VAŠE TIPY: Ako zaujať staršie deti – vybavili sme pobyt s Youtubermi. Čo je ešte „IN“?

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2019

Prevažná časť animačného programu je určená pre mladšie deti. Dôvody sú jasné, zaujať „veľkáčov“ nie je jednoduché - v našich hoteloch aj tak smerujú najprv do GameZone, zašijú sa v hotelovej kinosále a ďalšieho pol dňa sa bláznia na tobogánoch.

Ivet však už minulý rok vytvorila prvý tematický pobyt s novou témou - a tu smerujeme otázku pre Vás, čo by potešilo Vaše staršie deti v Trinityhotels? Páčil sa Vám minuloročný tematický pobyt s youtubermi? ... tí sú teraz ,,IN” Aj tento rok opäť oslovila pre spoluprácu známeho youtubera Lukáša Frlajsa 😉

Poďme otvorene diskutovať, Ivet je vám k dispozícii... všetky námety, postrehy, čo by ešte mohla zaradiť do programu, aby sme boli cool 😎

nancy666
19. feb 2019

Síce nemám návrh ale presne nad týmto som už rozmýšľala že ako tam dostaneme starsiu keď mladšie to ešte baviť bude a nad rodičov tiež 🙂 takze za mna síce bez názoru ale s palcom hore za toto, kým to bude pre nás aktualne isto to vycibrite do dokonalosti 🙂)))

patricia_trinityhotels
autorModerátor
19. feb 2019

@nancy666 ĎAKUJEME, samozrejme stále je na čom pracovať a zlepšovať, veľmi si vážime každú podporu ;) toto nás ženie dopredu, aby sme hľadali ako to ide a neriešili tých, čo tvrdia, že to nejde... 😀

lula313
20. feb 2019

Otázka je, pre ako staré deti. Lukáš frlajs točí so Zrebnym videa, ktoré sú podľa mna skôr pre dospelých, než pre nejaké 12-14rocne deti, aspoň ja by som im ich nedovolila pozerať skôr, takze youtuberi by mali byt takí, čo content točia pre mensie deti. Podľa mna každé dieťa Rado súťaži, takze by som ich zapojila skôr do tohto o nejaké pekne a hodnotne ceny, pripadne im ukázala rôzne remesla, zaujimave činnosti-barmansku šou, dog dancing, výrobu mydiel a rôzne creativne činnosti, z ktorých by si niečo mohli odniest aj domov. Samozrejme naj by bola nejaká večerná diskotéka..

gabriela_obzerova
20. feb 2019

nasu pubis 15-rocnu by pritiahli nejake sminky 🙂

dominika6
20. feb 2019

@patricia_trinityhotels myslím že,toto je výborný nápad ako dovolenkovať s pubertiakmi....lebo nieje umenie zabaviť malé dieťa,ktoré je zo všetkého nadšené,ale je umenie zaujať na týždeň 13- 14 -15 r dieťa,ktoré bude gúľať očami a nudiť sa...youtuberi sú proste IN,nech sa deti proste odreagujú,..ostatné tvorivé činnosti sa môžu učiť v škole počas celého roka..
za mňa je to TOP nápad a moje dve pubertiačky by boli pobalené už teraz,ak by sa tam dostali 😀...

motylikova
20. feb 2019

Viem si predstaviť súťaž v paródii známych osobností, večerné kino (cez projektor napríklad), večerná diskotéka (napríklad aj v bazéne), karaoke (aj s rodičmi, z ktorých by sa mohli smiať), nočnú hru s indíciami za pokladom (prípadne aj s mapou, kompasom alebo hádankami), riešenie "detektívky" alebo ako sa dostať z miestnosti (tiež hádanky, úlohy, indície, fyzické výkony a podobne), teraz idú celkom aj kvízy a podobne, nejakou zábavnou formou... Mala som takých deviatakov, ktorí by boli maximálne nadšení z toho všetkého, ale aj takých, ktorí by len ohŕňali nos, že je všetko trápne, takže je to ťažké🙂

