Káva pre labužníkov, ktorá sa skrýva pod brandom TRINITY KÁVA, pozostáva zo zmesi 80% Arabica + 20 % Robusta. Potrpíme si na kvalitu a zmysel pre detail, preto našu Trinity kávu podávame na špeciálnom drevenom podnose a v sklenených pohároch.
A keďže ste sa tu vo fóre vyjadrili, že balíček kávy by vás určite ako výhra potešil, tak poďme súťažiť.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Napíšte nám niečo o sebe a svojich „kavičkárskych“ návykoch 🙂
O ČO SÚŤAŽIME?
Balíček Trinity kávy
Od mojich 13-tich rokov každé ráno kávička. Už 17 rokov by som nevstala z postele 🙂
káva je to,čo ma ráno vytiahne z postele.malá,horúca a horká.najlepšie čerstvo umletá,poctivá.to je moja káva,moja kamoška,čo mi robí deň krajším.
Ahojte. U nas je kava pozitok, Pijeme len turceku zalievanu kavu. Radi by sme vsak vyskusali nieco nove. Kupujeme stale tu istu. A nas denny program s kavou - rano bez kavy nie je rano. Rano kava vzdy za kazdych okolnosti musi byt. A tiez po dobrom obede si oddychnut s kavou v ruke. Vieme uz ako si ju zaliat,pripravit a vychutnat 🙂
Ja mám rada kávu so škoricou, na jar, keď je sychravo a samé chrípky, škorica kávu nielen prevonia, ake pôsobí ako antivirotikum.
Kava je moja droga,kava je laska ked vstanem z postele otvorim skatulku a v hrnku ju vypijem,jej sladko horku chut milujem.Bez kavy rano nevstanem,bez kavy mam stresy ako prezident,moja kava je zivota budic,dava mi enregiu ,moj budik 🙂
Už samotné vyslovenie toho slova vyvoláva príjemne pocity - káva , mám ju velmi rada ako prvé su pre mna raňajky a Chuť skvelej kávy 🙂 Vypijem si ju ráno sama v klude a cez den tak isto kedže Maminka je s malou a takto sa my striedame 😀 potom ide na tu kávu mamuška 🙂
Velmi radi by sme ju otestovali a pochutnali si 🙂
Krásny večer
Ja som.veľký kavickar☕
bez nej by den nezačal
Je to moja velka.droga
bez nej bresem ako doga 🙂🐕
Rada si ju vychutnam
ked od detí pokoj mam
Zbožňujem jej arómu
bez nej nejdem ani z domu
Takáto výhra by potešila
moje chute uspokojila 🙂👍
Odkedy máme presso stroj, iná káva mi nechutí. Kupujeme už len zrnkovú, vždy si ju čerstvo pomelieme a pripravíme. Zbožňujem tento každoranný rituál. Jedine mi je ľúto, že presso stroj nemám aj v práci. Deti vedia, že čas kávy je výhradne môj čas. Všetko musí počkať. 😉
Ja milujem.tiež kávu dobrú a kvalitnú. Najradšej mám kapučíno. Zdrahým sme pod stromček kúpili gagiu minulý rok. Môj mi tam pení mlieko.ale dobré kapučíno len s kvalitnou kávou. Dakedy som mala kaviareň tak som kávu robila pravidelne zákazníkom . a teraz pomáham občas kamošovi takto vyzerá moje late
Asi do 20 tky bola pre mna kava fuuuj vsetkym som vravela ako to mozete pit 😀 a teraz by som v kavicke spala len co ramo oci otvorim musi byt kava dokonca aj ked som ako tehu chodila na krv tak rannu kavu som si musela dat 😀 no priste pocit ked aspon na par minut vynem od vsetkeho aj ked teraz ru 2 detoch skor ijem vecer tu kavu studenu 🙂 nevadi ved sa vravi ze studena je pre krasu 😀
odkedy sme si kupili kavovar milujeme kavicku, cerstvo zomleta, napenene mliecko, vylozit nahy a vychutnat si ju najlepsie na dvore pri zapade slnka
Milujem kavu. Najradsej si ju pripravim nasledovne: Zapnem stroj, dam nahriat paku a salocku, ked je vsetko pekne vyhriate zomeliem si kavu do paky, pekne utlacim a pustim si krasne male espresso do svojho oblubeneho hrnceka. Milujem kavu ciernu ako moja dusa, uplne bez cukru, bez mlieka.
Odkedy mame dcerku tak ju pijem aj pre krasu, paradne studenu 😀
Ráno bez kávy si ani neviem predstaviť. Kávou začína každý môj deň.
