Večerné show v hoteloch (Freddie Mercury, Oldies, ...) – čo by vás bavilo?

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

Túto letnú sezónu sme si pripravili viacej NOVINIEK v rámci programu. Každoročne riešime čo ešte doplniť do programu pre deti, ale naše hotely sú a majú byť aj o vás rodičoch a o chvíľach, kedy sa na chvíľu „zastaví čas“. Jednoducho chceme aplikovať zábavu z našich eventov aj do letných pobytov. Oldies, swing, či konkrétnejšie témy, napríklad Freddie Mercury. Čo by ste brali ako podmaz pri posedení s drinkom v ruke? Sem tam vystúpenie, voľný parket k tancu a trochu nostalgie 😊

tkmama
9. jún 2020

Aj nieco slovensko-ceske, stare dobre hity, aby sme si mohli "pobrukovat".

elenajezova
9. jún 2020

Presne tak, slovenské aj české hity, ale aj oldies je super!!!!

1kriosa1
9. jún 2020

Tiež si myslím, že Slovensko-český večer. Veď aj na svadbách a veľkých oslavách, majú také pesničky najväčší úspech, napr. Dlouha noc, Reklama na ticho, Sestrička z Kramárov, ...atd.. Kto by aj netancoval, minimálne by si pospevoval 😊
Počas leta, ešte večera "naj letných pesničiek", tie sú dobré na tancovanie a navodenie dobrej letnej atmosféry ku drinku 😊

sunny8
9. jún 2020

Asi som divná ale mne sa na tento druh udalosti hodí do pozadia pomaly jemný swing ❤️❤️

lenuliatko84
9. jún 2020

Na posedenie pri vinku sa mi vibec nehodia stare cesko slovenske hity.skor ten swing alebo jemný džez. Nic nevtierave.

mirage
9. jún 2020

@1kriosa1 tazko vyhoviet vkusu kazdeho. Ja ked zacne Dlouha noc odchadzam z parketu. Mam rada stare retro, na tanec vsak nieco ine. . Ak len sediet a popijat tak urcite jazz ci swing v pozadi. Ziadni Kandracovci ci ina obskurna hudba.

sperka
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels ale aj taká cigánska muzika by bola fajn 💃

terezka1947
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels asi by som nejako extra netesila na speci tematicke vecery.
A ked uz,celkom by som.bola v mojich 40r.rada,za nieco slovenske...ceskoslovenske.
Mix,aj starsich,aj novsich veci.
No ale,asi by som vo vseobecnosti ocenila dobreho DJ,kt.by dokazal spravne odhadnut ludi,kt.su v ten,kt.den hotelovymi hostami.
Lebo podla zlozenia hosti,podla toho ako reaguju na,jednotlive zanre sa vie prisposobit a urobit sou.
Ale asi by som si celkom s chutou zasla vypocut aj dobru cimbalovku.....asi uz starnem😁

1kriosa1
9. jún 2020

@mirage tak ja som napísala svoj názor 🤷 napíš aj ty svoj

daganov
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja som za kvalitnú živú hudbu, živú hudbu nemyslím jedny klávesy a za ním poskakovanie jedného speváka, ktorý má všetky podklady nahrané, ale normálnu kapelu- gitara, klávesy, bicie, prípadne len klavír, ale klavír, nie púšťať niečo, čo si môžem pustiť aj na CD. Tiež mám rada swing a jazz, ale môže to byť aj folková hudba, vždy niečo iné, aby si každý prišiel na svoje. Aj tá cimbalovka, ktorú ja síce nemusím, ale viem, že veľa ľudí ju má rado. U mňa je top živá hudba, ak sú to iba tzv. "púšťači", odchádzame. Počas víkendu som počúvala úžasnú hudbu, bohužiaľ nie naživo, ale úplne ma dostala, ak nájdem link, pošlem - klavír a flauta.

maruskaw
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Ahoj. 🙂 Mne by sa páčili tieto témy:
- oldies alebo na štýl retro,
- česko-slovenské hity,
- ľudové pesničky (a napr. niečo také ako "hodiny tanca" - že by sa učili hostia tancovať). 🙂

zuzanockato
9. jún 2020

Mne by sa tiež pacil taky česko-slovensky večer 🙂 ale tiež vecer v podani Queenu alebo oldies pesničiek musi byt super 😎

luculik12
9. jún 2020

fredieeeeee..to by bolo super. S manzelom milujeme queeeeeeen

janinque
9. jún 2020

Super téma ❤ ❤ ❤ Osobne si práve hudbu v hoteloch, či reštauráciách všímam veľmi a je super, keď niekde hrá aj niečo iné ako rádio expres s rotáciou 5 pesničiek každú hodinu 😂 🙈
Na podmaz k drinku či káve by sa mi naozaj páčili veci ako Aretha Franklin, Johny Cash, Nouvelle Vague, Louis Armstrong a podobne.. Takisto zo súčasných napríklad Milky Chance, či George Ezra, Florence and the Machine, Likke Ly...

