Máte obľúbené miesta, kúpaliska, akvaparky kde sa chodievate s deťmi kúpať? Pripadne miesta ktoré neodporúčate kvôli zlej skúsenosti?
My sa chodievame kupať do x-bionic, máme aj kartu, dcére sa tam neskutočne páči, hlavne tobogány, rôzne atrakcie. Nahovorili sme aj najstaršieho syna a toho oslovil hlavne plavecký bazén, kedže je aj reprezentant SR, ale v úplne inom športovom odvetví. Mne sa veľmi páči wellnes, je to tam krásne. Služby sú fajn, aj reštaurácia, troška by sa mohlo popracovať na kvalite kávy 🙂 Inak krásne, atraktívne a príjemné prostredie. Určite opäť navštívime, aj ked je to pre nás trošku ďalej.
@dzipsi to sa veľmi tešíme a veríme že aj tú kávu vylepšíme, aby bol zážitok 100%!
@nito ahoj môžem sa spýtať koľko majú detičky ? Tiež máme problém s exemami preto by som sa rada poradila d niekým kto ma podobné skúsenosti
u nás v zlom počasí Dolný Kubín, v lete Turčianske Teplica, Žilina....popr. do Poľska by sme chceli odbehnúť - hneď za hranicami je Aquapark - ešte sme neboli, chceme vyskúšať...
my chodievame radi to x-bionic, Veľký Meder, Vadaš Štúrovo, Nitrava Poľný Kesov.... V x-bionicu sa nám veľmi páči, ale mohol by byť finančne dostupnejší, nakoľko pre 4-člennú rodinu sa to dosť nazbiera. A ešte čo sa mi nepozdáva, že deti platia skoro plnú sumu vstupu dospelého (s kartou). Nie je možné vymyslieť aj nejakú kartičku a zľavu pre deti? ďakujem
Thermalne kúpalisko chocholovske thermy alebo goracy potok. Skvelá cena, skvela strava.... jednoducho poliaci sú dobry obchodníci. Ale aj na Slovensku je super. Bešeňová alebo Tatralandia. Cez gopass skvelé ceny.
D
@michaelaaa37 Starší má 7 a mladší 5 😊
Aqualand Moravia je super.
Bešeňová, Tatralandia, Aquacity Poprad, Aquapark v Dolnom Kubíne, v Turčianskych Tepliciach, v Rajeckých Tepliciach, v Poľsku Zagron v Istebna, Tropicana vo Wisle, v ČR aquapark Olešná.
V Štúrove som bola 2X, obidvakrát som mala zdravotné problémy, takže už nie.
Chodíme po celom Slovensku. Najviac sa nám páčilo v Štúrove, Bešeňovej, Tatralandii a Patinciach. Boli sme aj v Maďarsku v Miškolci ale úprimne tam ma to vôbec nebavilo. A teda nikoho z nás 🙂
Príďte k nám, u nás je veľa vody a zábavy:
https://www.youtube.com/watch?v=34Ici8dC-8I@hana_xbionicsphere vyzerá to zaujímavo ale čo pre tie najmenšie detičky? My sme už štyria a najmladší má len pol roka 🙂 v Štúrove bol tento rok s nami a vyzeral spokojne 🙂
K moru alebo klasicke kupalisko Rosnicka, Vincov Les. Ist do Aquaparku 3 ludia na 3 hodiny za 40 eur je uz totalne zderstvo. Plus milion ludi, co nemusim
Jednoznacne Trencianske teplice zelena zaba. Kedysi som tam chodiebala ja ako mala. Je tam sice drahsie ale zato cisto a detsky bazen ma super velku plachtu cize na deticky absolutne nesvieti slniecko. A samozrejme najlepsie cez tyzden nieje tam taka plnka 😆
My letujeme v X-Bionicu od otvorenia. Minulu sezonu sa velmi vylepsila strava. Je to luxusny,cisty rezort. Koli vyssiemu vstupnemu tam nie je az tak nasovka. Velmi by sme ocenili detske animacie- mini disco sa tam urcite hodi. A tiez neake mensie ihrisko,alebo zabavka pre deti.
@hana_xbionicsphere pozerala som vstupne, no ludová zábavka, aby tam človek chodil nejako pravidelnejšie to práve nie je, nas by to vyšlo pekných par eur ... a pri vstupnom do welnessu mi skoro zabehlo.
Najlepsie doma na dvore😊Vsetko blizko ziadne bacile ani cakanie v rade.Neznasam preplnené kupaliska a uzavrete welnesy ce zimu.
@hettinka áno chápem, ale filozofia rezortu je tá, aby si každý mohol nájsť to svoje. Cena lístka do kina Tuli Cinema alebo vstup do AdventureLand s bohatým programom sú naozaj bežne dostupné pre každého. Pre rodiny ponúkame aj rodinný vstup do našich bazénov, výhodou je že priestory sú krásne, čisté, moderne zariadené a hlavne bez preplnených častí. Viete si oddýchnuť, zaplávať, zašportovať si. Koncept wellnessu je založený na tom, aby si človek mohol dopriať súkromie a teda relax bez preplnených priestorov. Preto je vstup vyšší, ale na margo toho v cene je aj konzumné.
