Už sme sa dozvedeli, ako často vyťahujete vysávač na svetlo sveta v svojich domácnostiach. Myslíte si, že je to dostačujúce? Je tu niekto, kto si myslí, že to s vysávaním preháňa?
@samsung_tomas byvame v dome, mame psa, macky, batola a 6-rocneho. Vysavam urcite 1x denne , niekedy aj 3 x denne. Mam dva normalne vysavace a aj robota. Umiestnene strategicky po dome, aby som nemusela vyberat zo zasuviek 🙂 Ciste psycho 😂😂😂
My máme dvojičky plus bábo, ktoré teraz štvornožkuje. Takže drobné špinky sú na zemi každú chvíľu. Je jednoduchšie chytiť vysávač ako behať s metlou. Taký parádny robot by sme v našej domácnosti určite ocenili a riadne využili 🙏
Ja pri 3 malych detoch vysavam 1x za tyzden. Rocny najmensi sa plazi vsade, takze mam ho ako nahradu😀
vysavame podla potreby - niekedy kazdy den, niekedy 2x za tyzden, niekedy aj 4x denne (napr. vcera 😨) takze ano, niekedy to prehaname, ale ked treba, tak treba
Vysávame každý deň, presnejšie roboty vysávajú. A nemyslím si, že to preháňame 🙂
Vysavam zvacsa kazdy druhy den, resp.podla potreby, teda aj kazdy den. Nonstop pohyb po dome, v zime kurenie v kachlovej peci, dieta a pes....
Myslim ze raz denne vysavat je nutnost a nie prehananie. 🙂. s detmi je stale neporiadok, takze z raz denne je niekedy aj 4x ked treba.
raz denne alebo obden, ale nie vsetky izby- len tie, kade behame najviac, kuchyna, chodba, spalna (aj pes je tam s nami)
..mame nastaveny vysavac na kazdy den v tyzdni, ked sme vsetci mimo domu...a cez vikend ho zapnem ked niekam ideme🍀
každy deň a vysáva môj 1 ročný syn s robotickým vysávačom, má ho ako hračku 🙂
Každý druhý deň je podľa mňa akurát keď sme dvaja, skôr si neviem predstaviť vysavat raz do týždňa
Vysavam každý deň...Väčšinou hneď po raňajkách....A večer už som "na prášky", keď vidím ten "bordel" - už sa neviem dočkať rana keď to znova povysávam a zase bude na chvíľu poriadok 😁.
vysávam 1x do týždňa ale zametám každý deň a každý druhý umývam podlahu. Niekedy umývam každý deň, podľa potreby
ja mam 4 deti.a vysam kazdy den.a zeme umyvat hne po vysati...
Vysavam, ked je uz velky bordel alebo ked ma prist navsteva, tak raz za dva-tri tyzdne. Trochu omrviniek este nikoho nezabilo, pokial sa stravuje clovek za stolom a nie na gauci, tak tej spiny tolko nie je.
Ja mam 4 deti a vysavam kazdy den a hned po tom este pretriem zeme v celom dome.
prave naopak, myslim si, ze by som mala vysavat castejsie, pretoze mam pocit, ze len co vysavac ulozim, uz vidim smietky, asi by bolo najlepsie zavesit si ho na chrbat a chodit s nim cely den :D, moje heslo: vysavania nikdy nie je dost ;) 🙂
@samsung_tomas
mňa vysávanie baví,mám pocit že sa mi lepšie dýcha..
a 2x do týždňa nieje veľa,hoci v kuchyni mám pocit že smeti čakajú kedy ,,zaparkujem,, vysávač a vyliezajú na slobodu 😀