Máte skúsenosti s robotickými vysávačmi? Máte dokonca nejaký z nich doma? A ak áno, ste s ním spokoj

samsung_tomas
26. apr 2017

Máte skúsenosti s robotickými vysávačmi? Máte dokonca nejaký z nich doma? A ak áno, ste s ním spokojná?

dominika6
26. apr 2017

@samsung_tomas
áno mám iRobot Roomba 780 je to super vecička ale nie na veľké upratvanie,kedy sa potreujem dostať aj to ťažšie prístupných miest,rohov za nábytokom atd atd..
vydrží 2h vysávať,nespadne zo schodov,koberrec povysáva dokonale a samé si nájde stanicu kde sa nabje..
ale ako vravím..skvelý ,,bočný,,pomocník popri klasike

lidka33
26. apr 2017

My máme Roomba 785, mne ušetrí kopec času, napr v kuchyni keď pripravujem obed alebo pečiem - a jeho čas príde keď sa už varí, na koberec meter krát 2 pustím špeci funkciu spot, a on si povysáva kruh z miesta kde ho položím a poctivo povysáva a takto si ho poposúvam aj 3 x a je to perfektné, ja zatiaľ dám do pračky, alebo čo treba, rovnako keď ideme preč, zapnem a on povysáva pokým nie sme doma, nemusím byť fyzicky pri vysávači a doma... Je to na nezaplatenie, taká upratovačka a hlavne to šetrí čas. Ak by sme zostali náhodou bez neho, hneď si zabezpečím druhý. My sme to kúpili cez zľavomat. Aj teraz pred 3 týždnami bola akcia na podobnú radu.

espresso
26. apr 2017

Som dost zvedava na roboticke vysavace: asi sa nedostanu do tazsie pristupnych miest, ako napriklad pod gauc? A tiez, co ak na podlahe ostane zabudnuta nejaka drobna hracka - nepokazi sa kvoli tomu vysavac? Inac rada by som to vyskusala, myslim, ze je to super vec 🙂

koriblik
26. apr 2017

Mam roomba 680 speci na chlpy, mame macku ... a dve male deti...akoze vysava aj 2x za den niekedy. Uz aj krpci ho pustaju. Za mna super vec na bezne upratovanie, ale ked chcem poriadne aj poza nabytok a podobne tak stara dobra klasika ... len skoda ze mame nizko gauc ...

sebi123
26. apr 2017

Máme Roombu 886 a nedám na ňu dopustiť 👍 je to skvelý pomocník v domácnosti,, Roombu pracuje a ja mozem ten čas stráviť s mojou rodinou 😉

susybaby
26. apr 2017

My mame Roombu 780 a najlepsia vec co spm kupila aj ked manzel nadaval ze ci som sa zblaznila dat tolko za vysavac vobec nelutujem. Dokonca som ho nacapala ako lezi na gauci a s robotom sa hra ako auticko na ovladac 🙂. My si ideme na navstevu a robot vysava prideme a je krasne upratane alebo idem s malou na ihrisko a on pracuje za mna.

tenerifka
26. apr 2017

My zatial nemame, pocas nasej nepritomnosti neprichadza do uvahy mat ho zapnuty, kedze by sa nam spustil alarm.Ale zaujimala by ma hlucnost, mohol by na prizemi "pracovat" v noci

majik66
26. apr 2017

NIE😨

samsung_tomas
autor
26. apr 2017

@espresso Nove roboticke vysavace od Samsungu su teraz velmi nizke. Staci ak vas gauc, postel je aspon 10cm nad zemou a do tohto priestoru sa vysavac problemov dostane a systematicky ho povysava bez toho, aby tam zanechal chuchvalce spinu a podobne. Vyacac dokaze kopirovat vsetky hrany, rohy. Co sa tyka drobnych castic ako napr. LEGO, nausnice, prstene, najdete v zbernej nadobe, ktoru je mozne vizualne skontrolovat. Vacsie predmety , alebo volne stojace vazy dokaze vysavac jednoducho obchadzat nevraza do nich, tym padom eliminuje poskodenie okolia, alebo predmetov.

espresso
27. apr 2017

@samsung_tomas Super! Dakujem za odpoved!

