Otváram diskusiu v téme našich pobytov s deťmi – vtipné príhody, stresové situácie, bláznivé zážitky.
Podeľte sa v dobrom o svoje skúsenosti z vašich pobytov, chát, stanovačiek, dovoleniek pre mori či prázdnin u babičiek.
Ja mám zatiaľ len jednu dcérku, takže všetky výlet a pobyty kdekoľvek sú určite jednoduchšie, ako keď vás ide doslova celá tlupa 😅😇
... som zvedavá a myslím, že by sme tu mohli vytvoriť celkom príjemné čítanie 🙂
@patricia_trinityhotels boli sme u Vás na 4 dni a keďže sme mali prístelku, tak každú noc na nej spal niekto iný. Dokonca aj manžel ;) . Inak musíme povedať, že pobyt prešiel v pohode. Ocenili sme, keď sme prišli po túre a skončili vo výrivke. Bolo to veľmi príjemné. Ďakujeme.
Dcérka takmer 1,5 r. v čase dovolenky sa stala miláčikom pláže, navštevovala všelikoho na okolí cudzí jazyk neprekážal, dorozumela sa samozrejme, na deku nám nosila všelijaké keksíky, obľubovala aj utekanie za stankármi a vyhľadávanie farebných loptičiek, z očí sme ju nepustili, všetko dobre dopadlo 🙂🙂🙂
My sme s kubkom zatiaľ boli len u babky v Levoči a na dovolenke v Podhájskej. Na oboch sa mu páčilo a najväčší taký adrenalin som mala keď v Spišskej zoo chcel jazdiť na lodkach v bazeniku mal ledva 3roky a ltt dociahol na padla.
@lujzamisko tak to máte na výletoch a dovolenkách o zážitky postarané 🙃... veľa spoločných a hlavne pozitívnych zážitkov prajem ;)
@anicka176 tá sa veru nestratí 😍🔝🔝🔝
@sperka najlepšia kombinácia... pobehať okolie a potom relax v hoteli. Moja malá si tiež nárokuje miesto v manželskej posteli, keď sme u nás v hoteli :D
U nás zatiaľ "vedie" vtipná príhoda,ktorá sa nám stala v kúpeľoch Sliač. Keďže sme mali s manželom procedúry, našu dcéru mal na starosti dedko. Prechádzali sa po okolí. Dedko sa na okamih zadíval a dcera hups do vody. Našťastie tam bola voda iba po členky 🙃. Ale keďže kľúče od izby nemali, dedko jej požičal tenisky od netere o tri čísla väčšie 😃
@patricia_trinityhotels tak veľa dovoleniek nie lebo človek nemôže všetko. Ale z Levoče je dobré že kúsok Spišská, Slovenský raj
@anicka176
Máme len jednu dcérku. Takže u nas je cestovanie zabavaa samozrejme aj jednoduchšie. Cestujeme v podstate skoro vždy. Najčastejšie Tatry, v lete sme skoro celé leto strávili na ŠÍRAVE. A nasledujúce leto sa UŽ chystáme niekde dalej k moru aspoň do Chorvátska 😊 s manželom velmi radi cestujeme a objavujeme nové miesta a kultúry. A dcérka je taktiež cestovatelka 🤣 velmi rada sa vozí v aute.
My veľa cestujeme, dcérku k cestovaniu vedieme už od bábätka. Máme množstvo zážitkov, ale také najvtipnejšie "zistenie" z prvej takej dlhej dovolenky...bola som mamička, čo sledovala tabuľky, čo môže jesť, kedy aký príkrm, všetko 2x vyvárala, dezinfikovala... dokonca som jej fľašky po umytí utierala do servítkou do sucha, aby tam nezostala kvapka točkovej vody, lebo ona pila iba dojčenskú 😁 🤦♀️ A došli sme na pláž, malá zjedla tonu piesku , ochutnala vodu z bazéna, pooblizovala kamene .....a bolo po mojich tabuľkách 😂😂😂 Ani čerta jej nebolo 😁
Teraz je to už ostrieľaný cestovateľ, vie, že piesok sa neje a voda z bazéna nekoštuje (občas 🙄). A asi ako jedinému človeku na svete, jej chutí strava v lietadle 😁
@1kriosa1 mojaaa zlata ❤️ Zlikvidovala Vaše tabuľky 😅🙃
@kikuska872 ja tiež malú brávam všade od malička, takže je zvyknutá a úplne si to užívame 🙂 tak držím palce, nech sa podarí aj ten výletik trošku k ďalej k moru 🙏🙂
@1kriosa1 toto je najlepšie priznanie 😂 ... čisty život, realita! A tento tvoj príspevok musím odmeniť. Píšem správu a ak teda môžem poslala by som Ti malú praktickú drobnosť do kabelky (hojivý balzám 4 Elements - prírodná kozmetika, ktorú si nechávame vyrábať pre potreby našich hotelov) 😉
V lete 2016 sme sa vybrali na dovolenku do hotela Senec po 400km dlhej cesty sme konecne boli na Slnecnych jazerach.Syn sa uz nevedel dockat kedy sa na recepcii privita s Vlnkou a Clupkom.Pekne sme zaparkovali a hopsa veselo na recepciu sa ubytovat prvy sok bol ten ze nas ziaden maskot nevita tak som to brala tak ze uz sme prisli neskoro,druhy sok po nahlaseni mien o nas nikto nevedel a ani rezervaciu nevedeli najst.No uz mi nebolo vsetko jedno ved sme to cele mali uhradene,narobili sme tam poriadny zmetok a potom vravim no nic idem do auta pre zaplatenu faktutu.Podam recepcnej fakturu a ona mi na to ved vy ste v inom hoteli.V tej chvili som myslela ze sa od hanby prepadnem.My namiesto hotela Senec sa prisli ubytovat do hotela Sun Senec.No pripadala som si ozaj neskutocne trapne ako sa mi to mohlo stat ved som vsetko o hoteli mala nastudovane.Jedine ospr.bolo asi to ze som bola na zaciatku tehotenstva tak to bolo sposobene tehotenskymi hormonmi lebo inak si to vyavetlit neviem.