zadda1
20. feb 2019

Tí youtuberi bol super nápad! Nasa 10ročná má zážitok z natáčania so zeleným plátnom. Stále to spomína. Možno môžete pozývať aj iné známe osobnosti, nie len youtuberov ale aj spevakov, moderatorov, sportovcov. Tak ako je pre drobcov hviezda Spievanka pre nasu by bol zazitok stretnut sa aj napr. s Kristinou, Juniorom a Marcelom, Adelou, Hamsikom... alebo ako tu boli spomenute šminky tak mozno urobit nieco v štýle PREMENA alebo "nakupne maniacky". Ak mate priestor detsky kutik doplnit lezeckou stenou, trampolinou. Alebo ako byva hladanie pokladu tak nieco podobne ale so zložitejšimi ulohami skor v štýle unikovych hier (pripadne zriaďte v hoteli Escaperoom)

patricia_trinityhotels
autorModerátor
20. feb 2019

@zadda1 skvele nápady! 🙃...tie známe osobnosti, s tým sa hráme už dlhšie, asi je čas dotiahnuť ich do našich hotelov aj ako tému programu. V športovom týždni máme vždy nejakého športovca, ale páči sa mi nápad na motivy relácií z TV 👍

0silvia0
20. feb 2019

@patricia_trinityhotels opravte si chybu v názve "zajať - má byť zaujať"

patricia_trinityhotels
autorModerátor
20. feb 2019

@lula313 mysleli sme prave tie vo veku 14 a viac, presne tie, čo už nikam nechcú chodiť s rodičmi len preto, že majur mladšieho súrodenca a už duplom nie do hotela kde je veľa malých detí 😁

Remeselné činnosti, športové hry, súťaže, to je základ v našich programoch, máme tam aj špeciálne kurzy varenia a kurzy v rámci Artclubu.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
20. feb 2019

@dominika6 určite táto téma sa nám osvedčila, jednoducho im treba ukázať reálne tváre obľúbencov, ktorých sledujú na internete 🙃

irenaliza
20. feb 2019

No sme sme práve minulé leto u Vás zažili Lukáša Frlajsa a pri 4 dcérkach... každé chce niečo iné, a najmprv staršie 13,10 frflali ale potom tajne sledovali a tvárili sa , že ich síce nebaví, ale... neboloo to tak Lukáš bol super a bol to super nápad.

dominika6
20. feb 2019

@patricia_trinityhotels
áno program pre pubošov by mohol byť na základeTV relácii
Nákupné maniačky,Moja mama varí lepšia ako tvoja ,Inkognito
Po škole,miliionár) samozrejme otázky by boli o celebritách či showbiznise ( nie škola 😀)

luliu
20. feb 2019

@patricia_trinityhotels moju by určite zaujala možnosť niečo uvariť, upiecť spolu s kuchárom. Tiež by ju zaujalo stretnutie napr. s hercami z Oteckov, spevákmi a pod

ivaho
20. feb 2019

A kedy bude ten pobyt s youtubermi?

igiana
20. feb 2019

@patricia_trinityhotels nase pubertiacky u vas super zabavil tobogan kde im stopky na stene stopovali cas a snazili sa medzi sebou prekonat rekord 😊. Dufam ze pani plavcicka z nas neosedivela 😂

Maju rady aj pokladovku s mapou, kde ich rozne indicie dovedu k pokladu (nejake sladkosti, odmena)

Sutaz o najvtipnejsiu scenku - deti po skupinkach si nacvicia kratku scenku, dokazu sa popritom super nasmiat a zabavit

Sutaz vo volejbale, florbale, kto vylovi z bazena najviac napr. zetonov za urceny cas, kto najde v areali hotela najviac (niecoho) za stanoveny cas, vedomostne sutaze po skupinkach

Ja si myslim, ze dovolenka by mal byt cas straveny nejako vynimocne, pri televizii deti stravia dost casu pocas roka a treba ich motivovat k tomu, aby nasli zalubu v inych veciach a myslim si ze ked tam budu mat rovesnikov tak ich to bude bavit. Deti potrebuju v prvom rade kamaratov 😊.