nakupvikea
27. apr 2017

velmi som ho chcela, ale nas pes sa ho velmi bal, musela som posunut dalej

kacena4
27. apr 2017

@samsung_tomas super tema! prave uzavujem nad kupou. ale rozmyslam ci neexistuje vysavac aj s mopom 😀 ci som narocna??!! a ktore moznosti by ste mi odporucili ak mame v 1/2 bytu koberce a v 1/2 bytu linoleum. vdaka za info

koriblik
27. apr 2017

@kacena4 je aj roboticky mop, znama ho ma...

simca06022011
27. apr 2017

@kacena4 napr. iRobot Scooba umyva...

kacena4
27. apr 2017

@koriblik niekde som pocula ze je len nemam total ziadnu skusenost ani ci je dobry ako funguje, ci je kvalitny aj na koberce ci radsej bez mopu ked chcem koberce vysavat....

simca06022011
27. apr 2017

Tak pridám sa, kedysi 2i byt, plny nabytku, postele, hracky... iRobot este verzia nejaka i58 daco. Povysaval, aj ked nemal vrazat vrazal do vsetkeho, neposkodil sice nic, ale samotna roomba cela doskriabana.... vysava podla mna roboticky vysavac DLHO. Hucanie mi ide na nervy, jednu izbu viac ako pol hodinu urcite, cize super to bolo iba ak sme isli prec, zapli sme ju a ona si vysavala... AK sa nestalo ze nasla ponozku, hracku alebo cokolvek co ju zaseklo.. cize treba dbat na to ze nikde nic nie je pohadzane... Pod postelou atd perfektne upratala vzdy. Prave ju idem prestahvat do domu a otestovat, dome nebyvame cely den, cize moze vysavat hodiny.. a uvidim... Iste novsie verzie maju vylepsenia, ale aj na tuto vraveli aka je spickova, nenaraza do veci, upratuje super, nezamota sa do kablov (ale co by nie...!)

koriblik
27. apr 2017

@kacena4 to je zvlast na vysavanie a zvlast mop. Teda aspon ona mala dva. Neviem ci je taky dva v jednom. A s tym umyvanim bolo to fakn len nechaval dost mokro. A koberce nemala ...Lenze to bolo asi 4 roky dozadu a odvtedy je kadeco nove. No je to asi tak ako s tym vysavanim. Ale tiez som nad nim rozmyslala

kacena4
27. apr 2017

@koriblik dik uz som nasla presne to co si prave pisala aj to aj to https://vat.pravda.sk/technologie/clanok/378643...

samsung_tomas
autor
27. apr 2017

@simca06022011 je s tym dost starosti na predpripravu priestoru, co podla mojho nazoru kazda sikovna gazdina spravi rychlejsie a hlavne lepsie

samsung_tomas
autor
27. apr 2017

@kacena4 Samozrejme existuju aj s mopom, ale to niesu vysavace, ale len metly, zberace. Samozrejme najdu sa zakaznici, ktorym to staci, alebo maju idealny priestor. Momentalne vo vseobecnosti vsetky dostupne roboty na trhu nemaju saci vykon (alebo je tak nizky a sluzi len na usmernenie prachu v zbernej nadobe). Preto nikde nenajete tento udaj a tato informacia je ututlana, alebo opisovana lisiacky a bezneho kupujuceho ani nenapadne, pretoze je to predsa v nazve Roboticky "vysavac" 🙂)
Ale ak sa vratim spat tak modely s mopom sa pokusaju vytret prach na zemi, ale necakajte velke zazraky. Osobne ak mate robota, ktory dokaze vysavat nepotrebujte mop, nakolko ak je nieco znecistene butete to musiet aj tak dokoncit rucne. Moj nazor.

jarica75
27. apr 2017

@tenerifka
Myj máme Roombu 776 ,ale v noci ho nemôžem púšťať pretože je hlučný a rušil by nás na poschodí.za mňa v noci nie.Inak spokojnosť. 🙂

babatkoo
27. apr 2017

My mame Roombu 880, nezachytavaju sa vlasy ani zvieracie chlpy vdaka gumenym rotujucim hlavam. Maximalna spokojnost. Vysava kazdy den, cely 4i byt. Doobeda a poobede nacasovane ked sme neni v byte.

