika 😛😛😛
u nas nedela prebieha takto rano sa ide na sv. omsu, tak ja varim a manzel vezme dcerku von. Potom sa spolu naobedujeme, dcerku dame spat a my si uzivame jeden druheho a odychujeme. Tak ked mala vstane ideme niekde spolu von a travime spolu cas. 😍❤️ To je idealna nedela pre nas vsetci sme spokojni
Nie je dolezite, co robime ale ze to robime s pohodou a radostou. Takze podla nalady moze byt nedela kludna az leniva v pyzamach, akcna na ture alebo vesela s rodinou pri grilovani.
Hlavne spolu. Tak ako dnes na chate. Sme tu vždy keď môžme a sme všetci spolu a relaxujeme.
Byt spolu, ani naznak prace bez telefonu a počítača, ideálne niekde na samote v lese, jazero, pohoda, relax, deti si stavaju bunker a my ich pozorujeme...
Relax pohoda regenerácia šťastie
idealna nedeľa je s mojimi drahym, surodencami a ich rodinami + kopu deti u rodicov na dvore🙂
@hana_xbionicsphere Keďže vsetci vedieme uponahlany zivot, tak u nas je nedela vzdy plna oddychu stravena vylucne s najblizsimi😄❤
Hlavne byt spolu