Mama battle v Sitne 🙂

patricia_trinityhotels
Moderátor
18. feb 2020

Keď MODRÝ KONÍK príde do Sitna, tak je to určite nejaká výzva. Náš prepracovaný babyfriendly koncept si prišli vyskúšať a otestovať Jennys so synom a Petush.

Link na video Mama battle:

https://www.youtube.com/watch?v=-oePtg663zY

Ktorá aktivita vás najviac oslovila? 😊

etnatn
18. feb 2020

jednoznacne tobogan

miiichala
18. feb 2020

Najviac to varenie, ale tie masaze jaaaj to by som si dopriala

maruskaw
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels Zaujal ma hned od zaciatku airhokej 👍, potom ist do bazena a na tobogan 👌 a nakoniec si oddychnut pri vonavom cajiku. ❤ 😊

lula313
18. feb 2020

Wellness, tobogan, pozeranie filmu v kine

patricia_trinityhotels
autorModerátor
18. feb 2020

@maruskaw air hockey môžem aj ja .... úplne super, že majú aj malý pre deti, takže môžem hrať s dcérkou

1kriosa1
19. feb 2020

Mňa veľmi zaujalo to kino 😍 to som ani netušila, že to máte v ponúke 😊👍 ...a to spoločné varenie musí byť super zážitok pre dieťatko aj maminu (veď málokedy je príležitosť variť v cudzej kuchyni 😁 )

sperka
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels wellnes a kino 👌

veronika3006
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels mňa všetky 🤭 no teraz hneď by som k vám išla na masáž, potom na čaj a následne by som si zahrala airhockey 😁

mima8989
19. feb 2020

Jednoznačne detský vodný svet MiniMe Aqua Fun❤

maruskaw
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels Dobre vedieť, že existuje aj malý air hockey pre deti. Keď sme boli raz v jednom hoteli, kde ho mali, tak sme najmenšiemu podložili stoličku, aby dočiahol. 🙂 Veru je to zábava pre deti aj dospelých. Hneď by som si išla zahrať. 🙂

tatianaslavkova
19. feb 2020

kino a vodný svet

zabka1124
19. feb 2020

Vodný svet-smyklavkyyyy

anicka176
19. feb 2020

Wellness a kúpanie 👍

lenadka
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels vodný svet. Bolo sme zatiaľ iba tam cielene, na pol dňa, neprespavali sme.

majik66
19. feb 2020

Vodny svet-tobogany a detsky kutik

shilou
19. feb 2020

Naj naj....MiniMe a vodny svet.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2020

@veronika3006 ideálna voľba, ja som stihla pobyt teraz pred jarnými prázdninami. Dcérke som sľubovala už od júna. A tak som sa zamerala na ňu a jej radosť a aktivity, že som masáž nestihla 😨 ... ten čajík po masáži, malé detaily a naozaj chvíľa, kedy sa doslova zastaví čas 🙏

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2020

@maruskaw hej, je vo všetkých našich hoteloch malý aj veľky air hockey ... to sú tie detaily babyfriendly 🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2020

@1kriosa1 FOODIE je u nás najobľúbenejšie. Moja Martinka celý čas "kedy už pôjdeme variť" ... Foodie kurz musí byť pri každej návšteve hotelov. Už vieme robiť pizzu, čokoladové kokosky, nejaké slivkové koláčiky aj kreslené palacinky 😍

kikuska555
19. feb 2020

Ja som padla na zadok z toho spolocneho varenia 😱
To musi byt super zazitok pre dietatko.
A potom samozrejme tie tobogany kedze mi sme crazy family a tobogany to je nase!

megan6
19. feb 2020

Určite kino a welnes💞💞

eli1302
19. feb 2020

Mediatro a Foodie❤

attenna
19. feb 2020

@patricia_trinityhotels vodny svet 🙂

erika159
19. feb 2020

Detský vodný svet...

livizi
19. feb 2020

Masáž mama dieťa 🙂

anka2103
19. feb 2020

Air ho key, to by bolo veru pre mojich drobcov a keďže milujú aj kúpanie, tak by boli len vo vode najradsej😊

marci77
19. feb 2020

urcite by sme si uzili vodny svet a wellness a to kino vyzera supeeer👍

nancy666
19. feb 2020

Tak ja štandardne úplne všetko 🙂 od tobogánov po masáž, mediatro ( kde sa nám podarilo už úplne samim pozerať Paddingtona), foodie ( máte ešte vôbec niečo v ponuke čo sme Nevarili? Hihi 🙂 airhockey proste vsetkooooo 🙂

keralas
19. feb 2020

Milujem airhockey !!!!So synom ked sa da, tak hned hrame!!! No a následne masaž, vodny svet.... ❤❤❤

katie233
19. feb 2020

V Sitne je uzasne to, ze tobogany su oddelene od plaveckeho bazena a zaroven "na dosah". Decka travia cas tam, ja si v klude zaplavam a pri tom ich mam stale na dohlad. Vecer padne vhod masaz. A ked decka hraju air hockey, my s manzelom si vychutnavame salku kavy/caju v bare 🙂