@alica2011 Pracujeme na letných animovaných hrách pre deti. Dokonca, a to prezradím vopred, sme zakúpili úžasný nafukovací hrad na náš 50 m vonkajší bazén. Pozrite 🙂
@conspi pre najmenšie detičky je vonku aj vo vnútri detský bazén, kde sa vedia vyjašiť aj najmenšie detičky 🙂
@hana_xbionicsphere všetky slovenské aquaparky sú predražené. Ceny nastavené na klientelu nadpriemerne zarábajúcu a nie pre bežných smrtelníkov, priemerne zarábajúcich ľudí. Občas zo deťom doprajeme, Napr. ak majú sviatok, 1-2x za leto. Ale inak sme v lete na bežnom kúpalisku. V zime využívame aquaparky v Poľsku, kde ak raz človek zaplatí vstup, je v tom všetko, cely komplex a nie aby človek ešte doplácal hento-tamto. Aj ceny v reštauráciách sú normálne.
S manželom chodíme do Rajeckych Teplíc, cez týždeň len dvaja sa este ako tak dá. S deťmi platiť vstup pre nás nereálne. Mame deti už 11 a 16 rokov, takze rodinne vstupné pre nás neplatí, vždy doplácame za starsiu extra, hoci nezarába.
@hana_xbionicsphere Otazka preferencii, mna taketo zariadenia absolutne nelakaju. A uplne suhlasim s nazorom, ze vsetky slovenske aquaparky su predrazena a to nie som z tych, co trpia nudzou, ale je to proste fakt.
My kedze sme z nedalekej Luznej Vas navstevujeme casto /na tie 3hodinovky/.Je sice pravda ze pri detskom bazene je problem so vzduchotechnikou lebo tam stale prefukuje.Takze tam sme minimalne.super by bolo keby bolo vo vnutri viac atrakcii pre deti lebo tie vnutorne tobogany su pre vacsie deti.
V lete je vonku ok.Akurat len ze je tam bud studena voda v plaveckom alebo tepla v prieplavovom.Synovia chodia plavat a mladsi sa potapa /ma 2.5r./ takze v lete v tom teplom ho nerada nechavam dlho plavat.Ale zas sa vysantia na toboganoch...
Cena na zaciatku bola super,ale teraz ako rodina tam nechame za 3 hodiny len na vstupnom okolo 23€
Kino je super.
Ihrisko tiez super
Rodinne nedele sa zdaju byt tiez super ale teda zdravy rozum ma nepusti nechat tam tolko penazi za 4 clennu rodinu 😊
@palko_vladka boli sme minulý týždeň sa kúpať a voda vo vonkajšom plaveckom bola super 🙂
@hana_xbionicsphere chodíme k Vám, ale častejšie v zime v lete dávame prednosť rakúskym kúpaliskam či Dunajskej strede.Vstupne je primerane luxusnosti areálu, detske ihrisko je vyborne.Vsetko čisté rada príplatim, ak viem, že na ihrisku si polezim na Tuli vaku, kúpim si kávu v bufete, Wc k dispozicii.Co by som vytkla je, že sme chodievali v nedeľu podvečer a veľmi ma rušilo, že bola hodina aquagymnastiky a v polke hodiny sa presunú z plaveckeho bazénu do relaxačneho úprimne vadí mi to, lebo ten bazén nie je tak veľký, aby tam nerušilo 15 žien, ktoré cvičia hučí tam hudba .....nebola to náhoda deje sa tak vždy v nedelu.Ak je draha v plaveckom obsadená treba hodinu presunúť či skoordinovat
My už jedine more, nič lepšie/zdravšie nie je. Keď som bola na materskej,tak som chodila s dieťaťom do bazénov,ale sme to vzdali po čase. Lebo sme chodievali aj v doobednajších hodinách,keď bolo vstupné lacnejšie a chodili tam aj bezdomovci s igelitkami. Boli v dôchodcovskom veku,tak tam mali určite seniorské zľavy. Nič proti nim,ale... vliezli do bazéna bez osprchovania sa a potom si "rochnili" v tej najmenšej vode,kde sa dá stáť malým deťom,takže sme tam byť nemohli. Lebo páni si nenápadne "drbali" svoje dlhé brady v tej vodičke od všetkých nečistôt,čo si priniesli z pobytu v prírode. O nechtoch radšej pomlčím... Bolo to však dávnejšie,dúfam,že sa udiali odvtedy nejaké opatrenia. Teda okrem zvýšenia ceny za vstup.
Najčastejšie sa kúpele s deťmi doma v našom bazéne. Ale samozrejme ,že občas radi niekam vypadne,zmeníme miesto a vtedy hľadáme niečo,čo bude pre deti atraktívne,takže tobogány. A chodievame práve do x-bionic,kde je pekné prostredie,dobre tobogány,akurát v lete problém s bufetom,ktorý nestíha a chýba mi tam vonku nejaké ihrisko,hojdacka,preliezka.....Ak ste tam s deťmi celý deň,nechcú bpreliezka......
Ale chceme ísť vyskúšať aj bio kúpalisko Borovica. A tento rok sa tešíme,že pôjdeme aj prírodné jazerá 😉
My radi chodíme do Podhájskej, malým sa po dlhšom pobyte neskutočne uľaví od ekzemov a celkovo pre mňa je to príjemné prostredie, pokiaľ tam nie je natresk. Služby aj strava je v areáli termálneho kúpaliska perfektná, je tam toboganovy svet, aj bazeniky pre najmenších. Ale ak chceme zrelaxovať aj my, tak občas zájdeme do Rajeckých Teplíc alebo do Turčianskych Teplíc. U nás v okolí je množstvo prírodných kúpalísk, no tie využívame pomenej....radšej sa kupeme, tam kde je kvalita vody preverená 🙂