Posledná otázka, milé mamičky! Ste so svojimi vysávačmi spokojné, alebo sa chystáte v blízkej dobe zadovážiť si nejaký nový vysávací skvost? Dajte o tom vedieť aj ostatným! Prajem vám, nech sa vám vysáva čo najkomfortnejšie!
Sme spokojni s tymkt mamedoma a suhlasim s prispevkom nado mnou vyrobky eta boli pred 20-30 rokmi boli takmer neznicitelne ,doba ide dopredu a obcas mam pocit ze dnesne spotrebice jedno akaznacka vydrzia tak polroka po skonceni zaruky a bud nue su suciastky alebo oprava stoji tolko co novy spotrebic
na margo tych nahradnyh dielov ..my sme kedysi mali vysavac na papierove sacky...ktore prestali vyrabat :D tak moji rodicia ci chceli ci nie museli kupit novy vysavac...takto sa robi biznis
Som spokojná ale za spokojnosť som si musela aj poriadne zaplatiť. Vysávače čo mám ( Dyson )mi stále fungujú ako nové a to môj prvý má už skoro 10 rokov. Myslím si,že ale kvalita aj tých" luxusnych " značiek ide dolu vodou. Pochybujem,že by dnešné Dysony vydržali 10 rokov. To by značka nezarabala na seba.
Vysac Zelmer mi vydrzal 19rokov, teraz mam Etu, zatial 3ti rok, snad si vezme priklad z predchodcu😉 Mam bezplatne predlzenu zaruku na 5rokov no snad ju nebudem potrebovat.
stale sa vraciam k vysavacom samsung, aj ked ma tocia do vyvrtky tie podlahove hlavice, ktore su ako z kvetu makoveho 😖
vysavac je za rozumnu cenu, vykonny, vyhovuje mi zberna nadoba na rucke, ale zakazdym sa mi zlomi klb hlavice, ktoru ked si chcem objednat novu, tak zistim, ze stoji skoro polovicu noveho vysavaca 😖 neslo by to konecne spravit kvalitne, masivne kovove??
som s nim spokojna...ale ked mam byt uprimna-ja som bola najspokojnejsia so starou ruskou raketou,ked som bola este pubertacka a s prvymi etami-to boli neznicitelne vysavace,lahko udrziavatelne,silne....nahradne suciastky boli...skratka,jasne-doba ide dalej,prinasa novinky,atd,treba pozerat dopredu....ale verim,verim,ze kazda zena so skusenostami mi da za pravdu.