SÚŤAŽE a VÝHRY - o čo najradšej súťažite?

Máme za sebou druhý deň počas tzv. DNI S TRINITY – samozrejme sme si pre vás pripravili aj rôzne súťaže o pobyt, poukazy na masáže alebo zážitkové kurzy. Svoje miesto budú mať aj produkty pre deti (tričká, vankúše, nápoje a CD-čka Kamarátov z Trinity).

Rozmýšľam, čo ešte by vám ešte mohlo spraviť radosť 🙂

Zvažujem spraviť aj rôzne balíčky z ďalších našich produktov – napríklad v našich hoteloch máme v ponuke aj vlastnú značku kávy, ktorú pražíme na Slovensku v miestnej rodinnej pražiarni. Rovnako sme pri projekte nových masáži 4 ELEMENTS rozšírili radu produktov nesúcich náš brand aj o prírodnú kozmetiku.

Zapojte sa aktívne do diskusie "O čo najradšej súťažite" a pomôžte nám vytvárať pútavé súťaže a príležitosti pre vaše TOP výhry - súťažiť totiž budeme celý rok aj na našich fan page 🙂

katkuz
21. feb 2017

... rada sutazim o prakticke a vyuzitelne veci 🙂 ta kava mi veru zavonala, to je dobry napad 🙂 a deti potesi hocico s peknym logom, obrazkom (napr zapisnik, omalovanka - prip. s okienkom, kde si "dopisu" vlastne meno, drobna hracka... cd s rozpravkami tiez super napad, palec hore 🙂 )

vera4
21. feb 2017

Ahojky, najradsej sutazim o nejaky pobyt. Nachvilu sa zasnivam, ze niekam pocestujem a navstivim nove miesta. Potom netrpezlivo cakam na vysledky 🙂 Ale samozrejme potesi aj kniha, kozmetika, poukaz na masaz atd. Majte sa Veronika, Brezno

katkanr
21. feb 2017

Ja sa do súťaži zapájam veľmi rada,aj keď málokedy vyhrám.Naozaj stačí iba maličkosť a spraví to obrovskú radosť.Ale by sa mi podarilo vyhrať pobyt v Trinity ,juuuuuu to by bolo radosti 😀

shilou
21. feb 2017

Waw tie nápoje by sa deťom páčili🙂🙂moje deti sa napríklad potešia aj lizatkam, knihám, malovankam..nie sú náročné. Vždy, ak je nejaká súťaž zapojíme sa🙂🙂 Všetky vyobrazene ceny sú lákavé 🙂

pillipilli
21. feb 2017

Jarada vyhravam knizky,ale v podstate potesi vsetko ;)

tyelde
21. feb 2017

Mne sa teda ešte nič vyhrať nepodarilo, ale zapájam sa najmä do súťaží o knižky, prípadne jedlé veci a kozmetiku, darčekové predmety nie, mám už dosť lapačov prachu 😇

erikaemkina
21. feb 2017

Rada súťažím , poteší hoc čo no mám dievčatko tak v prvom rade pre moju Emku , aby ju niečo potešilo
Kedže to štastie sme ešte nemali , budem sa snažit aby sme ho mali a aby som ju potešila hoc čím
Ako je Napríklad vankúš , menšia maličkost

martinkaha
21. feb 2017

Rada súťažim napr. o vstupenky do kina, do aquapark, alebo by bola fajn aj masáž. Super sú aj vecné vyhry o kozmetiky, potraviny, hracky pre deti a najsuper by bolo vyhrat nejakú super dovolenocku. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

majik66
21. feb 2017

rada sutazim o cokolvek, co moze byt pre moje deticky. napriklad detska kozmetika, hracky, vzdelavacie hry, pobyty kde mozem ist s rodinkou... pretoze rada sutazim a este radsej vyhravam. nie koli sebe, ale koli detusikom. pretoze ta uprimna radost je pre mna najvacsou vyhrou 🙂

anka2103
21. feb 2017

Pre deticky je velmi mily vankusik..pre nas zienky na rozmaznavanie kozmetika a sutaze..a co tak sutaz o druhy vikendovy pobyt-no s podmienkou zrecenzovania a poriadneho nafotenia-hotela,sluzieb.... 😉😊

patricia_trinityhotels
autor
21. feb 2017

ĎAKUJEM za prvé odpovede, takže je to jasné, kozmetický balíček môžem zajtra vyberať 🙂

@katkuz ako vidím, kávička si tiež nájde svojich priaznivcov, bude teda súťaž aj o Trinity coffee 🙂

@anka2103 chválim aktivitu a nápaditosť, Trinity pobyty venujeme často do rôznych súťaži aj na podujatiach mimo naše hotely, tento motív by sa určite hodil na nejakú súťaž na našich fanpage 🙂

ivankajar
22. feb 2017

Dobrý večer od kedy som na materskej tak v rámci oddychu veľmi rada súťažim najviac potešia výhry pre deti - hračky, kozmetika ale aj prakticke veci do domácnosti či potraviny 🙂

curcuma
22. feb 2017

Ja na súťažiach milujem to očakávanie či budem práve ja tou šťastnou čo vyhrá 🙂. Hlavne sa zapájam do súťaží kde môžem vybrať niečo pre moju malú dcérku, takže napríklad vstupenka do detského kútika, alebo lístky na predstavenie hudobné, divadelné, keďže máme radi vodu tak určite Aquapark. Alebo len nejaká maličkosť reklamný predmet, čokoľvek, veď už ten pocit, že som to bol práve ja čo vyhral je super 🙂.