Tématické večery:
- swing - od 30-tych rokov /Benny Goodman/, až po elektronický swing /Parov Stelar, Caravan Palace.../
- zamerané na konkrétnu kapelu či umelca - Queen, Depeche Mode, Madonna, Michael Jackson, Elvis Presley, Barry White...
- tancovačky - ska, reggae, reggaeton, balkan, ...

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@1kriosa1 Pekný dník 🙂 Máli sme zaradené počas leta 2019. Živá hudba v Trinityhotels a česko-slovenské hity 🙂 Ale ako pozerám toto má úspech hehe. Istotne zaradíme aj do konceptu leta 2020. Ďakujeme mamičky za názor 🙂

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@lenuliatko84 Áno , sem - tam 🙂 mávame v našej vinárničke jemný doprovod KLAVIRISTU 🙂 Nerušivý element pri rozhovoroch a ničím nerušené posedenie s poharikom vínka 🙂

daganov
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels je to Peter Preložník a Sisa Michalidesová, počúvala som na facebooku Online konzert Sisa Michalidesová,

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@sperka Ahoj Sperka, s týmto sme mali problém. Mávame zamestnanecké dni a tam sme zavolali Gypsy Cave. Pre nás super bašavel, ale pre luxusné hotely asi tenký ľad. Ešte sa pohrávam s týmto návrhom 🙂

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@luculik12 Luci ja keď počujem Queen, neviem prečo ale umňa to vyvoláva pocit dovolenky :D ale naozaj:D i want to break freeee 🙂

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@janinque SKveléééé 🙂❤. Presne tak, janinque aj ja som na hudbu veeeeľmi senzitívna 🙂 Dokonca až v takej miere, že niekedy ma vyrušuje 🙂....Veľmi si všímam, kde čo a kedy hrá 🙂 Večerné programy v téme v Trinityhotels chceme toto leto posunúť na iný level 🙂 Večerné showky pre naších hostí a večierky v téme. Jednoducho prepojíme eventový svet s individuálnou klientelou 🙂

onmaria
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels retro zalezitosti,oldies,ceskoslovenke odpalovaky..a presne,je pekne,ze deti maju program,ale rodicia si zasluzia tiez,nakolko prave oni su ti,ktori sa o deti denne staraju.
A vies co?super by bol aj wellnes vecer cisto pre zeny..v perlicke s drinkom v ruke a podmas niecoho slovenskeho 😂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
9. jún 2020

@daganov vdaka za tip! 🙂😉👍

lenuliatko84
9. jún 2020

@nitkatrinityhotels presne to zbožňujem a chyba mi to na slovensku.tlieskam vam

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

Tematické večery v Trinityhotels. Tento rok sme sa rozhodli tematické večery prepracovať do maximálnych detailov 🙂 Áno aj po minulé roky sme realizovali večery pre dospelých v téme 🙂 😍 Avšak prepojenie našej internej eventovej agentúry Boutique events by Trinityhotels s ,,klientelou v rámci súkromných pobytov´´ urobí maximálny efekt 🙂 Počas leta 2020, si môžeš u nás vychutnať 🙂 Večerné koncerty hudobnej skupiny Dany M - československé hity, hollywood quiz - uhádni soundtrack zo známeho filmu, naše porfólio je široké ako napríklad Titanic, Hriešny tanec, Duch 🙂, faktor strachu, retro party, kuba party, hawai party, show Fredieho Mercury. Detaily, ktoré Vás zaujmu ! Výzdoba, tematické oblečenie a najzabávnejší a najprofesionálnejší animačný team TRINITYHOTELS. Opäť o krok vpred, aby ste naozaj mohli vymeniť more za Trinity 🙂

************AVŠAK, VEĽMI DOLEŽITĚ ******* Moc nás zaujíma Váš názor, nakoľko nápady z modrého koníčka, sme vždy zakomponovali v rámci animačného programu. Zaujíma nás, vaša kreativita a názor 🙂!.. Len vďaka Vám sa posúvame vpred 🙂
Ďakujeme 🙂

daganov
9. jún 2020

@nitkatrinityhotels sto ľudí, sto chutí, tak toto ani za nič

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@daganov áno :D presne tak ako píšeš 🙂 sto ľudí, sto chutí,...Večerné programy máme 3 krát do týždňa, inak si u nás hostia užijú pohodové a zároveň kludné večery, s možnosťou večerného kina s pukančekami v ruke 🙂 alebo ničím nerušené večery na teraske hotela 🙂

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@lenuliatko84 ❤ Ďakujeme krásne 🙂 Animačný program tvoríme na mieru pre deti a dospelých, tak aby si v ňom každý našiel to svoje 🙂

daganov
9. jún 2020

@nitkatrinityhotels to je super, že sa snažíte vyhovieť všetkým, inak ja asi nie som tá správna vzorka, ja nepotrebujem žiadny program, iba tú živú hudbu. Nech sa vám darí

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@daganov Ďakujeme moc krásne za typ 🙂 Dnes som si napísala do diára, že si pozriem večer ich online koncert a bolo by super to zakomponovat do animacneho programu 🙂 Ďakujeme moc krásne za radu 🙂 Pekný dník prajem