Tehotenstvo a problémy so zubami. Máte s tým skúsenosti?

janka_naturamed
22. apr 2017

Mnohé ženy počas tehotenstva trápi zvýšená tvorba zubných kazov a dokonca oslabenie kostí. Príčinou týchto problémov môže byť častokrát nedostatok vápnika, respektíve jeho slabé vstrebávanie. Stalo sa to aj vám? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.

veronikaniak
22. apr 2017

Ja som počas dr.tehotenstva trpela pre zuby.hrozneeee.Kazi ani neboli len jeden zub bol 5 mes.Otvorený lebo z blombov má bolel tak musel ísť von ale as po porode. 🙂ale zpálené ďasná bola hroza jesť som nemohla aj antibiotika som brala katastrofa späť som preto nemohla bolesť neskutočná as v hlave má pichalo.

kondaska1
22. apr 2017

ciste zuby sa nekazia, zvýsena tvorba kazov v tehotenstve je sposobena tým že vela žien zvracia a kyseliny naleptavaju sklovinu a + pri zvýsenenom dávivom reflexe si ani poriadne tie zuby neumyju lebo im to je neprijemne. krvacanie je zas sposobene hormónmi a zvýšeným prekrvenim sliznic. samozrejme vapnik je doležitý ale nie je to spasa na kazy

janka_naturamed
autor
22. apr 2017

Vidim,ze mate dost vlastnych skusenosti. Ano hlavne zvracanie sposobuje problemy so zubami. Vapnik samozrejme neovplyvni tvorbu kazov. Ale je dolezity pre pevne a zdrave zuby. A aby sa vapnik dostal tam kam ma nezabudajte ani na vitamin K2

stastnablcha
22. apr 2017

ja som mala problemy, vela som zvracala a predstava kefky u usach s chutou pasty - a mohla som ist znova...

lusinda3
22. apr 2017

Videla som o Vasej firme reportaz na adost.cz, ide aj viaminy festivali a čitala recenzie... Sa cudujem, ze Vás sem pustili robit reklamu.

lusinda3
22. apr 2017

@lusinda3 kde aj vitaminy testovali. / mobil mi opravuje slovicka podla seba.../

lillika
22. apr 2017

Mne v tehotenstve odišli zuby a štítna žľaza :(

janka_naturamed
autor
22. apr 2017

@lusinda3 V reportáži zazneli viaceré nepravdivé informácie, čo nás mrzí. Naše zákaznícke linky fungujú každý pracovný deň od 8:00 do 16:00, kde sa na nás môžete obrátiť s akoukoľvek otázkou či požiadavkou. V priemere odpovedáme do 30 sekúnd.
Tento rok oslavujeme 10 rokov na trhu sme hrdí, že si naše produkty vyskúšalo už viac ako 850 000 zákazníkov. Všetky naše výživové doplnky sú pravidelne testované nezávislými štátnymi laboratóriami v Olomouci, aby sme zaručili 100% kontrolu nad dodávanou kvalitou.
Naším cieľom je spokojný zákazník a robíme pre to maximum.

stepanka274
22. apr 2017

Moja zubna skusenost, ze pokial moje zuby neboli ok nebolo ani tehotenstvo, az ked som si ich dala opravit som otehotnela a tym padom pocas tehu som mala pokoj.

karolin2
23. apr 2017

Krvácanie ďasien ma veľmi trápilo. Problémy sa začali ani nie počas tehotenstva ale počas dojčenia.