Moji synovia dnes bežia Pomle Run. Sama som zvedavá, ako to zvládnu, keďže radšej šplhajú a bicyklujú. :D
Dnes,ak počasie vydrží sa okolo obeda chystam s deťmi ísť pozrieť program v x-bionic. Dcérka tam minulý rok chodila na plavecký kurz a veľmi ju to bavilo . Teraz chodí na futbal. Druhá dcéra na tanečnú,ale tá bude budúci rok chodiť na gymnastiku,má veľmi silné ruky a chrbát,rada sa šplhá všade,kam sa dá 😁
atletike...
Syn hra tenis uz 4 roky (zacal ako stvorrocny). Dcera chodi na tanecnu
jedenie chrumiek
rozhadzovanie vankusov z gauca
hadzanie sa o zem
vylievanie vody z vane
rozsypanie lego kociek
valanie sa v mojej posteli
skakanie na mojej posteli
a veeeela ineho 😅 je to nase zlaticko❤❤❤
Synovia futbal, trampolina, bicykel...
dcéra je popri nich chalanisko, tiež si zakope, kolobezka, bike. Chodievame plávať.
My sme zacali na krasokorculovanie...teraz mame letnu pripravu..Ale ona by chcela byt Nasťa 😉
Vnuk - hokej - hrá od 5 rokov a dnes má 12 rokov, ale je to finančne aj časovo veľmi náročné. Ináč bycikel.
Moj syn sa venuje basketbalu, plavaniu a bicyklovaniu
Byciklovanie 🙂
6 -ročná dcéra chodí už tretí rok na tanečnú prípravu a bedminton. 10-roćný syn chodí na bedminton. Doma sa venujeme turistike, bicyklovaniu, lyžovaniu, bežkám, ...
cheerleading, atletika - oboje zavodne
@deti95060810 To trochu závidím. U nás má síce škola krúžok atletiky, ale pán učiteľ si tam vyberá len deti, ktoré sú úspešné a reprezentujú školu. ☹
Ahoj. My zatial nesportujeme ;) izka ma 2r. Starsie deti nesportuju ;) ani ja nesportujem. Trosku problemy s kolenom aj pri obycajnych drepoch ;( ale obcas si zo starsou dcerou vybehneme na kolieskove korcule ;)
syn 10r. judo a tenis, bicykel, tramplína 🙂 ale najviac ho bavý tenis ten začal od 4r. Dcéra moderná gymnastika od 4r teraz má 7r
Dcéra 11 rokov hrá volejbal a potom občas bicykel a korčule. Syn 6 mesiacov začal drepovať 😂
starší hokej a mladší sa naučil akurát chodiť 🙂
Staršia dcerka chodí do jazdeckej školy Neapoly a mladsia zatial behaniu kedze ma rok ;)
moji prvi dvaja (syn 6r a dcera 4r) chodia na balet, miluju bicyklovanie a turistiku.. syn strasne rad skace (a fakt dobre) a beha a dcera zase rada a vela chodi a tancuje, ked ma naladu, vela beha.. najmladsi zatial.rad odraza na odrazadle a beha.. som rada, ze moje deti miluju pohyb, lebo aj mna a muza to nuti sa stale hybat.. aj ked oni su vecer plni energie a my sme vyzmykani 😂😂
Dcera starsia freestylkarate , mladsia zatial ziaden
Moje dievcata chodia na gymnastiku
Plavanie a tancuje vo folklornom subore🙂
Dcera mala gymnastiku, balet, teraz robi hasicky sport. Prostredny od septembra pojde tiez k hasicom a potom sa uvidi 🙂
Plávanie (ma 5 a zvláda kraul,znak a prsia), bicyklovanie (chodí aj na detské súťaže) a voltiz (gymnastika na koni, tiež súťažne).
syn futbalu a dcera jazde na koni
My sme dnes na Detskej tour P. Sagana v Ziline