Podarilo sa vám niekedy vysať niečo naozaj kuriózne? Napíšte mi, nech sa takto navečer zasmejeme viacerí! 🙂
Asi všetko možné mama mi raz povysavala puzzle ktoré som skladala pár mesiacov mala som ich na doske pod posteľou....Mne sa podarilo ponožky ,sponky, gumičky,malé hračky ja si ani nespomeniem čo všetko ale naozaj kadečo no našim susedom sa podarilo do vysávača zobrať škrečka :-/
bezne vysavam muchy, zive, lebo sa mi to hnusi rozcapit mucholapkou a teda mam dve moznosti - bud ich nahanam k oknu a vyhanam von, alebo idem s rurou a vcucnem do vysavaca. Zvycajne este pobeham po kutoch za pavukmi, nech im je tam veselsie spolu.
uprimne?ani neviem...ale kedze niektore veci najst neviem,asi tusim ,kde uz su😀
ja som pri vysavani zbadala pavuka- tak som ho povysavala a o par sekund nato som vypla vysavac. Asi po 10min. pozeram a neverim svojim ocam- z vysavaca naspat ide smerom ku mne pavucik 🙂 🙂 🙂
Ponožky, kusky lega, kinderka, tuškovu bateriu...😁
Synove auticko som povysavala. Strasne plakal tak sme rozobrali vysavac a auto zachranili
Celé tričko mi tam vliezlo
Zlatú retiazku. Prišla som na to až neskôr, keď som prevratila cely, úplne celý byt. Posledná nádej bola ze som ju asi povysavala. Neviem síce ako sa tam dostala ale bola tam.
ako deti sme chceli zahladit stopy po rozbitej flasi vina. lenze vysavacik nepozberal z koberca len sklo, ale sa i troska napil a uz to nerozchodil.. takze sme nevysvetlovali len rozbitu flasu, ale i opity vysavac
Neviem, ci je to kuriozne, lebo nevidim, co vysavam, uz iba pocujem, ze nieco hrkota hore rurou :D ale ponozky su vecny problem, ze potom chyba druha do paru. ale na vysavac mam aj odsavacku hlienov a uz som synovi ,,vysavala,, z nosa plastelinu a nalepku paw patrol :D