Súťažte s Tuli Cinema - jedinečným kinom s tuli vakmi v x-bionic sphere v Šamoríne. Zajtra o takomto čase vyžrebujeme 5 z vás a odmeníme vás lístkom do kina Tuli Cinema.
Tri billboardy kusok za Ebbingom
Tri billboardy kusok za Ebbingom pre dospelych, s dcerou Coco
Polnocna laska. Trochu romantiky 😂😂😂
Práve som dopozerala film Marťan 😍
Taxi5
... v poslednej dobe som, zial, nebola v kine .... ani nepamatam, kedy som bola naposledy ☹ Pacil sa mi film Telo, videla som v kine doma 🙂
Tiché miesto 🙂
Tatova volga👍🏻🚘
Red Sparrow
Nových Avengers
Svetlo medzi oceánmi
My little pony. Ani tak neslo o film, ale o to prezivat pribeh s dcerkou a stravit cas vylucne s nou. A samozrejme pre mna, ako vtedy cerstvu dvojmatku oddychnut si v pohodlnom tulivaku
Život chrobáka 😀 ako školáčka som bola na tu rozprávku v Kine , a pozriem si to aj 100 krát 🙂🙂 heh
V kine som uz dva roky nebola 🙈 najvyssi cas ist 😄
El Contratiempo!
V kine som uz nebola 6 rokov
naposledy sme boly pred niekoľkými rokmi v kine ked sa premietal Avatar u nás kina nie su a malo kedy sa premieta len vo väčších kinách. 🌜🙂😉😕🙄👍👎🍀🍀🎁
Hmmm, no ja ak tak sa mi podarí, tak nejaké to domáce kino 🙂, ale raz asi rok dozadu som vyhrala lístok 🎫 do kina na film Všetko alebo nič a musím povedať príjemná úsmevná oddychovka to pre mňa bola.
Tak možno sa aj teraz na mňa šťastie 🍀 usmeje
a práve mne nejaký ten lístok opäť priveje 😉.
Ja som bola naposledy na Dieťa Bridget Jones 😂 nasmiali sme sa aj s mužom 👍
Cuky a Luky
Vo filmovom klube cesku trilogiu Zahradnictvi...co bolo pred Peliskami.dlho som uz nic lepsie nevidela a to som kinomaniak
Naposledy Matky rebelky 2 😊
V kine naposledy Coco, no naposledy pocas dialkoveho letu mali v systeme hadam vsetko co bolo posledneho pol roka v kinach tak som dobehla zameskane - Tri bilboardy boli super, Greatest show sa mi lubila, Ja Tonya a Darkest hour tazsie ale dobre. Vrazda v orient exprese ma nejako nebrala. Jo a happy death day - do kina by som na to nesla ale ako oddychovka ked nie je nic ineto je toto ok.
Nezabudnite že toto vlákno je súťažné a my máme pre vás 5 lístkov do kina 🙂
Red Sparrow 👍
Mne sa páčil film Niekto to rád zahalené, super komédia.
Avengers: Infinity War
V kine naposledy TO - podla predlohy S.Kinga (uzasny film, strasne som sa nan tesila).
A celkovo dobry film za poslednu dobu A Bad Moms Christmas s Milou Kunis (aj ked jednotka bola lepsia). 🙂
Red sparow top top
TO