Najlepší recept na smoothie. Aký je ten váš?

janka_naturamed
23. apr 2017

Zdravím vás, milé dámy. Dnes som na raňajky pripravila lahodný smoothie z avokáda, špenátu a banánov. S rodinkou si tak doplníme omega-3 aj vitamíny C a E, ale aj minerál horčík. To všetko je výborné pre Váš mozog a imunitu.

Čo si myslíte o týchto vitamínmi nabitých nápojoch? Baví vás vymýšľať vlastné recepty? Podeľte sa so mnou o váš najobľúbenejší 🙂

Postup:
Zmixujeme si 3 zrelé banány, avokádo, pomaranč, hrsť lístkov špenátu, pohár vody a 1 PL ľanových semiačok. Výborné na raňajky či ľahkú večeru.

lilu74
23. apr 2017

Ovsene vlocky.banan.skorica.struhany kokos.voda.javorovy sirup-na rajanky😉

lasina
23. apr 2017

Smothie mám rada ale neviem si to predstaviť na raňajky,za hodinu som hladná

oira
23. apr 2017

Banan, semienka chia, biely jogurt, jahody a doliat mliekom

koriblik
23. apr 2017

Ovsene vlocky, banan, lan.semiacka, kys.smotana (biely jogurt), jahody, maliny, alebo ovocie co mam doma, dolejem mliekom a prisypem chia...
Alebo zaklad ako hore a kivi, spen.listy ...

bernette
23. apr 2017

robím si smoothie na desiatu - avokádo alebo banán, ešte nejaké ovocie k tomu - jahody, čučoriedky, maliny, mango, asi 1 dcl odšťaveného pomaranča, dolejem vodou, pridám chia semienka a škoricu, keby som si to dala na raňajky, tak som hladná 🙂

zuzana814
23. apr 2017

na imunitu a nervovy sys. robime 300g mrkvy-karotky a 200g spenatu, do toho lanove alebo chia semienke s w3

tajka1986
23. apr 2017

@janka_naturamed banan+ananas+mango+mäta+citron.stava,alebo ovs.vlocky+jahody+maliny+banan+jogurt. Na ranajky si uz ine ani predstavit neviem 🙂

dyidyi
23. apr 2017

Jednoznacne horuci coffe smothie - banan,vlocky, jogurt, mandle, skorica, deci horucej nescafe alebo ranajkovej kavy, mamdlove mlieko...uz som slusala aj zamenit jogurt s tvarohom...a tiez je to vynikajuce 😘 na veceru asi nie ale v priebehu dna kedykolvek

carmen96
23. apr 2017

Šťava z 2 pomarančov a citróna, baby špenát, jablko, maliny a kiwi + voda samozrejme 🙂

janajanajana
24. apr 2017

Chcem sa opytat, kedze casto spominate maliny, jahody...to mate vzdy cerstve alebo davate aj mrazene?

janka_naturamed
autor
24. apr 2017

@janajanajana mozu byt aj mrazene

tajka1986
24. apr 2017

@janajanajana mrazene väčšinou

lilu74
1. máj 2017

Vysla knina prednedavnom plna skvelych smoothie receptov ja si ich robim z nej.

anetkatb
1. máj 2017

Banán a špenát

anetkatb
1. máj 2017

Banán, hruška, kakao

bluka2
1. máj 2017

v mojich nikdy nechyba zazvor. oblubeny mrkva, pomaranc, zazvor

bluka2
1. máj 2017

oblubeny z maroka: avokado, mlieko, datle. to je fakt pecka, ake dobre to je