Otváram tému k hotelu SITNO. Dovolenkový raj v srdci Štiavnických vrchov so špičkovými službami v koncepte babyfriendly. Rezort, ktorý vám plnohodnotne nahradí pobyt pri mori. Najväčší počet animátorov, priestranný areál, 8 bazénov spolu aj s termálnym, 18 jamkový Adventure golf priamo v areáli a množstvo ďalších služieb a aktivít.
Poďme sa podeliť o reálne skúsenosti, vaše vlastné zážitky z pobytov v tomto hoteli ☺️😌 Možno niekomu pomôžeme pri rozhodovaní, či tento hotel áno alebo nie. Prípadne sa kľudne pýtajte, čo vás zaujíma. Pre tých čo hotel nepoznajú - hotelsitnos.sk ;)
My sme boli minulé leto, všetko úžasné, krásne. Program pre deti bol dokonalý. Žiaľ finančne je to náročné pre mladú rodinu ☹
Neboli sme, ale zaujímalo by ma, ako budú zabezpečené animácie počas tohto obdobia .
@ovaa , @deenisssa VĎAKA za vaše recenzie. Hej SITNO je finančne na vysokej, dôvodov je tam viac ale o tom tu nechcem 😇 Financie nepustia a niekedy sa jednoducho nedá inak - či už matka s dieťaťom nad 6r. alebo mladá rodinka, kde je ešte matka na materskej 😔 Čo sa týka SITNA, tak pobyty mimo leta sú na tom cenovo lepšie. Ale ak ste s obľúbili štandard Sitna, kľudne vyskúšajte aj alternatívu v Senci či v Tatrách. Kľudne si pozrite hotel SENEC. Ten tento rok prešiel tiež výraznou rekonštrukciou, pribudli neobmedzené vstupy do Aquaparku, čím už sa z hotela stáva tiež Aqua rezort ale cenovo sú stále dostupnejší. Rovnako aj Atrium si drží nižšiu cenu.
Rada dám Sitnu recenziu, po našom pobyte som ju dala i na tripadvisore.
V Sitne sme boli minulý rok a bola som maximálne spokojná. Animátori sú veľkí profesionáli, majú úžasný individuálny prístup k deťom, vedia ako na väčšie ale i menšie detičky 😊 ... celodenné animačné programy pre deti, nenudia sa ani dospelí, o tých je tiež kráľovsky postarané 😊 veľmi oceňujem otvorenie wellnes až do nočných hodín, rodičia si môžu oddýchnuť,keď deti po tancovačke na minidisco zaspia 😊👍 ...
Ubytovanie - izby, sú priestranné, človek sa v nick necíti ako sardinka, izba s kúpelňou čistá, uprataná.
Kuchyňa výborná, bohatý výber jedál, neprrsolené, neprechutené, veľa zeleninky a ovocia, strava vhodná aj pre malé detičky. Výhoda sú aj detské kuchynky,kde sa dá zohriať jedlo,mimo štandardných časov.
Veľké plus za kino, ktoré sme za náš pobyt zažili vonku pod holým nebom 😍 Dobre sme sa zabavili i pri bowelingu. Musím pochváliť aj wifi, zväčša som z hotelov zvyknutá, že v čase večernej špičky okolo 20:00 , kedy je väčšina ľudí na nete, tak wifi pokrivkáva alebo vôbec nefunguje 😆. V Sitne to tak nebolo, internet mi na izbe bezproblémovo šľapal či bola noc, večer, ráno 👍
Hotel je celkovo na vysokej urovni, na slovenské pomery vysoký nadštandard. Pobehala som veľa hotelov na Slovensku aj v zahraničí, hotel Sitno si naozaj zaslúži svoj počet hviezdičiek 😊👍
@1kriosa1 ....VEĽKA VĎAKA za recenziu, ja pre Trinity robím ale vždy mi idú zimomriavky, keď čítam, že naše smerovanie, čo majú hotely Trinity prinášať a ponúkať ľuďom, sú v praxi zabehnuté a prinášajú presne to, čo sme plánovali. Neustále sa snažíme služby zlepšovať, hotelierstvo je o ľuďoch, takže aj to je náročné. Aj tieto DNI S TRINITY tu otvorím témy na diskusiu, čo by sme chceli v službách pridať, som zvedavá na vaše názory, našich hostí... lebo robíme to pre Vás. Ešte raz veľká VĎAKA ❤
PS: v Sitne prerobili bowling 😉 ...takže najbližšie môžete otestovať NOVÚ dráhu🙏
My tiež chodíme do Sitna - hlavne kvôli deťom, áno - tá suma na 5-7 dní je dosť, hlavne v také obdobia ako sú jarné/jesenné/zimné prázdniny - Silvester (kedy je plnka) + Art cluby atď. Ale niekedy sa skrátka nedá ísť do zahraničia a napríklad zimné prázdniny sú na môj vkus mega dlhá doba, takže to takto využívame.
