Zahájili sme výnimočnú spoluprácu s najmodernejším aquaparkom v Českej republike 🤩🔝🔝🔝 a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 5 rodinných vstupov do AQUALANDU MORAVIA.
Čo poviete na celodenný rodinný výlet, na miesto, kde nájdete tie najbláznivejšie vodné atrakcie?
AQUALAND MORAVIA sa nachádza v dedine Pasohlávky, len 120 km z Bratislavy. Tu pravú vodnú zábavu si tu nájde naozaj každý -14 bazénov s celkovou rozlohou 3 000m2, 20 tobogánov a šmýklaviek s celkovou rozlohou 1,7km a množstvo noviniek ako zóna soľnej terapie a podobne.
AKO SÚŤAŽIŤ: pošlite nám svoje rodinné osadenstvo, koľko máte členov rodiny s ktorými by ste išli na tento celodenný výlet. Spomedzi odpovedí vyberieme 5 z vás, ktorým pošleme celodenný rodinný vstup. 🌞🌞🌞🌞🌞
Viac o AQUALANDE MORAVIA: http://www.aqualand-moravia.cz
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 5 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019. 😎
My sme traja, ja, manzel a 8 rocny syn. 😉 ale na vylet by sme si pribalili urcite neter
My sme traja a vsetci traja to tam zboznujemeee 😍
Zobrala by som samozrejme manzela, dceru, ktora by to mala ako odmenu za uspesne prijimacky na gymnazium. A este by som pribalila krsniatko, ktore pojde do prvej triedy. Ten by to mal ako odmenu za uspesne absolvovanie skolky. A aj pre druheho synovceka by sa naslo miesto v aute🤗🏊♂️
Naša rodina má 4 členov,ja,manžel a dve dcérky 3 a 6 rokov,ale väčšinou na podobné akcie chodíme aj s babinou a so starkou, takže by nás išlo 6😉
Sme štyria - manžel, ja a naši dvaja synovia. Tento rok sa ale chystáme na dovolenku šiesti, berieme aj babku a dedka 😊 A práve na Moravu. Vybrali sme si už nejaké miesta, ktoré chceme navštíviť - napr. Telč, Dačice, Excalibur u Hate u Znojma. Cieľom je Morava však z iného dôvodu. Podarilo sa nám prostredníctvom sociálnej siete nájsť dedkovho kamaráta z vojenčiny - po 50tich rokoch! 😊 A tak sa chystá veľké stretnutie.... 😊🍀❤️
My sme 3 a veľmi by nás potešila výhra. Dcérka bude mať 2 roky a miluje vodu. Ale ešte sme s ňou neboli nikde v aqua parku, tak by sa tam určite vybláznila 🙂.
My sme štyria. Manžel a dve deti,4r a 1,5 rozny chalni.
Su velmi aktivni a vodu miluju, kedže plávať chodia už od 6 mesiacov.
Tak toto je sutaž ako šitá pre nás - máme s manželom 2 synov - 10r. a 4,5r. a to sú vodné živly, kt. musia mať pri každej vode tobogán. Keby sme vyhrali toto, tak asi "zdivejú" od šťastia a my s manželom od zúfalstva😂 ale určite by sme šli všetci 4 spolu, aby sby sme to prežili a halvne sa zabavili. A asi by sme vzali aj stan, lebo vedľa je vraj super kemp a keď dobrodružstvo, tak aj so stanovačkou😝
My sme štyria, ja, manžel, dcéra Emka a syn Kubko. Deti vodu milujú a Moravia je top. Deti by si sa určite potešili toboganom a umelým vlnam
My sme 3ja👪 A do tohto aquparku sa chystáme už dlhšie. Takže by potešilo 🍀🍀🍀
Naša rodina to som ja a moji dvaja chlapi. 😉 Tento rok opäť dovolenkujeme za hranicami na Morave, tak by nás takéto spestrenie dovolenky určite veľmi potešilo.
Z nas sa pred par dnami stala stvorclenna rodinka,k mamine,tatinovi a Mathiaskovi pribudol maly brasko Alex a bol by to nas prvy spolocny vylet za vodickou
@patricia_trinityhotels my sme traja so syncekom ,ktory by sa najviac potesil
nas doma je*4*kusy,cize ja mamina Eva,tatino Ivo,a nase princezne Laura a Miska❤❤❤❤🙏
My sme traja, mamina, tatino a 5-rocna Sofinka, milujeme kupkanie, a do Moravie by sme radi zavitali toto leto 🙂
Msme 4kusy. Deti milujú vodu,manžel zase topogany, tak by sme si to užili všetci Deti budú mať super vysvedčenia, tak by to mali za odmenu,
ja a moja chrumka 🙂 aqualand moraviu mame rady 🙂
My sme trojčlenná rodinka. Ja, priateľ a naša čochvíľa 1,5 ročná dcérka Dianka. Tá vodičku a slniečko doslova MILUJE, celý deň by sa čvachtala. No a keby sa šťastie na nás usmialo a bolo by to možné vzala by som mojich dvoch menších bratčekov vo veku 7 a 14 rokov ako za odmenu k vynikajúcemu vysvedčeniu veľmi by sa potešili jooj toto by bol krásny darček. Už len veriť a dúfať 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