Mali ste už s vysávaním nejakú zlú alebo kurióznu skúsenosť? Ak áno, napíšte mi, nech viem, čoho sa vystríhať!
mna seklo v krížoch ked som vysávala pod postelou :( a nie raz sme prehrabavali sacok od vysavača ked sme hladali hračku, naušnicu....
Keď som bola asi 6 ročné decko tak vysávač do domácnosti sa kupoval ešte s veeeeľkou slávou. Bol prvý, ktorý som v živote videla a strašne som chcela pomáhať. Mama zapla vysávač a ja som sa dala do práce. Lenže som si nevšimla, že vysávač sa o čosi zavadil a hadica sa vytiahla. S hadicou v ruke som štvornožkovala po koberci a poctivo "vysávala" každý centimeter. Všimla som si, že jednu väčšiu špinku to nezobralo a kričala som mame: "Mamííí, vysávač je už plný, neberie". Mame a otcovi od smiechu až slzy tiekli, veľmi ma to vtedy urazilo 😀
Povysavala som spinky a vlakna okolo orechov a hadica mi zacala tak smrdiet aj filter,ze som musela kupit novy vysavac.... Uz sa na tom smejem, no vtedy mi nebolo dvakrat do smiechu 😀
kupovali sme vysavač asi pred pol rokom, kôli novému kobercu pre deti. zapla som vysavač, mal ťah jak svet a prvý krát som mala čo robiť aby som sa s ním na koberci vôbec pohla, postupne sa mi zväčšili bicepsy a už to ide jedna radosť :D ale akonáhle začnem vysávať, mám doma dve úžasné poslušné deti ktoré vzorne sedia na posteli :D vysavaču sa bola jak čert kríža 🙂
mala som vysavac(podobny ako na obrazku ku teme) , kde som na trubici male ovladanie. Jedneho krasneho dna odyslo ovladanie ☹ v zapeti praskla hadica ☹ ale vysavac fungoval- tak som praskelinu na hadici zalepila lepiacou paskou a idem dalej vysavat a hned mi praskla hadica o 10cm nizsie ☹ Nam vysavac posluzil 6rokov. Moja teta ma este sovietsky vysavac "RAKETA" a doteraz funguje 🙂 neuveritelne, ale ten vysavac ma cca 35r.
mne sa raz vysypal z chladnicky struhany parmezan, tak som ho povysavala v casovej tiesni pri detoch.. o par dni sa mi vysypala kava a tak som ju povysavala.. samozrejme som zabudla vymenit sacok, po oboch "incidetnoch".. ked som znova isla vysavat, takmer som sa zadusila.. ani si neviete predstavit ako velmi dokaze smrdiet kava s parmezanom zavreta vo vysavaci :D
ano, povysavala som si pismenka /tlacidla/ z klavesnice
vcucol mi ich vysavac