@patricia_trinityhotels uzasna 😍
@taaanka náhodou, ja sa vôbec nečudujem, však majú aj rovnakú adresu Slnečné jazerá a dokonca aj modré logo 🙂 Naštiastie sú od seba len kúsok. Ja som sa pri čítaní chcela zľaknúť, že ako sa mohlo stať, že v Senci neboli maskoti na príchodoch... 🙈
Keď sa moja kojená dcérka na pláži začala naťahovať za pani bez podprsenky bol zatiaľ asi najvtipnejší moment z dovoleniek 🙂
@taaanka 😂 dobrá story 🥰👍👍👍
krásny deň, naša najstaršia dcérka 14.ročná by necestovala najradšej nikde, pre ňu najlepšie prázdniny adni voľna sú doma a keďže máme4 dcérky tak to kombinujeme, musím povedať, že sme ešte pri mori neboli, ale niekoľkokrát vo vašich hoteloch a tam spokojnos´T, aj keď najprv hlavne ona povie, že sme jej pokazili prázdniny, ale potom uzná,že bolo celkom dobre a tak najmladšie sa tešia výletom. Ale pri cesteautom je toniekedy dosť náročné, hlavne pri zápchach na diaĹnici, ale vymýšľame príbehy a väčšinou cestujem s nimi sama, tak.. teším sa m že ste opäť tu na MK.
@irenaliza vďaka ;) a cestovať so 4 dcérami, to už dá naozaj aj zabrať a hlavne zaujať všetky. Ešte taký detail ma napadol, síce ste to spomínali v inej diskusii ale ten pobyt s Frlajsom, bolo to lepšie riešenie mať program zameraný na staršie dcéry a tie mladšie ste už lepšie zabavili alebo skôr im nechávate priestor a neriešite?
@patricia_trinityhotels Ano bolo celkom fajn keď väčšie mali program a bavilo ich to a nefrflali, žeužich to tu nebaví, Lepšie je program zameraný aj pre väčšie a menšie dve som už zabavila v detskom kútiku, na šmykľavke a bavilo ich aj taká super šmykľavka vzadu v Sitne, kde si sadli a spustili sa dole, to bolo super zábava.
Boli sme so skoro trojročným synom v Dubaji, uzili si nádherné more, najvyššiu budovu sveta a všetko čo Dubaj ponuka...s odstupom času hodnotil vylet: Môj najkrajší zážitok a zároveň najlepšia spomienka na Dubaj je (tramtadadaaa) ako som mohol chodit(resp.stat) na pohyblivom chodníku...A chodník sa hybal...A ja som stál.. mamka, vždy si na to spomeniem...🙈😂
@jakubella pozn. do Dubaja s deťmi až keď majú 14? 😀 ... aj keď u chalana neviem či aj vo vyššom veku by nebola najväčšia atrakcia pohyblivý chodník 🙈
Dcérke raz na dovolenke vypadla tá veľká horná mliečna jednotka. Na obede, pri jedení palaciniek. Ona ho prehltla. Keď som sa jej spýtala, prečo ho nevypľula, odpoveď bola "veď hádam nebude vypľúvať aj palacinku!" 😀
Tak ako prvý príspevok dám ja 😊
s dcérkou Martinkou mám pochodené veľa – Tinka má 4 roky, takže mi je čoraz viac takou malou veľkou parťáčkou
Minulý rok aj prvý krát letecky✈ k moru a na tejto zahraničnej dokonca aj s úrazom, takže sme riešili šitie a ďalšie nie zrovna dovolenkové záležitosti. Všetko dopadlo nakoniec dobre 🙏 a cestovateľské plány do budúcna nám tento zážitok určite nepokazí.
Samozrejme, že je nám najlepšie v našich Trinity Hotels, lebo Tinka je doslova „zmotaná“ 😍 na našich Kamarátov z Trinity :D