lenca13
22. feb 2017

Kazda vyhra potesi,akakolvek drobnost🙂

ciusinka
22. feb 2017

Ja rada sutazim a potesi ma akakolvek vyhra,najradsej sutazim o veci pre synceka,ci uz nejaku hracku,kozmetiku,farbicky,flasky,cokolvek 🙂A mna by velmi potesila kozmetika,pripadne poukaz na romanticku veceru 🙂Ale ako som spominala,akakolvek vyhra vzdy potesi 🙂

vladuska99
22. feb 2017

O hocico prakticke ale zatial sme mali stastie len na nejake drobnosti ,zdielame aj pobyty ale este nikdy nic mozno raz 🙂 ale kada mala drobnost potesi 🙂

kvetinka75
22. feb 2017

ja najradšej súťažím o veci, ktoré používam, príp. o nejakú novinku, čo som ešte nemala možnosť použiť - kozmetika, jedlo, dcéra najradšej sladkosti, rôzne poukážky za ktoré si potom podľa vlastného výberu môžeme niečo kúpiť, príp. nejaký domáci spotrebič alebo kniha. Jediné, čo ma veľmi nenadchýňa, sú rôzne reklamné a darčekové predmety. Ale v podstate sa teším hocijakej výhre, lebo nie je to každý deň, tak sem-tam človeka poteší.

nufacik6
22. feb 2017

Ja rada súťažím o akúkoľvek výhru i nevýhru. To napätie či to budem práve ja.Poteší ma všetko.Vôbec sa nebojím ísť vyskúšať súťaže aj na rôznych akciách na dovolenke či len tak niekde s deťmi.Mám z toho pekný a dobrý pocit. Vybláznim sa a mám zážitok na celý život,,a to nielen ja,,

bajciatko
22. feb 2017

Ja rada súťažim o praktické voňavé darčeky, o zážitky, o veci, z ktorých môžem mať pôžitok.
Tie vaše produkty 4 elements vyzerajú božsky už len na pohľad, určite by bol zážitok môcť ich vyskúšať na vlastnej koži. Vidno, že vám na spokojnosti zákazníka / hosťa veľmi záleží.

karolin2
22. feb 2017

Mňa potešia výhry, ktoré môžem dať svojim deťom a keď vidím ich v očkách tú radosť, tá je neopísateľná. Inak sa teším z každej maličkosti.

monika11m
22. feb 2017

Najradšej niečo pre syna hračky, kozmetika , oblečenie ale aj pre seba neaku kozmetiku

onmaria
22. feb 2017

ja si osobne myslim, ze je lepsie spravit viacero mensich balickov (roznorodych, napr. kava+nieco pre drobca, alebo mydielka, kozmetika..) proste balicky nejak rozumne nakombinovat, aby potesili viacerych. teda viac mensich balickov a potom teda aj tie vacsie, ako napr. pobyt, alebo masaz..tych by bolo len zopar. do takychto sutazi sa zapaja vela mamiciek s nadejou, ze nieco vyhraju a ver tomu, ze kazdeho potesi uz len malickost, nejaka pozornost, tak preto je lepsie viacero mensich, ako jeden mega 🙂

zuzana814
22. feb 2017

prakticke spotrebne veci, najviac by som sa potesila samozrejme oddychu v podobe pobytu u vas 🙂

erikad82
22. feb 2017

@patricia_trinityhotels ja sa zapájam na takmer každú súťaž,no žiaľ ešte som nič nevyhrala -teda vlasne raz pred rokmi prach na pranie 🙂
Hovorí sa,že kto nemá šťastie v hre má ho v láske 🙂
Pekný deň!!!

alinka1982
22. feb 2017

Patrícia Trinity hotels--Mňa potešia výhry, ktoré môžem dať svojim deťom nech stastie ab ti vyšlo 🙂

jahodka8
22. feb 2017

Ja osobne najradšej súťažím o pobyty, dovolenky, ale zatiaľ som žiadny pobyt nevyhrala, tak som si kúpila pobyt pre mna a 3 deti naposledy pred 3 rokmi vo Vysokých Tatrách v Smokovci. Ale nebol to hotel Atrium - Trinity - ten sme si obzreli zvonku🙂 počas prechádzky na saniach. Zaujal nás svojim tvarom a deti samozrejme aj farbami a tým, že bol blízko detský svah na lyžovanie aj sánkovanie. Dalej rada vyhrávam jedlo - napríklad kávu ktorú spomínate vlastnú značku, oblečenie, ...

olivka26
22. feb 2017

Ja rada sutazim a zapajam sa casto,no zial stastie sa na mna zatial neusmialo...najcastejsie sutazim o veci prakticke,ci uz pre dcerku alebo do nasej domacnosti 🙂 nuz ale ako som uz pisala,nejak nemam stastie na vyhru :D Samozrejme by ma asi najviac potesila vyhra o nejaky pobyt,ci oddych,zazitok pre celu nasu mladu rodinku,predsa len krasne spomienky na cely zivot je ta najkrajsia vyhra ♥

jahodka30
22. feb 2017

Veľmi rada sa zapájam do súťaží... o hoci čo, každá maličkosť poteší.... Len škoda že som nikdy nič nevyhrala 😔

gallina
22. feb 2017

Dobrý deň, ja veľmi rada súťažím a vie ma potešiť všetko.....Moje deti tiež radi súťažia, najviac ich poteší dobrá kniha, CD, DVD ale potešia sa ja malým drobnostiam (magnetky, farbičky, fixky, maľovanky a pod...). 😉

luchajda
22. feb 2017

Rada súťažím o praktické výhry 🙂 Prírodná kozmetika a kávička! Wow, to by boli parádne výhry. A to už nehovorím o pobyte :D