Akému športu sa venujú vaše deti?

hana_xbionicsphere
Moderátor
8. máj 2018

Moji synovia dnes bežia Pomle Run. Sama som zvedavá, ako to zvládnu, keďže radšej šplhajú a bicyklujú. :D

pribinak
8. máj 2018

My sme dnes na Detskej tour P. Sagana v Ziline

nikuska265
8. máj 2018

Dnes,ak počasie vydrží sa okolo obeda chystam s deťmi ísť pozrieť program v x-bionic. Dcérka tam minulý rok chodila na plavecký kurz a veľmi ju to bavilo . Teraz chodí na futbal. Druhá dcéra na tanečnú,ale tá bude budúci rok chodiť na gymnastiku,má veľmi silné ruky a chrbát,rada sa šplhá všade,kam sa dá 😁

deti95060810
8. máj 2018

atletike...

mircalla
8. máj 2018

Syn hra tenis uz 4 roky (zacal ako stvorrocny). Dcera chodi na tanecnu

monika11m
8. máj 2018

jedenie chrumiek
rozhadzovanie vankusov z gauca
hadzanie sa o zem
vylievanie vody z vane
rozsypanie lego kociek
valanie sa v mojej posteli
skakanie na mojej posteli
a veeeela ineho 😅 je to nase zlaticko❤❤❤

alobalka
8. máj 2018

Synovia futbal, trampolina, bicykel...
dcéra je popri nich chalanisko, tiež si zakope, kolobezka, bike. Chodievame plávať.

tanja111
8. máj 2018

My sme zacali na krasokorculovanie...teraz mame letnu pripravu..Ale ona by chcela byt Nasťa 😉

3009
8. máj 2018

Vnuk - hokej - hrá od 5 rokov a dnes má 12 rokov, ale je to finančne aj časovo veľmi náročné. Ináč bycikel.

lulu4
8. máj 2018

Moj syn sa venuje basketbalu, plavaniu a bicyklovaniu

mirka200
8. máj 2018

Byciklovanie 🙂

vulka
8. máj 2018

6 -ročná dcéra chodí už tretí rok na tanečnú prípravu a bedminton. 10-roćný syn chodí na bedminton. Doma sa venujeme turistike, bicyklovaniu, lyžovaniu, bežkám, ...

saska.t
8. máj 2018

cheerleading, atletika - oboje zavodne

vulka
8. máj 2018

@deti95060810 To trochu závidím. U nás má síce škola krúžok atletiky, ale pán učiteľ si tam vyberá len deti, ktoré sú úspešné a reprezentujú školu. ☹

cupakabricka
8. máj 2018

Ahoj. My zatial nesportujeme ;) izka ma 2r. Starsie deti nesportuju ;) ani ja nesportujem. Trosku problemy s kolenom aj pri obycajnych drepoch ;( ale obcas si zo starsou dcerou vybehneme na kolieskove korcule ;)

katkabalon
8. máj 2018

syn 10r. judo a tenis, bicykel, tramplína 🙂 ale najviac ho bavý tenis ten začal od 4r. Dcéra moderná gymnastika od 4r teraz má 7r

hana_xbionicsphere
autorModerátor
8. máj 2018

Starší dobehol 😘 najmladší práve štartuje ✊

conspi
8. máj 2018

Dcéra 11 rokov hrá volejbal a potom občas bicykel a korčule. Syn 6 mesiacov začal drepovať 😂

ferihegy
8. máj 2018

starší hokej a mladší sa naučil akurát chodiť 🙂

janadeni
8. máj 2018

Staršia dcerka chodí do jazdeckej školy Neapoly a mladsia zatial behaniu kedze ma rok ;)

anka2103
8. máj 2018

U nas jasny vitaz bicykel 😊

jana_eyre
8. máj 2018

moji prvi dvaja (syn 6r a dcera 4r) chodia na balet, miluju bicyklovanie a turistiku.. syn strasne rad skace (a fakt dobre) a beha a dcera zase rada a vela chodi a tancuje, ked ma naladu, vela beha.. najmladsi zatial.rad odraza na odrazadle a beha.. som rada, ze moje deti miluju pohyb, lebo aj mna a muza to nuti sa stale hybat.. aj ked oni su vecer plni energie a my sme vyzmykani 😂😂

meiwe
8. máj 2018

Dcera starsia freestylkarate , mladsia zatial ziaden

zapka21
8. máj 2018

Moje dievcata chodia na gymnastiku

hela_tn
8. máj 2018

Plavanie a tancuje vo folklornom subore🙂

jatva
8. máj 2018

Dcera mala gymnastiku, balet, teraz robi hasicky sport. Prostredny od septembra pojde tiez k hasicom a potom sa uvidi 🙂

sonula44
8. máj 2018

môj syn hrá aktívne 6 rokov hokej a obidve dcéry závodne plávajú , šport je niečo čo im robí v živote radosť

chmurkaxy
8. máj 2018

Plávanie (ma 5 a zvláda kraul,znak a prsia), bicyklovanie (chodí aj na detské súťaže) a voltiz (gymnastika na koni, tiež súťažne).

ematko
8. máj 2018

syn futbalu a dcera jazde na koni

hana_xbionicsphere
autorModerátor
8. máj 2018

Maminy radosť pozerať na vaše ratolesti talentované! V x-bionic sphere podporujeme nielen športové talenty, ale vytvárame priestor pre každého kto má chuť niečo pre seba urobiť. Dnešný event bol toho jasným dôkazom. Pozrite akí prckovia zabehli 200m! 🙂

majik66
8. máj 2018

Moj Misko najradsej jazdi na svojom Buddym 🙂 Spolu s nim samozrejme chodieva aj manzel na svojej orandzovej kolobezke 🙂Spolu vedia nabehat pekne kilometre 🙂