nitkatrinityhotels
Moderátor
20. feb 2019

@lula313 ahojky Lula, youtuberov máme pre staršie deti, tak som to myslela 🙂 Inak počas leta mame v Trinityhotels rozne tematické týždne pobyt so spievankovom, kopkove narodeniny, remeselnícky týždeň, indianský týždeň. Máme koncerty s maskotmi s našími kamarátmi z Trinity 🙂 rôzne súťaže 🙂 koooopec toho 🙂

nitkatrinityhotels
Moderátor
20. feb 2019

@dominika6 ahoj Dominika, áno pobyt s youtubermi sme mali počas posledných rokov a naozaj sú teraz IN 🙂

klotho
20. feb 2019

Mňa by tiež zaujímalo, kedy bude YouTube týždeň. V zozname som ho nenašla

nitkatrinityhotels
Moderátor
20. feb 2019

@ivaho @klotho Ahojte mamičky 🙂 oproti minulému roku, kedy sme mali youtuberské týždne na každom hoteli, sme urobili zmenu a youtuberi k nám na hotely budú chodiť počas celého leto, aby si ich užil naozaj každ.í ;) Ak však máte záujem o čisto youtuberský týždeň, môžete navštíviť hotel Atrium v termíne od 18.8 do 25.8 kedy nám tam prebieha tematický týždeň s názvom: Chytení v sieti ;)

dupinka
21. feb 2019

Aj veláčov je možné zaujať inak, než You tube - lanove centrum, laser park... Niečo zamerané na pohyb, keď už toľko sedia pred You tubom.
Asi sme dinosaury, a vidím to aj na vzťahoch môjho 10rocneho syna s rovesníkmi, ale my preferujeme pobyt vonku prípade.indoor hry pred počítačom a mobilmi.

nitkatrinityhotels
Moderátor
21. feb 2019

@dupinka samozrejme ;) pohyb v prírode je základ. Youtuberi, ktorí k nám na hotel prídu trávia celý deň v našom areáli, kde sa zúčastnia animačných aktivít spolu s detičkami 🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
21. feb 2019

@dupinka @nitkatrinityhotels hej, youtuberi sú len motivácia aby sa pridali a tiež šli von a nekrútili len očami, že všetky aktivity sú trápne 😊😎 (však kto by sa nepridal, keď sa zapája aj ich "idol" z Ytb)... proste začnú rozmýšľať, že ísť do hotela s rodičmi, kde chodia aj známe tváre je asi cool

zadda1
22. feb 2019

Tematický týždeň PEVNOST BOYARD - viem si predstavit ako animatori spolu so skupinou deti predbiehajú celym arealom hotela, z mobilu hra ta znama hudba. Vopred su pripravene rozne stanovistia-vonku, v bazéne, v dakej pivnici, na streche..., otec Furas s hadankou, v zavere zbieraju nejake mince alebo napr. plastove vrchnaciky, ktore potom vymenia nejakym kurzom napr. za zetony do gamezony. Členom tímu by mohol byt aj youtuber ;)

vroni
22. feb 2019

Tak tematicky pobyt nákupné maniacky by vydesili na smrť mňa aj moju pubertacku. Ale minulý rok v lete robil kuchár Miško na Sitne kurzy varenia tak, že moje pubertou ťažko zasiahnuté dieťa vareniu úplne prepadlo (a to dovtedy ani netušila, že doma vôbec nejakú kuchyňu mame a jedlo nerastie samovoľne na stole v obývačke) Takže podľa mňa by boli zaujímavé aj nejaké kurzy varenia, špeciálne pre pubosov (zákaz vstupu rodičom 😄), možno niečo tanečné (u nás je práve hit Breakdance), nejaké "strieľackove" kurzy (nie zbrane, nezblaznila som sa, mam na mysli strieľanie z lúku, kuse, prípadne šípky), bowlingovy večer pre pubertakov, no možnosti neúrekom...

patricia_trinityhotels
autorModerátor
22. feb 2019

@zadda1 ĎAKUJEME za tip, pevnosť Boyard sme už raz v práci riešili a nejak sa na to zabudlo. To by totiž mohlo baviť aj rodičov 😀

patricia_trinityhotels
autorModerátor
22. feb 2019

@vroni to je presne to čo treba "Zákaz vstupu rodičom" 👏
Na chvíľu si od nás predsa potrebujú oddýchnuť a keď to budú kurzy, budú sa cítiť dospelo 👍