Vedeli ste, že vitamín K bol objavený pred viac ako 70 rokmi významným dánskym vedcom, ktorý zaň v roku 1943 dostal Nobelovu cenu za medicínu? Ak sa chcete zapojiť do našej súťaže, napíšete nám jeho meno do komentára.
Dve z vás obmeníme vitamínovým balíčkom produktov od NaturaMed Pharmaceuticals. Súťaž trvá do polnoci, žrebujeme v nedeľu doobeda.
PS: Malá rada – odpoveď nájdete aj na stránke https://www.vitamink2.sk/pre-maminky. Držíme palce ;)
@pribinak rýchla odpoveď 😀
Weston Price
No dobre tak Henrik Carl Peter Dam
Henrik Dam
Opravujem edward Doisy a Hendrick Dam
H. Dam, s E. Doisym dostali Nobelovu cenu.
Henrik Dam
Henrik Dam
Henrik Dám
Henrik Dam a Edward Doisy
Vitamín K2 bol objavený dánskym vedcom Henrikom Damom👍👍👍
Henrik Dam
Vitamín K2 objavil Henrik Dam 🙂🙂🙂🙂
Vitamin K2 objavil Henrik Dam
Henrich Dam 🙂
Henrik Dam, mala oprava mena 😉
Za objavenie tohto vitamínu, ktorý znamenal revolúciu predovšetkým v chirurgii, získal Henrik Dam spolu s americkým biochemikom Edwardom Doisym v roku 1943 Nobelovu cenu za lekárstvo a fyziológiu
Henrik Dam
dánsky fyziológ Henrik Dam 🙂
Henrik Dam 👴
Henrik Dam , Edward Doisy...
Henrik Dam, Edward Doisy
Henrik Dam spolu s Edwardom Doisym. 🙂
Pekný zamračený dník prajem!
Objavil ho Henrik Dam. Ani som netušila aký je vitamín K dôležitý, dakujem za super članok, určite budeme nad jeho užívaním uvažovať. A to som si myslela, aká som "odborníčka na výživu a zdravie"😂
Henrik Dam
Henrik Dam
Henrik Dam 🙂
Henrik Dam
Bol to dánsky fyziológ Henrik Dam
@janka_naturamed Ďakujem za super články a informácie, keď mám 4 dcérky, som rada, že som zistili a objavili aj vďaka Vám super informácie o vitamínoch a všetko si ešte dopodrobna prečítam, aj keď nestihnem na všetko reagovať, ale celý týždeň som s chuťu a radosťou čakala na nové infa a proste super týždeň, vďaka a určite zlepšili mlj pohľad na vitamíny a lieky a ich užívanie a vlastnosti,
Zubár Weston Price