anti13
27. apr 2017

Veru nemám ale uvažujem o kúpe. Máme doma kocúrika a teraz na jar je to katastrofa. Aj keď ho češem, chĺpky sú všade. Takže behám v poslednej dobe stále s vysávačom a dúfam, že už prestane pĺznúť. Určite by bol ekonomický vysávač u nás dokonale využití aj by sme ho zodrali.

fem
27. apr 2017

Nie, osobne by som nezniesla dalsi hluk v domacnosti. Pouzivame robot zametac (irobot braava) a je genialny, nenecha na zemi absolutne nic a je omnoho menej prachu, lebo zbiera aj mikroprach, ktory ostava aj po klasickom vysavani a to mame naozaj top vysavac, ktory nam velmi pomohol, ze vysavame menej. Odporucam velmi braavu a najma je tichy, co bola moja podmienka, ked som hladala. Druha moja podmienka bola rychlost, ide v priamom pohybe, nekruti sa robotu ma rychlo za sebou. Pri irobote braava sa vsetko zachyti na handricke k nemu a niekedy raz za tyzden dam aj handru dm denkmit na podlahy napustenu takym osetrujucim olejom a je to nadhera. A prestali sa nam robit chuchvalceky v kutoch. Pouzivame ho viac nez rok. Jedine negativum, ze neprejde cez prechodove listy izieb.

bellla25
27. apr 2017

@simca06022011 scooba uz nie je v predaji

kacena4
27. apr 2017

@samsung_tomas vdaka moc za nazor a ak sa teda mozem spytat na tie vykony kedze ste to nacali 🙂 je pravda ze som to nikde nenasla a pre mna je to smerodatny udaj 🙂 napr. viac ako hlucnost ci nieco ine, pretoze radsej ozeliem hluk, kedze moze vysavat aj ked nebudem doma a nebude ma to vyrusovat, ale nech je povysavane poriadne... vdaka za nazor ci info o tych "najsilnejsich"

simca06022011
27. apr 2017

@bellla25 tak je braava ;) sice ako pozeram ona funguje trochu inak.. nuz ale 🙂)) Ale uz z jej opisu viem ze by mi nevyhovovala.. ono je to na male pristory fajn, ale ja mam len obyvackou kuchynu 90m2 a co este chodba k tomu... a dalsie izby... musela by som ich mat niekolko doma rozlozenych, co uz radsej povysavam sama :DDDD

fem
27. apr 2017

@simca06022011 irobot braava je rychlejsia, ako ktorykolvek roboticky vysavac. Staci si pozriet na akom principe navigacie funguje. Neide chaoticky vobec. Da sa tie veci pozriet, porovnat na nete. No ano raz mozes povysat, braava ti udrzuje super cistotu, to je viditelne na prvy pohlad, tazko opisat. Upratujes omnoho pomenej napokon. Po robotickom mas ten prach stale tam. Som to skumala dlho, kym som si vybrala. Presla som si vela reviews aj skusenosti. Nech dobre vyberies. Snad kupim aj roboticky vysavac, ale v podmienkach tichosti u mna prichadza do uvahy miele robot, tiez iny typ navigacky, aj to si pockam na vyvoj. No na braavu nedam dopustit. To je u nas fakt revolucna zmena v domacnosti. Celkovo vsade na polickach je menej prachu atd., ako som uz pisala vyssie, lebo sa jednoducho neviri. Samozrejme kazdy rozhodne, co mu vyhovuje naviac.

samsung_tomas
autor
27. apr 2017

@kacena4 Samsung modely zacinaju so sacim vykonom, ktory je na kefe 10W co je cca ako pri rucnych vysavacov (na bateriu) v cenovej relaci okolo 200e. Top model robotickeho vysavaca Samsung disponuje viac ako 40W sacieho vykonu na kefe, ktory bude dostupny priblizne za 2 tyzdne uz aj u nas.

kvikina087
27. apr 2017

Roomba 651 maximalna spokojnost. Dostane sa tam kam vojde. Nerobia jej problemy ani vyssie prahy. Max spokojnost. Navyse zabavi aj 10mesacneho syna. Pusti ju a nahana .... rovno sa aj povysava. 🙂