Bolo tam super. Boli sme tam s manzelom este za slobodna, teraz by sme isli aj s detmi, ale financie nepustia🙃
V hoteli Sitno sme už boli viackrát.A vždy sme tam boli veľmi spokojní.Ubytovanie super,jedlo výborné a čo je v lete super že je pobyt All inclusive takže žiadna starosť so stravou,raňajky,obedy a večere a vždy na výber viac jedál,kopec ovocia,zeleniny,zákusky takže si určite pochutia aj deti aj rodičia 🙂Ale u našich detí sú najviac tobogány a bazény,šmykľavka tam vedia strávit najviac času.Taktiež je fajn že je pre deti program celý deň,hry s animátormi,večer diskotéka,kino,grilovačka.A decká majú veľmi radi maskotov Kopka a Svetlušku,vždy sa na nich veľmi tešia 😊A býva aj program pre rodičov takže počas pobytu sa určite nebudú nudiť ani rodičia.A rodičia si môžu oddýchnuť aj vo wellness pri dobrej masáži alebo zahrať bowling.Proste v Sitne nám nič nechýba,je tam vždy super dovolenka a u nás Top,a tešíme sa už keď tam opäť pôjdeme 🙂
Sitno je naša topka odkedy mame deti. Vzdy čisté izby, vyborne jedlo, celodenný program a aktivity pre deti, animatori na vysokej úrovni, nádherné prostredie hotela. Keby mám poslať ludi ako ma vyzerať pobyt pre deti v baby friendly hotely tak jednoznačne do Sitna😍
HOTEL SITNO ****, domček nášho Kopka a Svetlušky 🙂 Voláme ho Kopkov domček. Tááááák tento domček ja osobne milujem aj ako Nitka ale aj ako Ivetka 😂😎 Pohľad na Štiavnické vrchy s Trinity kávičkou v ruke je TOPKA ! ❤ Leto máme veľmi hektické, realizujeme až 48 koncertov Kamarátov z Trinity a máme na starosti animačné teamy a programy pre Vás 🙂 Ale ? poviem Vám, že hotel Sitno má svojou atmosférou vždy ukľudní. Kopko a Svetluška a ich malí Kamaráti - inak Vaše deti voláme malí Triniťáci 😉 - robia tú správnu atmosféru 🙂 Nie na darmo sa spieva v pesničke ideme do raja ideme do Sitna 🙂
Hotel Sitno, s partiou mamičiek sme pravidelní návštevníci. My mamičky si oddýchneme (wellnes a masáže na vysokej úrovni) a deti vždy odchádzajú s kopou nových zážitkov. Animačný program pre deti aj dospelých úplne super. Deti sa vždy tešia aj na Artclub a Foodie, koka keksy pečieme pravidelne 😊 Kuchári sú profíci, strava a výber veľký, a nenormálne to vedia s detmi, ich prístup na kurzoch varenia- klobúk dole
@taaanka ahooooj 🙂 Tak toto je skvelé 🙂 Vynašli ste sa ! A ten koberec je tooooop !
@kefrinka Ahojky 🙂 Ďakujeme za spätnú väzbu 🙂 Áno Koka keksíky sú perfektnéééé 🙂 Odkažem kolegovi p. Kokovi :D
@ahoj0 ďakujem veľmi pekne za recenziu. Čo sa týka hotelov, situácia je taká, že sú to staré hotely, kt.postupne rekonštruujeme. Izby sú nejak dimenzované, rekonštruovať hotel za jazdy je náročné - aj my by sme prijali nový hotel so všetkým vopred prispôsobeným rodinám, lebo to tu v SR chýba. Cieľ sme si v Trinity dali taký, že sa snažíme úroveň hotelov doháňať nadštandardom v oblasti služieb, tam vieme pridať, tam nás nič neobmedzuje (nosné steny v izbe, priestor, atď atď). Cez úplne iné služby hotely získali identitu a cieľ a to napomáha, aby sme sa konečne pustili aj do rekonštrukcií izieb (tie nám totiž zaberajú najväčšie obmedzenia - hlavne pre hostí) a dosiahli tak všetko k maximálnemu komfortu aj v rámci ubytovania 😊. Veľmi si ceníme, že sa k nám hostia vracajú a dávajú nám dôveru, my tak vieme pokračovať v dosahovaní stanovených cieľov a doladiť aj vybavenie hotela na špičkovú úroveň.
Ja som v tomto hoteli bola vo dvojici s manželom, ako tehotná. Veľmi sa mi tam páčilo. Popis že nahradí dovolenku pri mori, ho presne vystihuje. Je tam úžasný vonkajší bazén, asi s najkrajším bazénovým výhľadom na Slovensku. Služby sú perfektné, ja som využila tehotenskú masáž. Každé doobedie sme oddychovali na terase kaviarne. Prostredie je nádherné. Hotel sme ani neopustili, len sme sa motali na jeho dvore, potom bazén, wellness. Jedlo úžasné. Ja som celiatik a nemala som žiaden problém, v ponuke bol ráno vždy aj nejaký domáci bezlepkový koláčik.
@veronika3006 VĎAKA za recenziu, tak dúfame, že nás čoskoro navštívite aj s drobčekom. PS, nezabudnite nám napísať aj do súťaže, automaticky budete v hre o pobyt napríklad aj v Sitne ;)
Dostali sme pobyt v hoteli Sitno ako darček. Boli sme v septembri, počasie krásne jesenné. Deťom sa veľmi páčilo aaj nám, strava super, každý si vedel vybrať.
Neboli ste uz niekto tento rok? Teda teraz jun? Nejake obmedzania boli ci v pohodke?
Boli sme v novembri a za tie peniaze nikdy viac. Boli sme cez týždeň a ako by tam skapal pes. Žiadne animácie, žiaden program pre deti a hotel bol plný školiacich sa ľudí. Aši sa tam oplatí ísť len cez sviatky a v lete.
Boli sme tam na dvoch pobytoch a uzasna atmosfera, strava, program pre deti aj dospelych, ciste izby, nehovoriac o nadhernej prirode, ktorym je hotel obklopeny. Skoda cenovo velmi drahe pre matku s jednym dietatom nad 6r.