Rano zacinam salkou teplej vonavej kavy (cez vikend aj s manzelom, ten sa naucil pit kavu pri mne), deti maju svoje mliecko ci kakavko ☕😍... kava je pre mna synonymom pohody... takisto si aj poobede rada vychutnam salku dobrej kavicky - nejaka sladkost ci kolacik k nej su tiez velmi ocakavane a vitane... 😅🎂😉
moje kavickove navyky? ja mam take chute, ze neznesiem nescu- taku tu rozpustnu kavu. to radsej caj. Mne to pachne po umeline, doma mame pressovac a dobra kava moze byt jedine prave fajne presicko 😉
Pre mna je kava to, na co sa kazde rano tesim a kvoli comu doslova vyskocim z postele😃. A vecer po praci zboznujem oddych pri kave. Sice si robim vzdy len espresso, ale dokazem ho vychutnavat aj 10 minut (a nic pritom nerobit) 🙂 to je moj najvacsi relax.
Kava sama o sebe je ritual...aj ked ja nie som asi najlepsia kavickarka...rano si uvarim salku kavy a pijem ju cele doobedie...ale za tym poslednym duskom mi je tak smutnoooo😢
Moj den zacina kavou uz roky rokuce. Pred tym k nej patrila aj moja oblubena cigaretka. Ale keze uz nefajcim ,kavu pijem bez nej, aj bez cukru. Ja vravim ,ze kava moze byt vzdy ,vsade a za kazdych okolnosti. Milujem kavu
od kedy som sa vydala kavu mi robi moj manzel z nasej dvojice je on vacsi kavickar tak ak by sa postastilo urcite by som mu ju venovala 🙂 a on by mi ju pripravil ako stale ❤
Kavou zacinam den, pijem ju bez cukru s mlieckom, zboznujem ju a teda s nou den aj pokracuje a do vecera si polahodim este min 2 x na dalsej salocke,mnam
@patricia_trinityhotels znova ste mi narobili chute 🙂 a tie kavove, okulahodiace zrna... ja rano, resp. dopoludnia potrebujem kavu na prebratie (ta byva "hocijaka" - na tu si az tak nepotrpim), ale popoludnajsia - to je nas ritual s manzelom, ked pride z prace alebo i ja, ak mam popoludnajsiu zmenu - cakame sa a dame si kavicku (idealne, ak ju spravi manzel a ja si len vylozim nohy 🙂 ) tato byva zrnkova pripravena french pressom. Na tento nas spolocny cas, cakaju aj vsetky 3 deti, pretoze sa im ujde nieco "pri kave", cize drobna sladkost 🙂
@patricia_trinityhotels niet nad dobru kavu a este stale vela ludi malo vie o kvalitnej kave a kvalitnej priprave kavy. Moj manzel ma velmi rad kvalitnu kavu, kupil si aj slusny kavovar a ked som uvazovala nad darcekom k Vianociam, tak ma napadlo darovat mu poukaz na baristicky kurz. Uzil si to a velmi sa mu pacilo. Urcite by rad vyskusal aj vasu kavicku, ak mate dobru a ja spolu s nim, samozrejme 🙂. Tak sa pochvalte 🙂
ja milujem kavu, ak si rano nedam svoju poriadnu davku, tak neviem fungovat cely den, kavicka musi byt v mojej salocke a nesmie ju pouzit nikto iny, je len moja a len na moju kavicku, .... viem, je to so mnou tazke 😀
keď už padám "na nos" a predsa si to ešte nemožem dovoliť, lebo "robota" nepočká, tak sa osviežim šálkou dobrej kávy
Bez kavy nemam den. Kazdodenny ranny ritual s mazelom- este v pyzamach, po salke vonaveho espressa s medom a kvapkou mlieka... Raz som si cez velkonocny post dala zavazok vydrzat 40 dni bez kavy. Vydrzala som (hoci skoro bez duse 🙂 ), a ta prva na Velku noc bola ako zazrak🙂
Pri deťoch na materskej dovolenke som sa naučila piť kávu bezkofeionovú. Pila som ju dlhé roky. Neskôr sme si kúpili kvalitný kavovar na zrnkovú kávu a ja doteraz nechápem ako som také "instantné žbrndy" mohla piť. A môj rituál? Ráno samozrejme pri dvoch deťoch nikdy nestíham....ale čo viem naisto, že stihnem je, že si kávičku urobím so sebou do termohrnčeka. A takisto milujem dni, keď sme doma a s manželom si kávu vieme vychutnať spolu. Akokoľvek veľa práce ma doma čaká, keď si spravím kávičku, tých 15 minút kým ju vypijem som mimo reality s nohami vyloženými na stole a môže sa okolo mňa diať čokoľvek 🙂
Jej, toto je vyhra ako stvorena pre mna 😍 milujem kavu, rano som nepouzitelna, kym nemam svoju salku kavy, min.rok som sa dockala svojho sna, pakoveho kavovaru Delonghi, tak uz si robim fajnu kavu aj doma. A najlepsie je, ze s kavou robim aj v praci, kde ich urobim za den strasne vela a nic ma nepotesi viac, ako spokojny zakaznik, co sa vrati, lebo kava mu chuti