Zaujímajú ma vaše zážitky, odporúčania, referencie. Hotel SENEC Lake Resort sa nachádza priamo na brehu Slnečných jazier. Vlastná súkromná pláž a priestranný areál poskytuje dostatok komfortu, kľudu ale aj športového vyžitia.😎🌞🏖 Senec je určite ideálnou voľbou, ak preferujete pobyt pri vode, lebo tej tu je naozaj dostatok (jazero, bazén a známy Aquapark Senec len cez cestu od hotela).
Poďme sa rozpísať, diskutovať a podeliť sa o svoje zážitky z tohto typicky letného hotela 😊
@bubinovci ĎAKUJEME za referenciu ❤ snažíme sa držať štandard vo všetkých troch hoteloch o viac nás teší, keď nám píšete, že to funguje 🙂
Tak Senec mame za rohom, mne sa veľmi paci vždy. Za mna osobne škoda, že v areáli je len maly bazenik vnutri a vonku. Jazera sú dosť studené na deti ale zas feeling pláže tam je riadny 🙂 tiež mi tu chýbajú sauny, áno sú vedľa ale to nieje ono keď treba ešte prejsť cez parkovisko a sú len do 22:00- uspime deti a už nieje čas na relax. Ale inak kolotoč najväčšia atrakcia ;) podľa mna najlepsi animátori aj vďaka stálice Jessiky, super program, milý personál, skratka všetko ako ma byt 🙂
@patricia_trinityhotels tento rok tam chceme ísť, tak som zvedavá co sa tu popise 😊
@patricia_trinityhotels na slnečných jazerách vo vašom hoteli sme boli pred 2 rokmi, deti sa neskutočne vyšantili, animátori skvelí, jedlo výborné, sukromná pláž super, po večeroch s manželom sme si vždy posedeli pri bazéne na drinku, deti vo vonkajšom kine , no a úplne super Člapko a Vlnka😉😉😉
@patricia_trinityhotels a určite ešte niekedy k Vám zavítame, buď do Sitna alebo Atria
dobrý deň,opýtam sa možno od veci,ale zaujímalo by ma či sú v Senci aj tento rok v kempe írsky cigáni,bývajú tam skoro každý rok,ale ak ste niekto odtial skôr budete vedieť,dakujem
V Senci sme boli minulu jesen na Spievankove. Mame to blizko, velmi ma oslovili dostatocne priestranne izby pre rodiny s detmi, personal velmi prijemny ako vo vsetkych trinity hoteloch, program super, jedlo vynikajuce 😊 clovek by potreboval dvojnasobne mnozstvo dovolenky aby mohol navstivit kazdy hotel😁