Otváram tému k hotelu SENEC. Hotel, ktorý sa pýši bohatým programom počas leta a aj svojou polohou patrí k určite k typicky letným destináciám. NOVINKOU tejto sezóny je, že svoju spoluprácu s Aquaparkom Senec prepojili na maximum a hotel je prvý AQUA & LAKE RESORT na Slovensku. Pre hotelových hostí je vstup do Aquaparku Senec naozaj neobmedzený (kedykoľvek počas pobytu a kľudne aj na celé dni).
Napíšte nám vaše osobné skúsenosti z pobytov z tohto hotela, ako hodnotíte služby, animácie a animátorov, program, jedlo 😊
Este som zabudla dodat ze grilovacia vecera priamo pri brehu Seneckych jazier ozaj stala zato.Krasna atmosfera a super jedlo.
Ja som túžila nostalgicky stráviť leto na Senci, lebo som tam chodievala ako malé dievča s rodičmi. Samozrejme sme si vybrali najlepší hotel- hotel Senec Trinity. Bolo tam veľa detí a animátori zabávali celý deň deti aj dospelých. Naozaj sme ani nemali dôvod opustiť areál hotela. Veľmi oceňujem, že som si mohla aj zacvičiť s cvičiteľkou. Deti mali k dispozícii kolotoč, skákací hrad, motokáry, boli tam zvieratká, trampolíny, vnútorná herňa, s animátormi každý deň niečo umelecké vyrábali, potom mali aj športové aktivity, súťaže, večer pozerali vonku rozprávku na veľkom plátne, samozrejme koncert kamarátov z Trinity...Keď sa ochladilo, využili sme ja vnútorný bazén a aquapark. Ja takúto dovolenku odporúčam.
@taaanka Ahoj Tanka, kedy si bola v hoteli Senec 🙂 Do animačného programu vždy zakomponujeme aktivity pre všetky vekové kategórie. Samozrejme naši profi animátori sú k dispozícií počas celého dňa. Realizujeme pre deti minidiská, koncerty Kamarátov z Trinity a všetky aktivitky ako aj v hoteli Sitno a Atrium.
@taaanka Ďakujeme, grilovacie večery samozrejme ponechávame, majú svoje ,,čaro´´ 🙂
@kremko Ahoj 🙂 Ďakujeme krásne za recenziu a budeme sa veľmi tešiť ak nás opäť navštívite 🙂
@nitkatrinityhotels boli sme v auguste 2017
@kremko VĎAKA za recenziu, ak by ste plánovali ešte raz vybehnúť za nami do Senca, tak už v hoteli bude veľa NOVINIEK. Nádherné a najväčšie MiniMe z pomedzi všetkých troch hotelov - takže vnútorný detský svet bude naozajstná topka na Slovensku🙌🔝🔝🔝. Žiadny iný hotel taký v SR nemá. Aquapark už je neobmedzený počas celého pobytu, komfortne na náš hotelový náramok, kedykoľvek a na ako dlho chcete 😎
@taaanka asi vám tam chýbalo to zázemie pre menšie deti ako MiniMe, na prerábku a dlho očakávaný MiniMe žiaľ hotel Senec čakal trošku dlhšie... ale zato, bude najlepší zo všetkých a aj najväčší. Slávnostné otvorenie už toto leto 🙂
@patricia_trinityhotels tam bolo toho viac ja som vam to uz pisala vo februari ked boli dni s trinity tu na MK.Ale ani horsia skusenost nezmenila moj nazor ze vase hoteli su pre nas TOP.A verim ze ked sa po RD vratim do prace tak budeme mat moznost navs.hotel Senec a vychutnat si ho tak ako Sitno a Atrium.
Nam sa velmi pacilo minuly rok. Deti boli este dost malicke (3 a 1) rok, tak animacie pre ne este velmi neboli, ale tento rok si to uz minimalne starsia uzije urcite este viac. Spokojni sme boli myslim so vsetkym. Mozno by som ocenila, keby bola moznost vybrat si, ci aquapark neobmedzene, alebo len urcite dni. My nie sme velki aquaparkovi nadsenci a stacil by nam vstup 1-2x za pobyt, cim by bola pre nas aj cena pobytu vyhodnejsia, kedze kazdy den ho urcite nevyuzijeme. Myslim, ze takychto rodin by sa urcite naslo viac.
Ale teda jednu prosbu by som mala, neviem ci je realizovatelna.... Tu vasu fantasticku krupicovu kasu zaviest pre deti aj na veceru. Nie len rano. Myslim, ze rodicia malickych deti by to ocenili. 🙂
@milkaaa VĎAKA za podnet, myslím, že tá krupicová kaša by nemusel byť vôbec problém, zaviesť sladkú večeru pre deti 🙂 veru, takú krupicu by som si dala aj ja. Motív s aquaparkom je logický, viem, že mimo leta tam je ubytovanie s aquaparkom výrazne lacnejšie. Samozrejme dám to tiež ako námet 🙂 super, fakt, veľmi podnetné motívy. VĎAKA 😎
@patricia_trinityhotels Dakujeme. Tesime sa😍
Zatiaľ sme nenavštívili žiaden z vašich hotelov. Dozvedela som sa o nich len tu - na Modrom koníku. Ale musím napísať, že ma veľmi zaujali, najviac sa mi pozdáva Senec, keďže sme z hôr. Je tu dostatok aktivít a hlavne veľa vody 😁 Deti by sa určite nenudili a ja by som si konečne oddýchla po tomto náročnom období. Najbližšie týždne mi však dovolenka nehrozí.... 😟 Takže už len vybrať termín a určite sa tam objavíme.
Nas senec az tak neoslovil je to skor pre starsie deti a mozno aj pre pary bez deri.Bolo tam velmi vela cechov a tiez parov bez deti.No pevne verom ze tieto zmeny co ste urobili a pripravili na novu letnú sezonu prinesu poz.zmeny a bude to mat podobny nadych a atmoaferu ako ma Sitno.Drzim palce mozno sa raz postasti a prideme vas navštíviť do Senca